Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Nem tartozik felelősségg…

#792642 Koffein Előzmény: #792640

Nem tartozik felelősséggel, de a párt érdeke ez volt. Vagyis szerintem. Anno nem Soros volt a köztéma, hanem ki volt ügynök, és Medgyessyt így akarták megbuktatni, hogy lám lám, a Pokorni lemond az apja miatt, így a III/II-es ügynöknek le kellene mondania.

"kádári" válaszo

#792641 Euroman Előzmény: #792639

ezt nem akartam külön hangsúlyozni. Úgy gondolom, hogy Oxford önmagában olyan stílusú, hangulatú hely, hogy illett volna intelligenciát felszedni....ez sokaknak sikerült is....de van akiből előtör a bugaci (felcsuti) paraszt....mondjuk van akinek ez tetszik, lásd semjéndzsóti....az mindig úgy néz rá, azt várom, mikor kapja be neki egyszer nyilvánosan...

Ezt nem értettem soha, h…

#792640 Turkoglu Előzmény: #792637

Ezt nem értettem soha, hogy egy gyerek miért tartozik felelősséggel az apja dolgai miatt? Simán lehet az ,hogy az apám egy makulátlan tiszta erkölcsű fedhetetlen ember volt én meg egy szar alak lettem és fordítva... Lehet Rogán Tóni vagy akár a nagy vezír apja szavahihető jó ember de attól még a fiaik sz@r alakok lettek....

"kádári" válaszo

#792636 Euroman

http://index.hu/belfold/2017/04/10/orban_dezinform...

Már csak a szemével kellene csippantani, meg a vállát felfelé húzogatni, és mondogatni, hogy "múszáj" és "is"....a különbség csak az, hogy Kádárt a többség egy tanulatlan komcsinak tartotta, ez a törpetetű meg állítólag jogot végzett, oxfordi ösztöndíjas

Én még Pokornit is 100 s…

#792635 Turkoglu Előzmény: #792624

Én még Pokornit is 100 szor értelmesebbnek tartom a kis középcsatárnál, de szerintem ezt tudja a falábú meg a körülötte lévő többi sz@r alak mert rendesen eltüntették... vagy egyszerűen neki már nem vette be a gyomra azt amit ezek most művelnek...

Amúgy én a Szél Bernadettet is szívesen látnám OV helyén... de Jaksity-val is egyetértenék...

nem látjátok az egyértel…

#792633 Koffein Előzmény: #792632

nem látjátok az egyértelműt? ez nem a yandex kódja, hanem a sorosé :-P

ezt már egyszer megbeszé…

#792624 Ibiza Előzmény: #792620

ezt már egyszer megbeszéltük.. igen..ő egy.. de valamiért nem kellett a pártjának.. azért ez is sokat mond..

akkor mondj egy újabbat..,)

ujjuj :) Schiffer nem le…

#792623 Euroman Előzmény: #792620

ujjuj :) Schiffer nem lesz nyerő a néphy-nemzethy oldalon....hisz ő is jew....

Monnyuk Schiffer Bandi. …

#792620 KawaBazsy Előzmény: #792618

Monnyuk Schiffer Bandi. Amúgy viszonylag nehéz kiemelkedni a posványból, ha egyszer az ellen mindent megtesz, h eltapossa a friss hajtásokat..

CEU

#792619 Euroman Előzmény: #792604

Ez a leírás pontosan a Nemzethy Közszolgálathy Egyetem nevű lóxarra illik rá.....ahol ilyen lentnercsapa nevű véleménymentes, gyuri-seg*nyaló exmiépes, már vidéki beosztott oktatóként Jaguárral járó (vajon miből???) alakok okítanak

Tessék egy játék.Én azt …

#792618 Ibiza

Tessék egy játék.

Én azt gondolom egy ország kormányának a vezetéséhez egy nagy formátumú, nagyban és világosan gondolkodó vezető kell.

Ki tud ilyet? kérem a neveket...színtől eszmétől függetlenül.. olyat akit szívesen látnátok Magyarország élén.

nem tudom mi a bonyi..

#792616 Ibiza

Igen..jogbiztonság..a gazdasági alapok fenntartása.. az egyenlő információk és esélyek garantálása.. az államapparátus, társadalmi intézmények, és szociális rendszerek fenntartása a kormány alapfeladata.. persze az ország függetlenségének a határainak, állampolgárainak a védelme is evidencia.

Az is elvárható átláthatóan működjön, működtessen..és a jó gazda módjára kezelje a közvagyont.

Ennyi a kormány feladata..semmi több.. Én csak ennyit várok..várnék el...ehhez kell embert pártot találni..Én nem látom.

CEU

#792613 Ibiza Előzmény: #792610

"..nem arról szól a tüntetés, a morgolódás, hogy a ceu, meg mindenki a soros embere, hanem arról, hogy ha ezt egy egyetemmel megtudják csinálni, akkor holnap bárkivel."

de igen..erről szól.. a soros befolyásolási helyek fennmaradásáról..de szép sztaniolpapírba csomagolva..ahogy megszokhattuk..

amit tudok..az arról szól átláthatóaknak kell lenni az intézményeknek.. honnan kapják a pénzeket..

Ami alapból nem rossz..

Már írtam párszor nekem nem jó ami az országban zajlik.. de a mostani jelölteket még inkább nem szeretném a hatalomban látni ..és azt meg pláne nem szeretném..ha egy nem magyar érdekeket képviselő kisebbségi csoport kerülne hatalomra.

Csak megjegyeznék pár dolgot sorosról.

ha ennyire a szabadság és az emberi jogok a célja..akkor israel kapcsán miért nem beszél erről? tudod palesztínok jogai..kettős mérce.. ensz határozat be nem tartása..atomfegyverek ellenőrzése.. háborús bűnök.

ha usa a demokrácia exportőre akkor soros miért ágál trumpi megválasztása ellen?

szíriában usa most kollektív bűnösség alapján támadt ..civil áldozatok is vannak..gyerekek.. ilyenkor elviszi a cica a nyelvét?