Brüsszel válaszolt a nemzeti konzultációra
banyaiz Előzmény: #794044Hát én ezt a nemzeti konzultáció ügyet valami olyanfajta kísérletnek fogom fel országos méretű kísérlet ami arról szól, hogy mennyire ostobák is valójában az emberek. Mérjük fel, ne találgassunk.
Egyre bugyutább kérdések és válaszok és hol van az a szint ami már tényleg annyira mély, hogy már besokall tőle a nemzet. :)
Jó úton vagyunk ebbe az irányba mert talán nem küldik vissza 5 millióan csak 500 k abból is talán egy jó része hülyeségnek tartja csak vmi fidesz kötődése van.
Ha pozitívumokat keresném akkor ott tudom megtalálni, hogy van az a szint ami alá már nem tudunk menni. Mélyen van az igaz, de van egy ilyen szint. Tudod mint az Otp-nél mikor 1250 környékén járt mélyen volt de azért volt egy szint szerencsére ami alá nem sikerült küzdenünk magunkat. Na valami ilyesmi ez is szellemileg is van egy ilyen mélyen van de van. :) Ez a pozitívum szerintem, mást nem tudok benne felfedezni, sajnos.
Nem tudom mikor ez a migránsos játék volt CEU helyett behelyettesítve migránsok, vagy civilek vagy micsoda, akkor azt hányan küldték vissza. Sajnos nem jegyeztem meg a számot. Jó a migráns egy csúcsellenség volt, olyan nem terem minden bokorban minden évben, nem egy mezei ellenség mint a ceu vagy Soros, nem biztos azzal kell összehasonlítani majd a visszaküldést . :)
Még egy-két lépcső lefelé és akkor talán érdektelenséget elérjük súlyos küzdelmeket vívva az emberi értelemmel. Várom már ezt , hogy forduljon a trend. Mert nem akármilyen szinteken vagyunk már.