Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#793006 Koffein Előzmény: #793004

ha nem lesz soros, akkor majd a simicska is megteszi, vagy a bill gates, vagy a buffett, vagy zuckerberg, vagy page+brin, vagy bezos... vannak itten nevek, akik befolyásolják európa népeit, vagy a tőkeerős cégeikkel tönkre akarják tenni erős, felkészült, mindenen átlátó népünk gazdaságát...

re

#793004 Euroman Előzmény: #792998

milyen gondban lesznek, ha Soros elhuny....nem fiatal már, bármikor bekövetkezhet...akkor aztán kereshetnek új ellenséget maguknak....minden csoda 3 napig tart....annak idején mit dumáltak Bin Ladenről, ma a kutya se említi....ma az IS az új favorit

ceu

#793003 tozsdenyul

http://hvg.hu/itthon/20170413_Vallalhatatlan_CEUug...

http://inforadio.hu/belfold/2017/04/13/torok_gabor...

http://index.hu/belfold/2017/04/13/jeszenszky_a_ce...

rovidtavon lehet akar valami taktikus huzas is az egesz, de hosszutavon a veg kezdete...

egyebkent szemelyes megjegyzes, en speciel megdobbentem, hogy itt a forumon spade, valamint egy tanarember is tapsol a rovidtavu taktikai huzasnak, es orvendezik, hogy ilyen aron!, megleckeztetik sorost

mint a fenti linkek is mutatjak, ugy tunik, hogy a jobboldalon is rendkivul megoszto a lepes, es az elveikhez hu emberek nem nezik ezt jo szemmel

(szvsz megint iskolapeldaja, hogy egy akar valamilyen szempont szerint vallalhato lepest, a megvalositassal teljesen elkurnak, viktornak mar regen nem sikerul erdemben, vegeredmenyt tekintve semmit sem csinalnia, csak elkurni tudja meg azokat a lepeseket is amikbe beleall rendesen, es fontosabb a cirkusz, mint az eredmenyesseg, fontosabb a belpolitikai rovidtavu haszonszerzes, mint az orszag valosagos erdeke - ez azert szomoru, mert oriasi lehetosegeket puskaznak el, amik soha nem jonnek vissza, az inga kileng az egyik iranyba, aztan a masikba, es sokaig nem ter vissza, amit most elszalasztunk, elkurunk, azt sokaig nem lehet majd megprobalni ujra)

re

#793001 Ricsi Előzmény: #792988

Jah, és még valami, a migránsok nem szavazhatnak, szavazati joguk nincsen. Tehát ez megintcsak egy kitaláció, 0 valóságalappal.

re

#793000 tozsdenyul Előzmény: #792993

ja, de, spade, elkozmetikaztak es eltitkoltak 12 millio muszlim allampolgart, a 60 millio allampolgar kozott, soros utasitasara persze, a 4 millio torok valojaban 16 millio, csak gyikemberkent jobban el tudtak vegyulni, mint torokkent es igy mar ki is jon a te forgatokonyved, valoban ez lehet a realis...

re

#792999 Ricsi Előzmény: #792997

Az EU támogatást mi dobjuk össze. Én eddig azt olvastam, görögország bajban van, olaszország bajban van, spanyolország bajban van, portugália bajban van, anglia meg kilépett.

Németország menetelése pedig mesterséges, az Euró-nak köszönhető mellékszál, messze nem annyira erősek ők sem jelenleg, mint ami látszik. Ha megszűnik az Euró, igencsak meg fognak lepődni.

Szóval, én nem látom, milyen pénzből is lenne meg sok millió ember havi apanázsa. Persze ha fennmarad ez a rendszer, és továbbra is lesz GDP arányos kötségvetési plafon. Mert ha ezt eltörlik, és elkezdik nyomtatni a pénzt ész nélkül, az más helyzet.

re

#792998 Ricsi Előzmény: #792997

Ki az a Soros? Az Antikrisztus? Már látom, mindenről ő tehet, mindenki úgy táncol, ahogy ő fütyül.

Én ebben nem hiszek. Az Antikrisztus már ugyan nincs messze, és a világnézetem szerint nagyon a végidőket éljük, de még van addig azért idő. Kettőnk közt az lehet a különbség, nekem van keresztény hitem, és én továbbra is úgy gondolom, Isten akarata teljesedik be, és nem Sorosé.

re

#792997 Spade Előzmény: #792995

nem vicc a segély ricsi az eu támogatásból majd telik rá. Ezt soros is megmondta h a migráncs támogatásra az eu felzárkóztatási forrásaiból kell felhasználni. Kisit keveset olvasol, és ezt nem a magyarok írták

re

#792996 Fornit Előzmény: #792995

Amíg idejössz migránsnak, addig én papíron bejelentkezek lakónak a padlásotokra 10 évre :))

re

#792995 Ricsi Előzmény: #792990

Mondom, az olaszok uniós tagok, és azt csinálnak amit akarnak, elmondták értelmesen. Ha kell, minden bejövőnek azonnal adnak olasz állampolgárságot, aztán mehetnek, ahová akarnak. Nem annyira egyértelmű a helyzet Európában, mint ahogy Magyarországon azt lefestik.

Ez a németországival azonos segély meg egyszerűen vicc kategória, mert kitermelhetetlen. Ha meg Németország fizeti, akkor én is elmegyek Magyarországra migránsnak, és felveszem azt a pénzt, miért is ne?

Gondolod, az Unióban valaki komolyan gondolja azt, hogy bejön sok millió ember, és azokat az itt élők fogják eltartani? Meddig? A világ végéig? Ennél komolyabb embernek gondollak.

re

#792994 Spade Előzmény: #792992

"Mi az, hogy lakást biztosítani? Az ki van zárva, hogy a migráns nagyobb jogokat kapjon," pedig ez a terv, soros 2 bangladesivel azért perelt mert többek között nem volt szines tv a helyen ahol tartották és meg is nyerte a pert az eub-n

re

#792993 Spade Előzmény: #792981

"nem en szamitom, hanem a nemet kutatok,"

aham persze nem is van rájuk parancsolva a kozmetikázás, mint ahogy a kölni rendőrök (ujságok) se ismerték el sokáig az ezres mértékű szilveszteri tapizásokat

re

#792992 Ricsi Előzmény: #792989

Mi az, hogy lakást biztosítani? Az ki van zárva, hogy a migráns nagyobb jogokat kapjon, mint az állampolgár. Ezt sehol sem engedhetik meg, semelyik Európai országban.

Mondjuk BNV "A" pavilon, bele 20 000 matrac, és ennyi. Ez is egy félreértés, ez nem letelepedési engedély, hanem egy ideiglenes befogadás, amíg nem rendeződnek a dolgok.

Ez a terv, és hogy mi lesz ebből, azt persze senki nem tudja. De a terv nem rossz. A megvalósítása pedig az országoktól függ.

re

#792990 Spade Előzmény: #792985

várd ki a végét, ha átszakad a gát dél-olaszban vagy a törököknél azon a hágón a szúnyog sem fog egy ideig átrepülni

re

#792989 Spade Előzmény: #792985

úgy fogják megakadályozni h itt kell majd lakást biztosítani nekik és itt kaphatják meg csak a szoc segélyt ami itt is akkora kell legyen mint németben.Ez pont elég arra h ne kolbászoljanak vissza. Ne félj ki van ez találva

re

#792988 Spade Előzmény: #792983
barcelónában tudom h a városházára a welcome refugees van kimolinózva a téren vele szemben álló tartományi székházra meg pont valami ellenkezője. Tehát ott nagy migráncs simogatók aránya Gondolkodtam is azon h miért van ez. kb arra jutottam h a nagyon hosszú franco korszak miatt nagyon erős a baloldal (ami mindig malteros befolyás alatt áll történelmileg) És van még1 faktor, h a migráncsok azok a nem elszakadásra szavaznak és emiatt van max 45-47% elszakadás párti és nem több. Tehát a spanyol kormány politikai machinációja is erősíti simogatást.

re

#792985 Ricsi Előzmény: #792977

Mutass rá arra kérlek, hogy ha mi azt mondjuk, maradhat az Unióban, akkor hogyan akadályozod meg, hogy elmenjen pl Franciaországba?

Az olaszok is ezzel fenyegették meg Európát, ha lezárják a Brenner hágót, mindenkinek adnak papírt, azrtán semmi nem fog érni a lezárás. Keress rá a neten, kb 1 éve volt. És a Brenner hágó ma is nyitva áll...