Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#792970 Spade Előzmény: #792968

de nyuszi én ha emléxel sohanem mondtam a letelepedési kötvényre h überfasza, sőt pont a jobbikkal értettem egyet. De ha csinál valaki egy faszságot nem ad sem felhatalmazást sem mentséget arra h más csináljon egy másikat. Attól az eu semmivel sem jobb aki pedig szt mondta h nincs jelentősége semmivel sem látta rosszabbul

re

#792969 tozsdenyul Előzmény: #792962

'én úgy tudom h 1/3 már nem német és persze nem mind muszlim'

2015-ben volt 80% nemet hatteru allampolgar, 12% nem-nemet hatteru allampolgar, akinek fele (sot 2/3-a) nem muszlim, es volt 8% bevandorlo/rezidens/ingazo/akarmi

kb 3 millio torok mellett, 3 millio szovjet regio, 1,5 millio lengyel,

2012-ben azt hoztak ki, hogy a lakossag 92,2%-a europai hatteru

az meg tok jo, hogy te mar 2070-es elorejelzes alapjan rettegsz, mint mondtam, szerintem mar 2-3 ev mulva alaposan megvaltozik az EU bevandorlas politikaja, te meg 50 eves tavlaton rugozol

1910-ben te mit jeleztel volna elore Europanak 1960-ra?

re

#792968 tozsdenyul Előzmény: #792962

'ahol a kényszer betelepítésre (migráncs kvótára) azt mondták h lekerült a napirendről, nincs ilyen terv, hülyeség az egész aztán meg hopp megint mégis van.egészen annyira h már azt mondjátok h le kell nyelnünk ezt a békát, hát gratulálok'

figyu, spade

jelentkezz, ha az EU tobb migranst telepit be hozzank tenylegesen, mint a fidesz a letelepedesi kotvennyel, jo? akkor is jelentkezhetsz, ha az EU tobb migranst telepit be, mint ahany orosz kem vizumot kapott a Fidesztol, ok?

addig a kerdesben nagyobb hazaarulonak tartom Viktorekat, mint amennyire nem, hm? es nagyobb bekat nyomtak le maris a torkodon siman, mint az EU 'talan majd egyszer a jovoben'

forum eldobta, ej henci.…

#792967 tozsdenyul Előzmény: #792961

forum eldobta, ej henci...

franciakhoz annyit: a bevandorlok 40%-a muszlim hatteru, 60%-a nem!

a muszlim hatteruek 36%-a gyakorolja vallasat, a Ramadant csak 70%-uk tartja meg! aki a ramadant nem tartja, az kb, mintha karacsonyt nem tartana keresztenykent

a pew-ra en azt talaltam, 2010-ben 7,5% muszlim 2030-ra 10% less

nemetekhez annyit, a bevandorlasi hatteruek fele nem muszlim, hanem lengyel, szlav, attelepult nemet

ezek ilyen 'aprosagok' amit nem art figyelembe venni

orosz szalhoz annyit: 2010-ben a teljes EU muszlim lakossaga = oroszorszag muszlim lakossaga

es ha mar Pew, elorejelzes europai leptekben:

1990: 4% muszlim

2010: 6 % muszlim

2030: 8% muszlim

en nem tudom ebbe belelatni, hogy 2050-re a muszlimok lenyomjak europat 50% ala, sem azt, hogy a muszlimok elol oroszokhoz erdemes menekulni

persze, ha valaki a rettegest es gyuloletet szito Habony-muvek adataibol indul ki, akkor mas eredmenyre juthat...

Áder

#792965 Ibiza Előzmény: #792954

szerintem a lényeglátás a lényeg, legyen átlátható minden szervezet iskola..minden alapítvány..legyenek azonosak a feltételek.. vajon miért nem akarnak ennek megfelelni?

attól fosnak akkor lehet csinálni egy listát ahova soros befizet.. kialakul egy térkép..

most is tudják de akkor már nyílvános adatokra lehet hivatkozni.

Mellesleg azt gondolom jó taktikai húzás volt fidesztől..soros begőzöl és mozgósít.. színt kell vallani..plusz kiadja a gőzt ez a társadalmi réteg..kirajzolódnak az erővonalak..a nemzetköziek is... paktumok köttetnek..

És bizony látszik.. egy kisebbségi csoport a hatalomra tör...

Nem bonyi soros taktikája.."emberjogi" szervezeteket iskolákat csinál..amiket nyomásgyakorlásra zsarolásra használ..van egy elsődleges és másodlagos cél.. és ha tudja kormányalakításra használ..(de minimum információszerzésre) de mindenesetre berakja vele az embereit a hatalomba...és a végrehajtásba..országosan és nemzetközi színten...olyan mint amikor egy pizzás cég tökéletes pizzát csinál olcsón adja..de terjeszti a kábítószert...és egyben tippadó is a betörőknek.

Soros kártékonyabb mint a krumplibogár...nem néz se istent sem embert.. mammon az ő istene..mindent ennek rendel alá.

Áder

#792964 Ibiza Előzmény: #792953

lett volna a kivonulás és a tartózkodás..tehát? egy ideje együtt mozognak a libsi oldallal.. kaphattak egy igéretet..

re

#792962 Spade Előzmény: #792951

én úgy tudom h 1/3 már nem német és persze nem mind muszlim, nem is mondtam, de a többség elvesztéséről van szó, és miért szavaznának feltétlenül a németekkel.a lengyelek a szerbek stb. ?

Azután pedig leírtam h ha minden így marad, AKKOR. Márpedig ha merkel nyer és ő nyer (ha sultz akkor minden felgyorsul) akkor 5 évig kb minden így marad. 5 milla migráncs becsusszanásához elég ha a törökök elengedik a határt vagy az olaszok esetleg a spanyolok. A megállításukhoz túzparancs kéne azt pedig merkel nem fog kiadni.

Ami a születési szám növekedést meg csökkenést illeti el lehet játszani egy excel táblával a varikat ez a szegény ember szimulációs eszköze, nagyon sok esetben kijön a többség és tény h a német szociális rendszer keményen ösztönzi a szüléseket a migráncsoknál. A te varid meg az erre alapozott nyugalmad (majd tuti változik valami) ugyanolyan légből kapott mint az enyém De ha 50-re nincs meg a többség akkor meglesz 70-re na és akkor mi van ? Akkor már jó ?

Egyébként meg a zeu össze vissza hazudozik, te is meg többek arra hivatkozva nem szavaztál a migráncsos népszavazásban h nincs tétje, meg lehet hozni több tucat index cikket (szerencsére a neten megvan) ahol a kényszer betelepítésre (migráncs kvótára) azt mondták h lekerült a napirendről, nincs ilyen terv, hülyeség az egész aztán meg hopp megint mégis van.egészen annyira h már azt mondjátok h le kell nyelnünk ezt a békát, hát gratulálok

hát nem eligazításon, cs…

#792961 prospero Előzmény: #792955

hát nem eligazításon, csak olvasgat :-)!

Egy adat pew kutatóintézet: 2027-re (nem 2050-re) minden ötödik francia muszlim.

Német destatis: bevándorlási hátterűek aránya 1 generációra visszamenve 65 felettiek körében:10%, 20-65 között 32%, 20 év alattiak körében 36%. Mivel háztartási felmérés, nincs benne az újonnan érkezett 2 millió fő új többségében muszlim bevándorló akiknek nagy része -érzésem szerint legalább 80%-a - a 20-65 év közötti korcsoportba érkezett és mi van a harmadik negyedik generációval...akiket a német statisztika már németnek tekint, ha nagyi bevándorló, de állampolgár lett, a szülő németországban született, az unoka már statisztikai hivatal szerint német. Vonatkozik ez a tfr-re is.

Változatlan folyamatokra annyi megjegyzésem van, meg a wilkommens végéről: ha így is lenne az is késő: másik az: a bevándorlási nyomás növekedni fog exponenciálisan tekintve hogy afrika lakossága ahol 4-5 ös a tfr triplázni fogja népességét 2100 ig. 2 milliárd ember fog ott születni ha jól emlékszem. Nyugat Európa "fegyvere" pedig az európai kultúra fenntartására egyelőre az emberi jogok tiszteletben tartása. És nincs új varázsszó, amivel ideológiailag a migrációs nyomás ellen fel tudna lépni és erősebb lenne az emberi jogoknál. Magyarul csak emberi jogok sérülésének rovására tudna fellépni - úgyhogy ha nyugat-euval menetel együtt Magyarország (polgárháború esetleg népírtáshoz nyugateuban), vagy ha marad az emberi jogok tiszteletben tartása mint stratégia akkor "békés" átmenetben az iszlamizálódáshoz, aminek a végén maga az iszlám számolja fel az emberi jogokat.

nyuszi: vannak frissebb statitisztikák mint 2010-es.

CEU kapcsán

#792959 Kiss Zoltán Előzmény: #792956

Hát az oktatásban vannak gondok,sajnos ezt el kell ismerni,az én fő tárgyam a fõci,gyakorlatilag egy kõnyv kõzūl kell választani,az meg olyan,ami nekem jô volt a 70-es évek végén,de most a 21- edik század elején durván elavult,ja meg a sok kompetencia,indikátorok,sok érthetetlen felesleges dolog,õninterjúk,szakértők,akiknek a nagy része azért lett az,ami lett, mert diákok tanìtására alkalmatlan!A hibákat a saját portáján is észre kell vennie az embernek!

A nyugati iszlám túlsúly…

#792957 Láma Előzmény: #792859

A nyugati iszlám túlsúly egyelőre a te fikciód. Nyúl már bizonyította is közben, hogy mennyire megalapozott. A ruszki viszonyok meg tény. Kipróbáltuk anno és látjuk most is.

mindenki nyugi, prospi m…

#792955 tozsdenyul

mindenki nyugi, prospi most van eligazításon hogy mi a követendö kommunikációs irány a fordulatok után, max 1 nap és fel leszünk világosítva, hogy is kell átértelmezni az elmúlt napokat a közeljövöben :)

Áder

#792954 joepappa Előzmény: #792953

simán lehet, hogy megpróbálják felmorzsolni. a kemény magnak gondolom nem tetszik hogy így szövetkeznek a baloldallal egy olyan témában amiben a véleményük, hogyismondjam nem egy középre tartó néppárti álláspont :)lásd Toroczkai első megnyilvánulása a témában. közben megy a szájtépés fidesz részről hogy tk mégis maradhat a CEU (Palkovics). ha CEU tovább müködik a fiatalok hazamennek az utcáról, jobbik meggyengül. ha így lesz akkor rohattul zseniális húzás a fidesztől. ugye most morális és etikai kérdésekben nem foglalunk állást a cselekmény kapcsán mert az távol áll a pártpolitikától es szubiektív is. ugyanígy nem foglalok állást a kérdésben hogy most ez a CEU bezárás jó vagy rossz. pusztán elfilozofáltam azon hogy hogy ez vajon egy hatalom erősító stratégia-e a vélhetően legnagyobb ellenféllel szemben. és egyáltalán bejöhet-e. :) várjuk hogy beindul-e a médiagépezet a jobbik ellen. érdekes a helyzet na!

Áder

#792953 Csusza Előzmény: #792950

Ebből szerintem nem tud jól kijönni a jobbik. Bár nem könnyű a helyzet, amibe került, se így, se úgy nem tud jó lenni mindenkinek.
Fityesznek megint qrva nagy mázlija volt ezzel az egész üggyel...

Áder

#792952 tozsdenyul Előzmény: #792950

szerintem a jobbik miatt ment a dolog, tölük meg simicstöl félnek,

Ennyi belpolitikai indok böven elég nekik, hogy kis híján külpolitikailag zátonynak vigyék az országot, nem számít

re

#792951 tozsdenyul Előzmény: #792947

a logikai bukfenc, hogy 30 évre extrapolálsz változatlan trendekkel

Csak mondom, 1920 és 1950 közötti 30 évben pl egy kicsit változtak a trendek,

Én speciel max 2-3 évet adok, és végetér (meg is fordul) a willkommen.

(amúgy megnéztem mennyire valós prospi 0,3-ja, a migráns hátterü német állampolgárok TFR -je 2015 vagy 2016-ban 1.9, a németeké 1,4 és 2010 óta folyamatosan nö, mind a fiatal nök, mind idösebb nök körében, ha extrapolálom 2050-re változatlanul a trendeket, mint te, elérik a németek a 2,0 feletti TFR -t, a migránsok meg a 0,3-at :)

Jelenleg nem 1/3-a nem német, hanem 1/5-e, és ha levonom a lengyel, szerb, keleti németeket, akkor már csak 15%-nál járunk.

2050-re nem jön ki a matek, de nem is lesz változatlan trend addig, beérik majd a riogatás meg a válság sokkal elöbb

Szerk.: az orosz helyzet hasonló a némethez, csak a migráció kisebb (évi 300 ezer) ha muszlimok miatt költözik moszkvába prospi kaviározni, meg szívja majd, de én azt mondom, mindenkinek a saját kárán kell tanulnia, szóval hajrá, pakold meg prospi a böröndöt :)

CEU kapcsán

#792949 tozsdenyul Előzmény: #792945

Újabb útjelzö, csak jelzem, ha jönnek :)

A teljes magyar tudományos élet, oktatási társadalom, a civil társadalom, a diákság, Budapest, a magyar városi fiatalság nagyobb része és sokan mások =

birkák, akikröl tudjuk hova tartoznak, soros bérenc, zsidó libsik

Kv kell és nézni a müsort, csak kapaszkodj majd erösen a csészédbe spade, amikor jön a müsor tetöpontja...