Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

ceu

#793018 tozsdenyul Előzmény: #793014

bocs,

nyilvan nem tunt fel neked, de ahhoz a tobb oldalon keresztul alig lathato vitahoz szoltal hozza, ahol prospi szerint Europa iszlamizalodik es tobbsegben lesznek 2050-re a muszlimok , mondvan hogy tenyleg nagy hulyek a nemetek, sziriai 5 gyereket vallalo anyakrol beszeltel, meg Soros altal nemetbe hordott 5 milliorol, igazad van, figyelmetlen voltam, es nem vettem eszre ahol arrol irtal, hogy a malteros nemetek rabasznak arra, hogy magyar, lengyel, olasz spanyol migransokat beengedik az orszagba :))

jo, 2050-re kisebbsegben lesznek az echte nemetek, bocs, ettol nem esek panikba

ceu kozben

#793017 Spade Előzmény: #793005

nyuszi te vagy a legnagyobb balek, már most is beszívtad a soha nem lesz itt migráncs betelepítés szöveget pedig csak fél év telt el

És ez még csak a kezdet. Egyébként a stratfor és sok más kutatóintézet is azt mondja h az eunak kb 2027-re kampec, Nem véletlen a brexit se nyilván ők se vették észre h közben Lőri kilopta alóluk mindenüket miközben nyilván ov és habony fizeti illetve megdumálta őket. A vak agyhalott barmok, nah

Részemről egy ideig a téma lezárva

ezt tudjak a bezaratast helyeslők vajon?

#793016 matgab Előzmény: #793011

Európa utolsó értelmiségi védvonala tiltakozik és tüntet az európai és a magyar szabadságért...

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/1791...

Én is ezt láttam kb. liberális részeg sutyerákok, akik inkább attól félnek, hogy facebookon és instagramon élt virtuális életükből ki fog maradni majd a NAGY ESEMÉNY, mely sötét kis pondró világukban katarzist váltana ki...

re

#793015 Spade Előzmény: #793001

ricsi ez se esik ki, mert x időn belül a menekülteknek automatikusan jár az állampolgárság.

ceu

#793014 Spade Előzmény: #793003

nyuszi hagyd abba mára a sok likör ivást, mert össze vissza beszélsz.

-Nem mondtam h a muszlimok lesznek többségben, bár a számba akartad adni 3x is, hanem a németek lesznek kisebbségben. Tudod halmazok részhalmazok stb, témakör.

- nem tapsikoltam a a ceus törvénynek sőt azt mondtam h szerintem alkotmányellenes. Capice ?

jááááj de bő nyállal ben…

#793013 Koffein Előzmény: #793010

jááááj de bő nyállal benyalt... most már csillog villog az a popó... :o)))

1.

#793009 tozsdenyul

"Első törvény: A kormány minden intézkedése megmagyarázható a lopás, az öncélú szemétkedés és a dilettantizmus megfelelő kombinációjával. Nincs kivétel. Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak."

re

#793006 Koffein Előzmény: #793004

ha nem lesz soros, akkor majd a simicska is megteszi, vagy a bill gates, vagy a buffett, vagy zuckerberg, vagy page+brin, vagy bezos... vannak itten nevek, akik befolyásolják európa népeit, vagy a tőkeerős cégeikkel tönkre akarják tenni erős, felkészült, mindenen átlátó népünk gazdaságát...

re

#793004 Euroman Előzmény: #792998

milyen gondban lesznek, ha Soros elhuny....nem fiatal már, bármikor bekövetkezhet...akkor aztán kereshetnek új ellenséget maguknak....minden csoda 3 napig tart....annak idején mit dumáltak Bin Ladenről, ma a kutya se említi....ma az IS az új favorit

ceu

#793003 tozsdenyul

http://hvg.hu/itthon/20170413_Vallalhatatlan_CEUug...

http://inforadio.hu/belfold/2017/04/13/torok_gabor...

http://index.hu/belfold/2017/04/13/jeszenszky_a_ce...

rovidtavon lehet akar valami taktikus huzas is az egesz, de hosszutavon a veg kezdete...

egyebkent szemelyes megjegyzes, en speciel megdobbentem, hogy itt a forumon spade, valamint egy tanarember is tapsol a rovidtavu taktikai huzasnak, es orvendezik, hogy ilyen aron!, megleckeztetik sorost

mint a fenti linkek is mutatjak, ugy tunik, hogy a jobboldalon is rendkivul megoszto a lepes, es az elveikhez hu emberek nem nezik ezt jo szemmel

(szvsz megint iskolapeldaja, hogy egy akar valamilyen szempont szerint vallalhato lepest, a megvalositassal teljesen elkurnak, viktornak mar regen nem sikerul erdemben, vegeredmenyt tekintve semmit sem csinalnia, csak elkurni tudja meg azokat a lepeseket is amikbe beleall rendesen, es fontosabb a cirkusz, mint az eredmenyesseg, fontosabb a belpolitikai rovidtavu haszonszerzes, mint az orszag valosagos erdeke - ez azert szomoru, mert oriasi lehetosegeket puskaznak el, amik soha nem jonnek vissza, az inga kileng az egyik iranyba, aztan a masikba, es sokaig nem ter vissza, amit most elszalasztunk, elkurunk, azt sokaig nem lehet majd megprobalni ujra)

re

#793001 Ricsi Előzmény: #792988

Jah, és még valami, a migránsok nem szavazhatnak, szavazati joguk nincsen. Tehát ez megintcsak egy kitaláció, 0 valóságalappal.

re

#793000 tozsdenyul Előzmény: #792993

ja, de, spade, elkozmetikaztak es eltitkoltak 12 millio muszlim allampolgart, a 60 millio allampolgar kozott, soros utasitasara persze, a 4 millio torok valojaban 16 millio, csak gyikemberkent jobban el tudtak vegyulni, mint torokkent es igy mar ki is jon a te forgatokonyved, valoban ez lehet a realis...

re

#792999 Ricsi Előzmény: #792997

Az EU támogatást mi dobjuk össze. Én eddig azt olvastam, görögország bajban van, olaszország bajban van, spanyolország bajban van, portugália bajban van, anglia meg kilépett.

Németország menetelése pedig mesterséges, az Euró-nak köszönhető mellékszál, messze nem annyira erősek ők sem jelenleg, mint ami látszik. Ha megszűnik az Euró, igencsak meg fognak lepődni.

Szóval, én nem látom, milyen pénzből is lenne meg sok millió ember havi apanázsa. Persze ha fennmarad ez a rendszer, és továbbra is lesz GDP arányos kötségvetési plafon. Mert ha ezt eltörlik, és elkezdik nyomtatni a pénzt ész nélkül, az más helyzet.

re

#792998 Ricsi Előzmény: #792997

Ki az a Soros? Az Antikrisztus? Már látom, mindenről ő tehet, mindenki úgy táncol, ahogy ő fütyül.

Én ebben nem hiszek. Az Antikrisztus már ugyan nincs messze, és a világnézetem szerint nagyon a végidőket éljük, de még van addig azért idő. Kettőnk közt az lehet a különbség, nekem van keresztény hitem, és én továbbra is úgy gondolom, Isten akarata teljesedik be, és nem Sorosé.

re

#792997 Spade Előzmény: #792995

nem vicc a segély ricsi az eu támogatásból majd telik rá. Ezt soros is megmondta h a migráncs támogatásra az eu felzárkóztatási forrásaiból kell felhasználni. Kisit keveset olvasol, és ezt nem a magyarok írták