Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Rbbj D

DAX

#794102 Lenthor Előzmény: #794101

De az is lehet, hogy holnap lesz az új csúcs kevéssel 11.500 felett.

Hétfőn, vagy kedden meg megint lefelé.

DAX

#794101 atiska83 Előzmény: #794100

hóvégére egy 12370-es zárót el tudnék képzelni, ezzel lenne egy doji gyertya havi charton. :)

DAX

#794099 Lenthor Előzmény: #794081

Sziasztok, jó reggelt!

Erre érdemes lesz figyelni:

Mario Draghi fél háromkor kezdődő sajtótájékoztatója tartogathat izgalmakat, hiszen az utóbbi hetekben már elterjedtek olyan pletykák a piacon, melyek szerint a jegybank erős üzenetet szeretne küldeni a közelgő szigorításról a piacoknak

DAX

#794057 Lenthor Előzmény: #794053

Szia!

olvasd el a reggel-délelőtt beírt elképzelést. Elvileg mostanában kell indulni a korábbi csúcshoz 12.390 környékére. Utána új csúcsocska, a többit olvasd el.

DAX

#794053 KB58 Előzmény: #794048

Szia Lenthor!

Ma nem követtem folyamatosan a fórumot, de nem is volt sok mozgás a DAX-ban.
Hogy látod ma estétől holnapra, merre indulhat el, le vagy fel? Vagy jelenleg teljesen kétesélyes és jó esetben csak csak 19:30 után fog valamelyik irányba érdemben megindulni?

DAX

#794052 Lenthor Előzmény: #794051

Lassan indulni kellene a korábbi csúcsig a 12.370-12.390-es támaszig.

Nagyon lassú volt a piac eddig, most már mozoghatna.

DAX

#794048 Lenthor Előzmény: #794046

Engedd meg, hogy erre ne válaszoljak!- válaszra sem érdemes.

De, ez DAX fórum! Szigorúan arra lett létrehozva. Most hosszasan eltértünk a témától. Térjünk vissza a DAX index követéséhez.

DAX

#794042 Lenthor Előzmény: #794039

Háború jót tesz az olajnak meg a piacnak?

Hmmmm! Komolyan mondod? Te az olajat és a piacot nézed? Mi van a sok áldozattal, szenvedéssel, sérülésekkel, környezetszennyezéssel és ne adj Isten nukleáris katasztrófával.

Ha a háború következtében elvesztenél valakit, mindjárt megváltozna a véleményed.

Trump a szegények érdekeit nézi?

Nos a szegényeknek nem volt társadalmi biztosítása. Obama megadta a lehetőséget, hogy a súlyosan beteg szegény is kezeltetni tudta betegségét.

A nagytőkés (adót nem fizető - Ő dicsekedett vele) milliárdos elvette a szegényektől ezt a lehetőséget.

DAX

#794041 Ricsi Előzmény: #794037

Én spec Clintonnéből. Háború csak arab helyen történhet (szerintem), és kik az arabok legnagyobb ellenségei? Kik akarják onnan elküldeni őket ide pl Európába, hogy nekik ott kevesebb ellenségük legyen? Nem véletlenül volt akkora ajvékolás Trump győzelme miatt...

Eddig, amit katonailag csinált csak annyi, több hatalmat adott a vezérkarnak, nem akar mindenbe belepofázni. És nekem ez sokkal szimpatikusabb, mint hogy mindent "hozzánemértő" politikusok mondanak meg.

DAX

#794039 big-ebuy.eu Előzmény: #794037

Clintonné báb lett volna a arisztokratáknál ,háborúba Trump de az jót tesz a olajnak meg a piacoknak :) Kórea fenyegeti ,nem ő őket!!!!! Trump a szegények érdekeit nézi meg a országét:munkahely,migránsok helyretétele, gazdaság élénkítés na ezt még nem tudom mennyire csinálja jól de úgy fest jó eddig