re
Spade Előzmény: #792951én úgy tudom h 1/3 már nem német és persze nem mind muszlim, nem is mondtam, de a többség elvesztéséről van szó, és miért szavaznának feltétlenül a németekkel.a lengyelek a szerbek stb. ?
Azután pedig leírtam h ha minden így marad, AKKOR. Márpedig ha merkel nyer és ő nyer (ha sultz akkor minden felgyorsul) akkor 5 évig kb minden így marad. 5 milla migráncs becsusszanásához elég ha a törökök elengedik a határt vagy az olaszok esetleg a spanyolok. A megállításukhoz túzparancs kéne azt pedig merkel nem fog kiadni.
Ami a születési szám növekedést meg csökkenést illeti el lehet játszani egy excel táblával a varikat ez a szegény ember szimulációs eszköze, nagyon sok esetben kijön a többség és tény h a német szociális rendszer keményen ösztönzi a szüléseket a migráncsoknál. A te varid meg az erre alapozott nyugalmad (majd tuti változik valami) ugyanolyan légből kapott mint az enyém De ha 50-re nincs meg a többség akkor meglesz 70-re na és akkor mi van ? Akkor már jó ?
Egyébként meg a zeu össze vissza hazudozik, te is meg többek arra hivatkozva nem szavaztál a migráncsos népszavazásban h nincs tétje, meg lehet hozni több tucat index cikket (szerencsére a neten megvan) ahol a kényszer betelepítésre (migráncs kvótára) azt mondták h lekerült a napirendről, nincs ilyen terv, hülyeség az egész aztán meg hopp megint mégis van.egészen annyira h már azt mondjátok h le kell nyelnünk ezt a békát, hát gratulálok