Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#792996 Fornit Előzmény: #792995

Amíg idejössz migránsnak, addig én papíron bejelentkezek lakónak a padlásotokra 10 évre :))

re

#792995 Ricsi Előzmény: #792990

Mondom, az olaszok uniós tagok, és azt csinálnak amit akarnak, elmondták értelmesen. Ha kell, minden bejövőnek azonnal adnak olasz állampolgárságot, aztán mehetnek, ahová akarnak. Nem annyira egyértelmű a helyzet Európában, mint ahogy Magyarországon azt lefestik.

Ez a németországival azonos segély meg egyszerűen vicc kategória, mert kitermelhetetlen. Ha meg Németország fizeti, akkor én is elmegyek Magyarországra migránsnak, és felveszem azt a pénzt, miért is ne?

Gondolod, az Unióban valaki komolyan gondolja azt, hogy bejön sok millió ember, és azokat az itt élők fogják eltartani? Meddig? A világ végéig? Ennél komolyabb embernek gondollak.

re

#792994 Spade Előzmény: #792992

"Mi az, hogy lakást biztosítani? Az ki van zárva, hogy a migráns nagyobb jogokat kapjon," pedig ez a terv, soros 2 bangladesivel azért perelt mert többek között nem volt szines tv a helyen ahol tartották és meg is nyerte a pert az eub-n

re

#792993 Spade Előzmény: #792981

"nem en szamitom, hanem a nemet kutatok,"

aham persze nem is van rájuk parancsolva a kozmetikázás, mint ahogy a kölni rendőrök (ujságok) se ismerték el sokáig az ezres mértékű szilveszteri tapizásokat

re

#792992 Ricsi Előzmény: #792989

Mi az, hogy lakást biztosítani? Az ki van zárva, hogy a migráns nagyobb jogokat kapjon, mint az állampolgár. Ezt sehol sem engedhetik meg, semelyik Európai országban.

Mondjuk BNV "A" pavilon, bele 20 000 matrac, és ennyi. Ez is egy félreértés, ez nem letelepedési engedély, hanem egy ideiglenes befogadás, amíg nem rendeződnek a dolgok.

Ez a terv, és hogy mi lesz ebből, azt persze senki nem tudja. De a terv nem rossz. A megvalósítása pedig az országoktól függ.

re

#792990 Spade Előzmény: #792985

várd ki a végét, ha átszakad a gát dél-olaszban vagy a törököknél azon a hágón a szúnyog sem fog egy ideig átrepülni

re

#792989 Spade Előzmény: #792985

úgy fogják megakadályozni h itt kell majd lakást biztosítani nekik és itt kaphatják meg csak a szoc segélyt ami itt is akkora kell legyen mint németben.Ez pont elég arra h ne kolbászoljanak vissza. Ne félj ki van ez találva

re

#792988 Spade Előzmény: #792983
barcelónában tudom h a városházára a welcome refugees van kimolinózva a téren vele szemben álló tartományi székházra meg pont valami ellenkezője. Tehát ott nagy migráncs simogatók aránya Gondolkodtam is azon h miért van ez. kb arra jutottam h a nagyon hosszú franco korszak miatt nagyon erős a baloldal (ami mindig malteros befolyás alatt áll történelmileg) És van még1 faktor, h a migráncsok azok a nem elszakadásra szavaznak és emiatt van max 45-47% elszakadás párti és nem több. Tehát a spanyol kormány politikai machinációja is erősíti simogatást.

re

#792985 Ricsi Előzmény: #792977

Mutass rá arra kérlek, hogy ha mi azt mondjuk, maradhat az Unióban, akkor hogyan akadályozod meg, hogy elmenjen pl Franciaországba?

Az olaszok is ezzel fenyegették meg Európát, ha lezárják a Brenner hágót, mindenkinek adnak papírt, azrtán semmi nem fog érni a lezárás. Keress rá a neten, kb 1 éve volt. És a Brenner hágó ma is nyitva áll...

re

#792983 Ricsi Előzmény: #792977

Nézd, ezt a Spanyol sajtó írja, beleírtam, itt is Soros irányít, tehát tudom, hogy hazugság. Barcelonában is vannak teljes negyedek, ahol a katalán zászló lóg minden lakásból, a spanyolok mégsem problémáznak rajta.

Dejalo...

No pasa nada...

re

#792981 tozsdenyul Előzmény: #792971

nem en szamitom, hanem a nemet kutatok, es a torokok mint irtam kevesebben vannak, mint az egyeb (europai) migrans hatteruek

92,2% europai hatteru (tehat ebbol kiveszik pl a torokoket), szemben a szerinted mar csak 2/3-addal amivel riogatsz muszlim veszelyrol... tehat matematikailag sem jon ki (egyelore) a lehetosege a 2050-es muszlim tobbsegnek, a kulonbseg itt van, te 2/3-dal szamolsz, ami tenylegesen kb 90%-hoz all kozelebb

az egyebkent eleg nagy csusztatas, hogy az osszes rettego media a statisztikaban 'bevandorlasi hatteru' csoportokrol ir, akiknek a fele legalabb, de inkabb 2/3-a valojaban nem is muszlim! itt lesz a kulonbseg, ami teged is felrevisz

ez a franciakra is igaz, es a nemetekre is igaz, a bevandorloknak kb inkabb az 1/3-a muszlim, 2/3-a nem muszlim, de legyen csak fele-fele, az is eleg nagy kulonbseg

Szerk.: most utananeztem a torok kerdesnek, a leg'pesszimistabb' becslesek szerint 3 millio helyett 4 millioval lehet szamolni, ha a nagypapi kerdeset is beleveszik (tehat etnikai alapon hany torok eredetu lehet), ez kb 2%-os elteres osszlakossagra vetitve, es akkor nem 92% europai hatteru ember lesz nemetorszagban, csak 90%...

re

#792980 Ricsi Előzmény: #792976

És az egészet azért találták ki, mert a Marshall segélynek köszönhetően hihetetlen fejlődés alakult ki (szemben Magyarországgal, ahol most sokkal több pénzt kapunk, mint amennyi a Marshall segély volt), és a háború miatt nem volt elég férfi munkavállaló. Azért is gondolkoztak 3 évben, hogy majd akkor megnézik, hogy állnak a német férfiak. Ha kell jönnek újabb törökök (nyilván kevesebb), és egy idő után leállt volna az egész rendszer. Az, hogy a fejlődés sokkal jobban ment, és a németek nemhogy közmunkára szorultak volna, hanem bizonyos munkákat már el sem végeznek, nem a törökök hibája.

re

#792979 Spade Előzmény: #792976

ricsi németo-ban komoly városrészek vannak ahol minden házon török zászló van és nem is értik a németet, egyszer linkeltem is egy ripotot

re

#792977 Spade Előzmény: #792974

"Csak halkan jegyzem meg, nem betelepítésről van szó. A dolog arról szól,

hogy sokan vannak 1-1 országban, és meg kell osztani a regisztrációs

terheket."

ricsi te egy jólelkű vallásos ember vagy ezért csak annyit mondok finoman h nagyon naív vagy..

Az az állat ami sárga és hápog az kacsa, hiába nevezik kutyának vagy lónak vagy sasnak

re

#792976 Ricsi Előzmény: #792971

Ennek azért kicsit utánanézhetnél.

Németországban német tulajdonú gyárak hoztak törököket dolgozni. Ott voltak (ha jól emlékszem) 3 évig, majd hazamentek, és jöttek helyette más törökök.

Aztán a munkaadók kezdtek el elégedetlenkedni, hogy amire betanítanak egy törököt, meg szót értenek vele, elmegy 1-2 év, így 3 év belefeccöléssel csak 1 évet termelnek rendesen, ezért ezen változtattak.

Németországban, a német cégvezetők kérésére.

re

#792975 Spade Előzmény: #792973

"felemelt kuszobbel semmi ertelme sem volt a nepszavazasnak..."

ezt nem mondtam azt mondtam h hülyeség volt felszállítani a küszöböt mert így nem lesz soha érvényes népszavazás. Azért ez nagy különbség

re

#792974 Ricsi Előzmény: #792968

Csak halkan jegyzem meg, nem betelepítésről van szó. A dolog arról szól, hogy sokan vannak 1-1 országban, és meg kell osztani a regisztrációs terheket. Tehát át kellene vennünk mondjuk (példa szám, ne vitatkozzunk rajta) 1 000 bevándorlót, és nekünk kellene lefolytatni a vizsgálatot, hogy jogosan jöttek, vagy nem. Ha igen, kapnak egy szép papírt, amivel ellehetnek Európában, és azt csinálnak és ott, amit és ahol akarnak. Nem kell Magyarországon maradniuk.

Legalábbis a Soros által pénzelt Spanyol sajtó szerint ez lenne a terv. Persze a spanyolok sem kapkodnak értük, de Ceutát védik rendesen, így őket ezért nem cseszegetik. Átvett nincs, pedig kellene, de akik ide jönnek Gibraltárnál, azokat kihalásszák. Igaz, nagy részüket vissza is viszik, ami természetes. A parti őrség nem vöröskereszt. Kapnak enni-inni, orvost, és ennyi.

Szóval visszatérve, senki nem akar betelepíteni senkit Magyarországra, mert ennek nem is lenne értelme. Schengenen belül oda megy, ahová akar, csak a papírmunkát kellene nekünk megcsinálni. Persze, ha ezt Magyarországon elmondanák, máris kevesebb lenne egy ellenséggel, amitől meg kell védeni a Magyarokat.

re

#792973 tozsdenyul Előzmény: #792970

ugy emlekszem, mondtal olyat te is, utolag, hogy felemelt kuszobbel semmi ertelme sem volt a nepszavazasnak...

ennyit arrol, hogy mennyi ertelme volt, es ezt kar barki masra probalni tolnod, ezt (is) a fidesz kurta el, mint sok mast

igy mar kb soha nem lehet a kerdesben szavazni ujra, hosszutavra lett belove a laszti sajat kapuba viktortol

szerinted mi lett az eredmenye osszessegeben a nepszavazasnak, es tenylegesen mennyi volt az ertelme??

ugyanis en pl, de sokan masok sem mondtak azt, hogy migransokat akarunk, hanem hogy a nepszavazasnak!, ilyen formaban!, nincs ertelme, nem is a kulpolitikarol szol Viktornal sem!, tobbet art mint hasznal, es ez maximalisan igaz is let

osszefoglalva: mikozben tovabbra is megy a letelepedesi biznisz, orosz kemeknek adunk vizumot ezrevel, csinaltunk egy elkurt ervenytelen nepszavazast, ami nem kotelez senkit semmire, de ellotte a puskaport a temaban - ezt produkalta a fidesz

re

#792971 Spade Előzmény: #792969

"2015-ben volt 80% nemet hatteru allampolgar,"

Persze mert te a török bevándorló nagypapi németül alig beszélő unokáját echte németnek számítod. itt lehet a különbség

nem 70-re tippelem hanem szerintem 50-re elveszik a német többség. Azt nem veszed figyelembe h ez nem véletlen műve ez nem egy sztochasztikus mozgás aminél (számíthatnának a statisztikai adatok) , hanem egy komplex terv több évszázados álom válik itt éppen valóra