Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Brüsszel válaszolt a nemzeti konzultációra

#794117 banyaiz Előzmény: #794098

Valami értelme is legyen. :)

Ibiza: mindig pedzegettem ezt, helyén kell kezelni, főleg mostanában divatos a politikában a kifárasztásra játszani ami azért különösen kemény. :) Úgy látszik ez valami világtendencia része is ahogy nézegetem a dolgokat. De álljuk a megpróbáltatásokat.

Kawabazsy: Nem szoktam tenyészteni. Viszont van egy ismerősöm akinek egy ismerősénél nagyon jó trágyagiliszta lelőhely található. Volt már rá példa, hogy hozott vödörrel de úgy képzeld el , hogy a vödör kb 1/3-a -fele tömény giliszta volt. :) Nem fogyott el gyorsan el kellett tartani őket. Amit elég amatőr módon műveltem visszagondolva nem szaporodtak ott szerintem . Csak úgy volt, hogy 1 szezon tavasztól őszig és lesoványodtak szerencsétlenek ami maradt. Jó lenne szaporítani őket az már kihívás jó körülményeik legyenek kitapasztalni. Egy komposztálót kellene csinálni az lenne az igazi. Jó nagyot , hogy jól érezzék magukat ott.

#794110 Ibiza Előzmény: #794098

igen..ezt mondom mindig..helyén kell kezelni a dolgokat..politikusokat..Zoli már pedzzegeti mint vörösszárnyú a pontyozót.. vannak fontos dolgok..ami nem tréfa..egyik ilyen a gilisztatenyészet..

gyurcsááány vagy gilisztatenyészet...gilisztatenyéééészeeeet vagy gyurcsány.??.

horgászaaaat vagy noolimpiásgulyásmarcííííííííí ??

zorbááááán vagy süllőőőőőőőőőzéééés a Tiszááááán...?

kétfarkúúúúú faszmatyik vaaaagy bográcsozás a családdaaaal?

nem nem semminem szivárványos műmáááájereeeek vagy egy üveg bor a haverokkaaaal..???

(boxbeccses hanglejtéssel)

azé tuggyuk máá a választ.

#794098 joepappa Előzmény: #794096

"Szerényebben kellene, hogy gilisztáknak jó legyen." ezen felröhögtem :)

#794096 banyaiz Előzmény: #794095

Egy bekeretezett Lenin kép alatt lógnak a falon, amire büszkék vagyunk címszóval. :) Mostanában nem nagyon kapok más párttól , még talán a Jobbiknak volt utoljára de az is régen. Gondolom ínséges idők járnak rájuk megfontolják mire adjanak ki lóvét. Majd a választás közeledik lesz komposztanyag megint az összestől. Lehet , hogy be is kell élesíteni a gilisztatenyészetet újra. Csak olyan papírra nyomják ami jó oda, mert azért bármit nem adnék szegény jószágnak jobb az olyan papír amin kevés az ilyen színes festék ábrák minden pl wc papírszerű, vagy wc papír guriga vagy mezei újság esetleg ha nincs jobb . Szóval nem ideális ez a fényes papír, színes képek rajta. Szerényebben kellene , hogy gilisztáknak jó legyen. Gyújtósnak esetleg vmelyik szomszédnak aki fűt fával. Majd hasznosítjuk vhogy. :)

Vannak ilyen szerényebb, puritán kivitelű reklámújságok vagy inkább ilyen helyi újságok amit szürke papírra nyomnak finom puha tapintása van, az még jó. Sok fényes reklám se jó abból is annyit dobálnak be sajnos mindig tele a postaláda.

#794095 Ibiza Előzmény: #794092

és a másik brigádé meg bekeretezve az asztalodon :D

#794094 Ibiza Előzmény: #794092

nem bonyi..fejedben a forgatókönyv..történhet bármi..

tudod mint móricka a szondi teszten.. ez mi?..Pi..a és ez?.. női nemi szerv..és ez? vagina.. neked mindenről ez jut eszedbe? nekem doktor úr? maga mutogat ilyen képeket.

Azért láthattál pár elmeorvosi esetet Brüsszelben.. sok idegbeteg alkesz/drogos barom

Kiderült kik az MKB tulajok

#794093 banyaiz Előzmény: #794063

Mkb, Fhb tulajdoni részesedés bejelentés csak ezen a héten , alakul ez a nagy konzultációk közben. :)

Euroman : Régen volt vmi olyan játék aki nem küldi vissza annál nyugtázzák nem akar konzultálni és kihagyják utána. Természetesen nem tudtunk konzultálni egymással bárhogy igyekeztem, és utána 1-2 körből ki is hagytak, aztán újra rám találtak legnagyobb örömömre. Régen mikor tartottam gilisztákat csalinak akkor jó kaja lett volna nekik. Kávézacc, papírörleményt is burkolták befelé. Most nincs ilyenem így nem tudom hasznát látni. Wc papírnak se jó meg azért akármivel nem törlöm ki , mehet a szelektív gyűjtőbe jobb híján.

#794092 banyaiz Előzmény: #794073

Az a durva, hogy annyira nem nehéz átlátni rajta, hogy az már a vicc kategória. :)

Egy halandzsába néhány vörös posztó hívószó Brüszel, külföldről finanszírozott civilek, migránsok. Ebbe is vhogy mit ad Isten belekeveredtek a migránsok . .)

Egyfajta intelligenciatesztként is felfogható. Mert úgy összességben mióta van a konzultáció sok olyan kérdés válasz volt ahol önellentmondás volt. Mindenféle ismeret nélkül a témáról is beazonosítható önellentmondás. :)

Ezt felismerem nem tölt el büszkeséggel, vagy az okosság tudatával mert annyira mélyen van. Ez a szomorú , hogy ilyen értelmetlenségekre pénzt költünk miközben ha már konzultálunk érdemben is tehetnénk. Népszavazás nélkül egy konzultáció átfogó értelmes kérdésekkel. Na jó ez már tudományos fantasztikus terület. :)

Egy sajátos intelligenciateszt, és párthűség teszt konzultáció címen. Mennyi retardált szavazónk van, illetve aki nem az annál a párthűség legyőzi e az intelligenciát. :) Ilyesmi vsz.

#794090 Ibiza Előzmény: #794085

nem tudom hol élsz miért vagytok mások.. Mi magyarok ilyenek vagyunk ,)

#794087 Euroman Előzmény: #794058

A mi példányaink már konfetti méretű papírfoszlányok formájában a fedeles műanyagtárolóban vannak a többi háztartási hulladék mellett

#794085 TrendMan Előzmény: #794083

Bizalmi válság biztos, hogy van és a középső bekezdésedet biztos, hogy valamelyik reklámból vetted, ahol megmondják a kedves nézőnek, hogy mi magyarok milyenek vogymuk.

#794083 Ibiza Előzmény: #794078

Én azt érzem másról van szó..állitólag a kormány elvette a médiát..és még is a mocsok jön mindenhonnan..ez hogy?

Értelmes emberek hirtelen lemennek udvari bohócba..ömlik belőlük a butaság.. ez mi? Simán mondanak olyanokat amit a mónika showban láttak..

Szerinted a magyarok ilyenek?ez kell nekik? elég nagy tévedésben vagy.. a magyar embernek van esze.. keményen dolgozik..békességet akar..és viszonylagos jólétet.. nem birja a békétlenkedést..a mónikashów-s réteg nem jár szavazni..

Csak arra tudok gondolni..minél rosszabb annál jobb..bizalmi válság..békétlenkedés fenntartása a cél.. werberi a logika.. ezzel próbálkoznak.. tudják a fidesznek adott a bázisa.. minél nagyobb az elégedetlenség annál többen szavaznak.. és fordulhat az arány..de legalább a 2/3-ot lezúzzák..

Azt gondolom lesz egy komoly provokáció..amire erővel kell lépni.. erre fognak épiteni.

Orbán Viktor megsorosozta az Európai Bizottságot .. khmmm .. ha jól értettem izé .. khmm .. mert azért nem olyan egyszerüü

#794079 TrendMan

Le akartam szedni róla a keresztvizet, de azt kell mondjam, hogy jól beszélt.

Azért nagyon kiváncsi lennék mennyi ment át a jelentésből egy nyugat-európai számára? És hogy mennyire izzadtak le a tolmácsok? pl. az olyan kijelentésektől, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket és remélem, hogy nem szorult bele khmmm ...

#794078 TrendMan Előzmény: #794073

De azt kell, hogy mondjam, hogy igaza van.

Ez a dolog valahogy olyan, mint a Halálos iramban 6,7,8 etc. sorozat egyre újabb részei: a népesség egyre nagyobb részét próbálják elérni, ezért egyre mélyebbre mennek a színvonalban.

Kérdés, hogy ez hová vezet?

A médiában ez a trend már évtizedes és régi vita alapját képezi.

A médiának ki kell szolgálnia a nézőt vagy formálnia a véleményt?

#794073 Ibiza Előzmény: #794058

:) megtestesited az okosparasztot - már bocs- tudod.. ahhaaa ezek akarnak valamit de rajtam nem fognak ki.. átlátok én a szitáááán.

Mennyivel egyszerűbb len…

#794062 walex

Mennyivel egyszerűbb lenne ugye az élet, ha csak a demokratát játszó, ügynöklista takargató néhai KISZ-es, MSZMP-s, III/-es bandára lehetne csak szavazni...

http://mfor.hu/cikkek/makro/Mar_a_Parlament_elott_...

Ha az ellenzéknek van esze, akkor technikai koalíciót kötnek kikötve, hogy miután visszaállították a régi szabályokat, bevezetik az arányos választási rendszert, feloszlatják a kormányt és új választást írnak ki.
Egyéb esetben bárki kerül ezek után hatalomra, esélyük sem lesz csinálni semmit, mert már szinte mindenhol a narancskomik emberei ülnek.

#794058 banyaiz Előzmény: #794044

Hát én ezt a nemzeti konzultáció ügyet valami olyanfajta kísérletnek fogom fel országos méretű kísérlet ami arról szól, hogy mennyire ostobák is valójában az emberek. Mérjük fel, ne találgassunk.

Egyre bugyutább kérdések és válaszok és hol van az a szint ami már tényleg annyira mély, hogy már besokall tőle a nemzet. :)

Jó úton vagyunk ebbe az irányba mert talán nem küldik vissza 5 millióan csak 500 k abból is talán egy jó része hülyeségnek tartja csak vmi fidesz kötődése van.

Ha pozitívumokat keresném akkor ott tudom megtalálni, hogy van az a szint ami alá már nem tudunk menni. Mélyen van az igaz, de van egy ilyen szint. Tudod mint az Otp-nél mikor 1250 környékén járt mélyen volt de azért volt egy szint szerencsére ami alá nem sikerült küzdenünk magunkat. Na valami ilyesmi ez is szellemileg is van egy ilyen mélyen van de van. :) Ez a pozitívum szerintem, mást nem tudok benne felfedezni, sajnos.

Nem tudom mikor ez a migránsos játék volt CEU helyett behelyettesítve migránsok, vagy civilek vagy micsoda, akkor azt hányan küldték vissza. Sajnos nem jegyeztem meg a számot. Jó a migráns egy csúcsellenség volt, olyan nem terem minden bokorban minden évben, nem egy mezei ellenség mint a ceu vagy Soros, nem biztos azzal kell összehasonlítani majd a visszaküldést . :)

Még egy-két lépcső lefelé és akkor talán érdektelenséget elérjük súlyos küzdelmeket vívva az emberi értelemmel. Várom már ezt , hogy forduljon a trend. Mert nem akármilyen szinteken vagyunk már.