galandféreg mszp
Ibiza Előzmény: #793171segítek kicsit,
- duális agy a fujj fujj hajrá gondolkodás..a mi és az ők felosztás..nem az érem másik oldalának a vizsgálata. amikor szekértáborba tömörülsz..minden szar ami a másik oldalról jön.. és minden édes ami a saját térfélről..ezt szoktam sarkítani nektek..
- "mivel "ezek" kisajátítanak minden szímpatikus* gondolatot..attól még nem kerülünk azonos platformra."? ez elég gyenge értelmezés a részedről..a szövegkörnyezet segíthetett volna (nem tudom a valódi értelmezés volt e a célod) azt írtam a neoliberálisok kisajátitanak dolgokat (eszméket ebben az értelemben) "ezek" ,) nem liberálisak..a szabadság és a szabadosság nem azonos fogalmak.. Most mondjam el milyen a valódi liberalizmus? nee mááá na jó..segítek.. a liberalizmusban a szabadság..az elfogadás mások véleményének és személyes szabadságának a tiszteletben tartása alapvetés.. nem ezt tapasztaljuk..pl kisajátít lmp is..nem a zöld programjairól híres.. pedig állítólag zöld párt..másik. Nincsenek olyan pártok ma Mo-on a parlamentben akik lefednék a teljes országos igényt.. erről irtam már korábban is..nem az én gondolatvilágom kisajítításáról beszélek.
van egy idealizmusom..mert mérni az etalonhoz érdemes.. a dolgok elsődleges értelme a valódi nem a kitekert.. a parlamenti képviselők..képviselnek.. az a térséget ahonnan küldték..elvileg ő a legalkalmasabb.. képvisel és az országért dolgozik..
na dolog van.
*sokfurcsabetűs kedvéért javitva..