Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

ezt már egyszer megbeszé…

#792624 Ibiza Előzmény: #792620

ezt már egyszer megbeszéltük.. igen..ő egy.. de valamiért nem kellett a pártjának.. azért ez is sokat mond..

akkor mondj egy újabbat..,)

ujjuj :) Schiffer nem le…

#792623 Euroman Előzmény: #792620

ujjuj :) Schiffer nem lesz nyerő a néphy-nemzethy oldalon....hisz ő is jew....

Monnyuk Schiffer Bandi. …

#792620 KawaBazsy Előzmény: #792618

Monnyuk Schiffer Bandi. Amúgy viszonylag nehéz kiemelkedni a posványból, ha egyszer az ellen mindent megtesz, h eltapossa a friss hajtásokat..

CEU

#792619 Euroman Előzmény: #792604

Ez a leírás pontosan a Nemzethy Közszolgálathy Egyetem nevű lóxarra illik rá.....ahol ilyen lentnercsapa nevű véleménymentes, gyuri-seg*nyaló exmiépes, már vidéki beosztott oktatóként Jaguárral járó (vajon miből???) alakok okítanak

Tessék egy játék.Én azt …

#792618 Ibiza

Tessék egy játék.

Én azt gondolom egy ország kormányának a vezetéséhez egy nagy formátumú, nagyban és világosan gondolkodó vezető kell.

Ki tud ilyet? kérem a neveket...színtől eszmétől függetlenül.. olyat akit szívesen látnátok Magyarország élén.

nem tudom mi a bonyi..

#792616 Ibiza

Igen..jogbiztonság..a gazdasági alapok fenntartása.. az egyenlő információk és esélyek garantálása.. az államapparátus, társadalmi intézmények, és szociális rendszerek fenntartása a kormány alapfeladata.. persze az ország függetlenségének a határainak, állampolgárainak a védelme is evidencia.

Az is elvárható átláthatóan működjön, működtessen..és a jó gazda módjára kezelje a közvagyont.

Ennyi a kormány feladata..semmi több.. Én csak ennyit várok..várnék el...ehhez kell embert pártot találni..Én nem látom.

CEU

#792613 Ibiza Előzmény: #792610

"..nem arról szól a tüntetés, a morgolódás, hogy a ceu, meg mindenki a soros embere, hanem arról, hogy ha ezt egy egyetemmel megtudják csinálni, akkor holnap bárkivel."

de igen..erről szól.. a soros befolyásolási helyek fennmaradásáról..de szép sztaniolpapírba csomagolva..ahogy megszokhattuk..

amit tudok..az arról szól átláthatóaknak kell lenni az intézményeknek.. honnan kapják a pénzeket..

Ami alapból nem rossz..

Már írtam párszor nekem nem jó ami az országban zajlik.. de a mostani jelölteket még inkább nem szeretném a hatalomban látni ..és azt meg pláne nem szeretném..ha egy nem magyar érdekeket képviselő kisebbségi csoport kerülne hatalomra.

Csak megjegyeznék pár dolgot sorosról.

ha ennyire a szabadság és az emberi jogok a célja..akkor israel kapcsán miért nem beszél erről? tudod palesztínok jogai..kettős mérce.. ensz határozat be nem tartása..atomfegyverek ellenőrzése.. háborús bűnök.

ha usa a demokrácia exportőre akkor soros miért ágál trumpi megválasztása ellen?

szíriában usa most kollektív bűnösség alapján támadt ..civil áldozatok is vannak..gyerekek.. ilyenkor elviszi a cica a nyelvét?

állítsuk meg brüsszelt n…

#792611 Koffein Előzmény: #792608

állítsuk meg brüsszelt nem ezt a gondolatmenetet támasztja alá :)

CEU

#792610 Koffein Előzmény: #792607

értem én, hogy mit írsz, csak jön egy gőzmozdony, pár nap alatt megszavazzák, úgy hogy a feltárt adminisztratív hibákat sem engedik kijavítani, nehogy megfeleljenek a követelményeknek, akkor ez mi? nem arról szól a tüntetés, a morgolódás, hogy a ceu, meg mindenki a soros embere, hanem arról, hogy ha ezt egy egyetemmel megtudják csinálni, akkor holnap bárkivel.

az indoklás meg olyan kocsmaszintű, hogy már az ember gyomra be sem veszi. hol vannak a bizonyítékok? ha felmutatja a németh szilárd, vagy tóni, vagy a jani, akkor mindenki megnyugszik és elhiszi, hogy viktor király ismét megmentette az országot...

a kormány lopásról meg annyit, hogy könnyű dobálózni, amikor már nem nokiás dobozok repdesnek, nehogy valaki lekamerázza (haha tanultak a szocik melléfogásaiból), hanem állami megrendelések haveri cégeknek, amit faszán lepapírozunk, nehogy hibát lehessen találni benne. de a munka minősége olyan is, amilyen...

Nem tudom mi a bonyi.. n…

#792608 Ibiza

Nem tudom mi a bonyi.. nem eu ellenességről van szó - magyarok nem eu ellenesek..sőt- hanem arról, hogy a nemzeti önrendelkezésnek vannak alappillérei amik nem sérülhetnek.. és ilyen a kényszerbetelepítés... a területi integritás megtartása.. és a saját törvénykezés.. ami harmonizál az eus irányelvekkel.

EU-ban két irányzat van.. egyik az európai egyesült államokat akar.. egy parlamenttel.... a másik az önrendelkezés megtartása és az autonóm államok önkéntes szövetsége..

A nagy neolibsik sem szeretnék ha egy borsodi sokgyerekes hátrányos helyzetű család költözne a szomszédjukba... jöjjenek a menekültek..de ne hozzájuk.

Nem arról van szó kiválogatjuk az euból ami tetszik és nem kérjük a kötelezettségeket.. mert minden eus határozatot betartunk..sőt..ebből volt a bajunk.. mert az Eu külső határát a schengeni határt védtük a szerződésünk szerint a behatolókkal szemben, hiszen a behatolók azonosítás és papírok nélkül akartak átmenni rajtunk..bejutni az euba.

Merkel minden EU-s és törvényi felhatalmazás és szerződésmódosítás nélkül szólított fel minket szegjük meg a törvényeket..és eu előírásokat..

CEU

#792607 Ibiza Előzmény: #792604

kéretik a szöveget újra és újra elolvasni ..értelmezni..esetleg képzettebb ismerőssel elmagyaráztatni, a szövegben a feltételes mód használatát észrevenni (súgok, ott a ha szócska) ..:)

Ha már bizonyíték..akkor kéretik a korány lopásáról a bizonyítékokat benyújtani.. és mint jó állampolgárnak a törvényi kötelezettségnek eleget tenni, a feljelentést megtenni.

re

#792606 Spade Előzmény: #792539

" h vegyék figyelembe a nyugdíjnál a felnevelt és adófizető gyerekeket

is, lehessen ebből jóváírás v beszámítás, de már nem emlékszem pontosan,

segíts Spade :-)"

Igen a nyugdíjba beszámítanák legalább 40%-ban a gyerekei által Mo-n befizetett adót (beleszámítana minden adó szja,illetékek,áfa is).

Ez honorálná a minőségi felnevelést (eleve többe kerül a jobb képzés)

mert több adót fizethet be, és a gyerekszámot is., Ez lenne társadalmilag

igazságos és fenntertható nyugdíj is.

megáll az ész :-))

#792605 Spade Előzmény: #792592

Az megvan h ribbentrop kb. ugyan ilyen német dominálta Eu-t akart mint amilyen az angolok kiválásával létrejön ? Persze most nem katonával hanem pénzzel, de érdemes nézegetni a korabeli térképeket. Ez pedig sajna azt is jelenti, h valamiféle invázió készülődik a malterosok által ez eu ellen ahogy volt már 2 vh ezügyben. És valahogy mindig a németek álltak a fasz rossz oldalán. Lehet ez egy háború, de akár egy bazi nagy migráncs invázió is, amiből pl. ki akarták vonni angliát. Ha ugyanis az eu-ban menedékjogot kapnak akkor szabadon mehetnének angliába is és el is özönlenék a pakik, bangladesiek indiaiak meg a volt birodalmi afrikaiak, arabok tuti odamennének bárhol is léptek be az eu-ba. Nagyon érdekes az alig megnyert brexit előtti theresa nyilatkozatokat és a most szorgalmazott kemény brexitet összevetni. Valmi komoly dolog történhetett ott

CEU

#792604 Koffein Előzmény: #792601

Bizonyítékokat kérem bemutatni, hogy "nem oktatási intézmény..janicsárképző vagy olyan ahol a sakkfigurákat faragják egy piszkos játszmához."

CEU

#792601 Ibiza Előzmény: #792593

Magához a CEU-hoz..

1. egy oktatási intézmény a tudásról szól..a tudás átadásáról.. ha bármi másról akkor az nem oktatási intézmény..janicsárképző vagy olyan ahol a sakkfigurákat faragják egy piszkos játszmához.

2. ha politizál vagy kormányellenes egy iskola..ott valami nem stimmel.. mert a tanulók sem homogének..ha pedig rejtve világnézet szerint szelektál.. akkor az már elég furcsa.. szabadságellenes.. szegregáló..

3. ne felejtsük muszlim imaházakat zártak be mert tiltakoztak valami ellen..terroristának bélyegezték őket.. ilyenkor hova lesz ez az érzékenység...

4. mindenkinek meg kell adni a lehetőséget magába szívhassa a tudást..erre vannak az oktatási intézmények.. de ennek homogénnek kell lenni.. mint egy jó orvos a háborúban..azonosan látja el a német és a szovjet katonát..mert mindketten emberek..

5. ha tematikus egy iskola akkor írja ki.. csak saul fiainak.. csak fideszfóbiásoknak.. csak baráti kutyáknak.. Én azt mondom mindenre szükség van.. legyenek ilyen olyan iskolák.tanfolyamok de ne egységes szabadságra egységes emberi jogokra hivatkozzon akinél észreveszik kilóg a lóláb.

tudom a világ nagy megmozdulásai egyetemekről indultak.. nem jön be ha nincs cél.