Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Igen az érdekes, hogy mi…

#793251 matgab Előzmény: #793231

Igen az érdekes, hogy miből élnek meg azok az emberek, akik csütörtök egész nap és amúgy minden nap mennek tüntetni?

Mondjuk a Majdan téri főtüntetők is állítólag 100 EUR-t kaptak naponta...

Vannak hivatásos tüntető…

#793231 Tucsok Előzmény: #793228

Vannak hivatásos tüntetők,nekik ez a munkájuk. Az egyik ismert hivatásos Komáromy Gergely, tüntetett a menekültekért ,a ligetért,a bálnákért ...a CEU-ért .

"míg Magyarország megáll…

#793224 rbbj11 Előzmény: #793220

"míg Magyarország megállítani készül Brüsszelt, addig Szerbia és Macedónia minden erőfeszítésével oda igyekszik.

(Az orbáni kettős beszéd egyik ékes példája egyébként az is hogy a magyar miniszterelnök minden nemzetközi fórumon hangoztatja, hogy Magyarország támogatja a balkáni államok uniós csatlakozását.)"

" Egy esetleges Ankara–Moszkva–Budapest (–Belgrád–Szkopje) tengely felrajzolása azonban csak felesleges konteó lenne."

Orbán a Kádár-rendszerért küzd

#793221 tozsdenyul Előzmény: #793218

nem írtál semmi hangzatos címet, így mindenki átugorja (én is csak azért ismertem fel, mert már rátaláltam)

Pedig ütös cikk

Orbán bevallottan is a kádár-rendszerért küzd, nemcsak a napi gyakorlat mutat erre

"A 21. századi kihívások…

#793220 KawaBazsy

"A 21. századi kihívásokra ugyanis aligha jelentenek megoldást a jelenleg regnáló kormánypártok. Az ellenzéki pártok népszerűtlensége pedig egyúttal azt jelenti, hogy a polgárok nemtetszésüket elsősorban civil úton kívánják kifejezni. A civil ellenállás pedig joggal tölti el félelemmel a hatalommal rendelkező politikai elitet. A kritikus tömeg ugyanis fiatalokból, jól képzettekből áll, s az információs technológiának köszönhetően a kommunikációhoz nincs szüksége az államilag uralt médiafelületre."

http://24.hu/kulfold/2017/04/18/fellazadt-a-balkan...

galandféreg mszp

#793199 Ibiza Előzmény: #793171

segítek kicsit,

- duális agy a fujj fujj hajrá gondolkodás..a mi és az ők felosztás..nem az érem másik oldalának a vizsgálata. amikor szekértáborba tömörülsz..minden szar ami a másik oldalról jön.. és minden édes ami a saját térfélről..ezt szoktam sarkítani nektek..

- "mivel "ezek" kisajátítanak minden szímpatikus* gondolatot..attól még nem kerülünk azonos platformra."? ez elég gyenge értelmezés a részedről..a szövegkörnyezet segíthetett volna (nem tudom a valódi értelmezés volt e a célod) azt írtam a neoliberálisok kisajátitanak dolgokat (eszméket ebben az értelemben) "ezek" ,) nem liberálisak..a szabadság és a szabadosság nem azonos fogalmak.. Most mondjam el milyen a valódi liberalizmus? nee mááá na jó..segítek.. a liberalizmusban a szabadság..az elfogadás mások véleményének és személyes szabadságának a tiszteletben tartása alapvetés.. nem ezt tapasztaljuk..pl kisajátít lmp is..nem a zöld programjairól híres.. pedig állítólag zöld párt..másik. Nincsenek olyan pártok ma Mo-on a parlamentben akik lefednék a teljes országos igényt.. erről irtam már korábban is..nem az én gondolatvilágom kisajítításáról beszélek.

van egy idealizmusom..mert mérni az etalonhoz érdemes.. a dolgok elsődleges értelme a valódi nem a kitekert.. a parlamenti képviselők..képviselnek.. az a térséget ahonnan küldték..elvileg ő a legalkalmasabb.. képvisel és az országért dolgozik..

na dolog van.

*sokfurcsabetűs kedvéért javitva..

Tudom..csak tekertem egy…

#793194 Ibiza Előzmény: #793174

Tudom..csak tekertem egyet a hangerőn..

Szerk:

:) igen.. elég tréfás..orosz kollaboránsok hazaárulók, oroszoznak.. Németek legnagyobb partnere voltak az oroszok..usa kényszerítette ki az embargót..pont ezért..

Megy a kettős beszéd.. a kettős mérce.. a bizalmi válság kialakítása.. emberek tűznek ki jelvényeket és harcolnak műkörmük szakadtáig..

Szarkazmusnak szántam :)…

#793174 Koffein Előzmény: #793162

Szarkazmusnak szántam :)

A hétvégi eseményeket elnézve, Soros bérencek bulikáztak egyet, majd a felcsúti király tenyere elkezdett viszketni, Schmidt Mária előadta a Cion bölcseinek soron következő részét, ezen felbuzdulva, a CÖF látszat kérdésekkel zaklatja, a kormányzati médián kívül eső médiumokat. Tehát tombolt, a polgári keresztény szeretet.

galandféreg mszp

#793171 Láma Előzmény: #793144
"ha kinéznél fejedből láthatnád..ma már nincs baloldal..mármint a hagyományos értelemben.. a neoliberalizmus elcsalta elvette..mint a valódi baloldali- mind a liberális értékeket..kisajátította kitekerte.. magára ragasztgatta mint a tegzes."

Ha kinéznél fejedből láthatnád..ma már nincs jobboldal..mármint a hagyományos értelemben.. a vajdád elcsalta elvette..mind a valódi jobboldali- mind a keresztény értékeket..kisajátította kitekerte.. magára ragasztgatta mint a tegzes.

A következőt képtelen vagyok megérteni, pedig duális agyammal két irányból is próbáltam közelíteni. Pedig megkellene érteni, ha lépést akarok tartani egy ekkora gondolkodóval.

"mivel "ezek" kisajátítanak minden színpatikus gondolatot..attól még nem kerülünk azonos platformra."

1, Egyrészt hogy kerültek képbe a festékkeveréssel foglalkozó kereskedők? (Kissé szokatlan szóhasználatod, de nem furcsa számomra. Volt egy munkatársam anno. Ő is ilyen furákat mondott rendszeresen. Pl. egyszer felbosszantották és azt találta mondani, na barátom, most nagyon eldobtad a vaskot.)
Szóval ezek a valakik, "ezek" kisajátítják a szegény színpatikus minden gondolatát? De valójában az se derül ki a szövegből, hogy ez a gondolatrablás egyetlen színpatikus minden gondolatára, netán több színpatikus egy, vagy több gondolatára vonatkozik. De ha azok az "ezek" a te gondolataidat sajátították ki, - mert így is lehet értelmezni- akkor ugye te vagy a festékkereskedő? Pontosabban kéne fogalmaznod, hogy a pirinyó agyúaknak is legyen esélye.

2, Ha másik emberrel, emberekkel azonos értelműek a gondolataid és ezt ki is nyilvánítod, hogyan nem kerültök egy platformra? Ha kisajátítják a gondolatot, attól megváltozik az értelme?

Hoppá. Megint. Írjál még ilyeneket. Ezek annyira tetszenek:

"Mint ahogy sorosbérenc gazdádtól kapott szivárványos szemüveget ha levennéd látnád mi történik..(utánozlak) mi változott..de talán még azt is minek kellene változni.. de duális agyadat felprogramozták..sokat ne várj.."

Mint ahogy csuti gazdádtól kapott szivárványos szemüveget ha levennéd látnád mi történik..(utánozlak) mi változott..de talán még azt is minek kellene változni.. de síma agyadat felprogramozták..sokat ne várj..

"..amikor rájössz..palira vettek..immáron ezredszer."

Mondod ezt az esélytelenek magabiztosságával. Ha eddig nem jöttél rá, már nem fogsz. Bent ragadtál a 2%-os ketrecedben. Sose fogsz onnan kijutni.

Ez a CEU ügy dettó ugyan…

#793170 banyaiz

Ez a CEU ügy dettó ugyanez a logika.

Kezdeni egy olyan konfliktust amibe bele lehet keverni a gonosz migránspárti gonosz Sorost, lehet handabandázni össze vissza. Ami érzelmileg a fidesz szavazók között valahogy úgy csapódhat le Mo-t és Viktort megint megtámadták a libcsik és Soros, és gonosz Brüsszel. :) Aztán ezzel össze lehet tartani a szavazótábort megint pár hónapig annyival is közelebb a következő választás.

+ valami olyan hátsó gondolat lehetett még vsz, hogy Trump ráharap erre az ügyre és majd megtámogatja Viktort, hogy igen meg kell nézni az ügyet, államközi megállapodás stb. Hát ez a része nem egészen úgy alakul eddig mert Trump nem nagyon dolgozik kéz alá ügyben. Inkább úgy tűnik mintha amcsik sértésként élték volna meg mi ez a handabanda itt. Lehet ezért ki is kell szállni az egész partiból. De akkor is egy döntetlenszagú valami kijött belőle. Legrosszabb esetben. Ha meg kedvezően alakulnak a dolgok akkor jópár hónapig lehet ezen árnyékbokszolni kis plusszal a szavazóknál. Hülyének is megéri. Közben megy a cirkusz hangzavar utcai történet. Esetleg össze lehet hozni egy ellentüntetés , békemenetet hadd érezzék a törődést a táborban. :)

Kb ennyi a logikája a dolgokban amit belevitt ezért keveri itt a kulimászt.

Ezekben az ügyekben a kezdeményezés nála van, nyitás is, és ha parti rosszul alakul a lezárása is. Eleve előnyös pozíció.

Csak azon kell törni a fejet mi legyen a következő ellenség akivel lehet így következmények nélkül bokszolgatni, és érzelmileg a nép eleve ellenséget lát benne. Lassan elfogynak a világból az ilyen témák. :)

Kurva sok mindent tanultam az elmúlt években kiderült ellenségünk az iMF, Soros, az EU, gonosz Brüsszel , a gonosz migránsok, a CEU , a bankok, a saját nyugdíjpénztáraink stb stb. Rettentően bölcs gondolatok, tengernyi az ellenség akit mind legyőztünk , de ki maradt még akivel lehet ilyen árnyékbokszot megvívni? Lassan kimerül a lehetőségek tárháza. :) Ami a legnagyobb baj, Bástya elvársat már senki meg se akarja gyilkolni mi lesz így? :)

A párton belül egy csapat az agytröszt azon dolgozhat éjjel nappal ki van még a világban aki érzelmileg megérinti a népet eleve tehát jó ellenség lehet, de nem üt vissza, és lehet vele majd a harcolni a jövőben. :) Lassan elfogynak az ilyenek. Soros is így került képbe már elfogytak az alternatívák. Nehéz munka lehet ennyi ökörséget kitalálni mint ellenség ilyen retardált színvonalon de nem adják fel. :) Még esetleg a józan ész az kézenfekvő ellenség lehet nem is értem miért nem küzdünk meg vele egy nemzeti konzultációval. :) Az a legfőbb ellenségünk úgy látom.

Ez a taktikai része , de maga a rendszer ami épül ebből eléggé hajaz egy Putyin, vagy Erdogan féle irányra. Aminek már fele se tréfa. Az már nem az a kategória, hogy bosszankodok rajta, hogy milyen ökörségekkel etetik a népet. Mert ilyen típusú rendszernél van egy pont ahonnan nincs visszaút már demokratikus módon. Pl olvasom, hogy az egyik tüntetésen a résztvevőt civil ruhás rendőrök követték mindenhová. Következő lépés lefékez mellette egy fekete autó aztán többet senki se látja. Nem normális dolgok ezek. Nincs fontosabb dolga rendőröknek , titkosszolgálatnak mint egy tüntetőt kövessenek a városban váltott emberekkel? Ha az normális aki erre utasítást adott, meg az egész.

Ráadásul ha már követik valamiért akkor úgy kövessék ne vegye észre, még a munka minősége is silány. Még a hülyeséget se tudják rendesen elvégezni. :) Ez volt a kémelhárításunk krémje aki követte ezt a "Soros ügynököt"? Dilettantizmus, és hülyeség keveredik, hogy keveredtünk már megint ilyen helyzetbe. Ezt a szegény országot minden sújtja, el vagyunk átkozva.

ezt tudjak a bezaratast helyeslők vajon?

#793169 banyaiz Előzmény: #793131

Ezen a taktikán nem tud fogást találni se az ellenzék se az EU.

EU azért nem mert ez egy demokratikus hely ahol a politikai játékszabályokba határeset de belefér egyelőre az, hogy valaki így politizáljon.

Az ellenzék meg ezer ok miatt saját töketlenségük is egyrészt , másrészt azért gazdaságilag javuló pálya van, harmadrészt meg érdemi programmal se próbálkoznak.

De a legnagyobb előnye ennek a taktikának amiért nehéz fogást találni rajta, hogy annyira mélyen lévő és logikát nélkülöző dolgokból csinál ilyen harcot ami ellen észérvekkel nehéz küzdeni. Egy politikai programmal nehéz küzdeni mondjuk egy migránshandabanda ellen .

Mert ott kellene kezdeni , hogy amit mond az első szótól az utolsóig egy baromság. Mert nem is az a valódi probléma amiről beszél. Ezt ő maga is tudja teljesen tudatosan csak az érzelmekre hat, érzésekre. Azokat kellene észérvekkel valahogy úgy fordítani , hogy rosszul jöjjön ki belőle. De eleve olyanok a témák amikben harcot kezd ahol eleve eldőlt az érzelmi kérdés.

Lásd mondjuk migránsok. Minden parányi ésszel rendelkező embernek nyilvánvaló, hogy amit művel az nem egy valódi konfliktus, hanem egy probléma mentén egy árnyékboksz, egy problémát kihasználva egy hadakozás a levegőbe. :) De ő meglovagolja benne az 1x1-et érzelmileg és hadakozik az utolsó vérig a szavak szintjén. :)

Fárasztó, fárasztó , igénytelen , szánalmas , és ostobaságra építő stratégia de eredményes. Ezért nyomatja a végletekig ez a féleszű. Nekem is viszket tőle a tenyerem de mit lehet ezzel kezdeni, ha az észérvek nem működnek? Egyszer ebből kijózanodik nép csúnya dolgok lehetnek utánam az özönvíz kb.

ezt tudjak a bezaratast helyeslők vajon?

#793168 banyaiz Előzmény: #793131

Euroman erre megy ki a játék, hogy ilyen dumákat tudjon elereszteni egy szélmalomharcban, árnyékbokszban.

Viszket a tenyere, és hasonló sokat sejtető de semmitmondó megjegyzéseket tehessen. Kiprovokálja a cirkuszt, és akkor kockázat nélkül mehet az árnyékboksz ami arra jó ad valami szellemi táplálékot a híveinek összetartsa a szavazókat.

Valami ellenségképet legyen az Soros, vagy migránsok vagy bármi amitől rossz a világ általánosítva az élet minden területére kiterjesztve. :) Teljes retardáltság állapotában ellenségek-megvédés szavazz rám és aki nem ért egyet az a valakinek a bérence és ellene meg kell védeni a hazát aminek az egyetlen útja szavazz rá.

Ennyi az olcsó játéka a hülye gyereknek. Ezt tökélyre fejlesztette mert már olyan mélységben jár, hogy annál lejjebb már nincs semmi szellemileg. Olyan logikátlan minden ésszerűséget nélkülöző módon csinálja.

Pl ez a legutolsó Brüsszel elleni nemzeti konzultáció is egy jó példa erre.

Tematizálni ilyenekkel a közbeszédet. Kezdeményezni az árnyékbokszot, erre kitűnően alkalmas Brüsszel, árnyékbokszolni egyet, és közéleti témát adni pár hónapra.

De hát ez van. Ha nincs ez a migránsos kaotikus helyzet nem tudom mit talált volna ki a bankok után . De valami szélmalmot keresett volna amivel nagy háborúkat vívhat. :) Ez a taktikája amivel kicsinálja ezt az országot.

galandféreg mszp

#793164 Ibiza Előzmény: #793163

na jó..nem anyáddal beszélsz majom.. bujj ki a seggemből.. beirom a véleményem..mindig ez volt és ez ismarad..ha nem kell ne olvasd....de ki a f..at érdekel a frusztráltságotok.. irj okosabbat..de ugye az nem megy.. marad a makogás az irigykedés..hát dolgozd fel...igy jártál.