nem árt a korrekciós szintet tudni :) ha esik netán
de ha Korea kilő egy rakétát nem kell fibóóóóó :)
nem árt a korrekciós szintet tudni :) ha esik netán
de ha Korea kilő egy rakétát nem kell fibóóóóó :)
http://index.hu/kulfold/2017/04/24/rendkivuli_tala... én szerdán látok csak Trump bulit
Már miért nem lehetne, ha 12.493 környéke a csúcs és írtam, ha nem megyünk tovább?
szia, elso ranezesre ez az elkepzeles nem jo. Mehet fel dax, meg most indult csak. Fibo 38.2ot kar varni onnan, mert uj csucson dax. 12506on a futi stooqn. Ma nem lesz eses. Jobb esetben oldalazas, egyebkent fel (szerintem).
Fibobol fordulas utan huznek szintet, ez felfele megy jelenleg, igy nem lehet lefibozni 38.2re
Sziasztok, jó reggelt!
Ha nem megyünk tovább 12.500 fölé, akkor így néz ki az elképzelés.
1. Le kellene menni az emelkedésből 38,2%-os fibonyit 11.039 környékére.
2. A 4. hullám aljáról (11.039) elindulhatnánk az 5. hullám tetejéig a 161.8%-os fibo-ig, ami 14.834 jelenleg.
Szépen megrántották ma. Ami a héten fontos lehet most a francia örömködés mellett, hogy Trump adóreformjáról konkrétumokat ígért.
Az megkavarhatja a játékot mindkét irányba.
Na most ezt már lebegteti mióta megválasztották a történelem legnagyszerűbb adócsökkentését hamarosan bejelenti. :) Időről időre ezt bedobja, hogy hamarosan és általában reagál is rá piac.
Most ez tényleg komoly, hogy a héten elmondja a részleteket vagy megint csak elsütötte ezt a sztorit ki tudja.
Erre akár amcsikat csúcsra téphetik snp-t ha olyan a tartalma, ha csalódás akkor rendesebb esés. Fontos lehet vsz.
Lehetne 12.480-12.490 is akár
-----------------------------------------------
Hmmmmm! 12.480-ig ment fel.
Még lehet cikk-cakk a lemenetel előtt, de már nem várom 12.500 fölé, majd csak a 4, hullám után.
Holnap akár réssel is nyithatunk lefelé. Habár a napos Stochastic még lent van. Még emelkedni akarhat.
2017. március 18. 21:52
4H-n így néz ki:
a lejtmenet 2.330 - 2.319 - vagy 2.302 lehet fibo-k alapján, majd elindul fel 2.453 környékére.
------------------------------------------------------
Ezt már én március 18-án megjósoltam.
4. hullám megvan havin 3-4hete beszéltünk erről,azt kifogásoltam a dax elliott nem jó,usa jó,de a 5. pont mehet feljebb 2460lenne ideális spx nél
12440 környékén short volt. Stop úgy betéve, ha felmegy akkor nullában üti ki.
Órás gyertya "hulló csillag esély" Még 7 percet kell kibírnia.