Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Európai részvények

Commerzbank és DB

#793002 Tapasz

CB vétel 2508 és 2475 ért (Béta)

DB vétel 4715 (4935-ön eladott résztétel visszavétele)

Daimler

#792853 Hotibo

Hát érdekesen nyitott :D 68,4 volt a kezdő tét, a tagnapi lokális alj tesztelés után, elég markáns váltás, pedig már azt hihette az ember, hogy megyünk 66 alá. Úgy látszik a tegnapi negatív hangulat reciproka lesz ma, bár lassan már ott vagyunk, hogy bármi lehet, és nem csak Daimler-re gondolok.

infineon

#792748 matgab Előzmény: #792513

Ma 3%-kal emelkedik a K+S, de semmi hírt nem találok ennek okáról... Valaki esetleg lát okot?

Nem mintha nem szeretném az ok nélküli hirtelen jelentős emelkedéseket...:-)

infineon

#792513 Hotibo

Jo kis reszveny sokat ment mar iden is. Meg igy is latjatok benne a felfelet? Bevallom en mar 17-18 folott mar nem mertem venni. Lentebbrol sokszor vettem belole, persze el is adtam az emelkedesekben.

DB

#792454 Tapasz

Ma megkaptam a 11.65 euros DB részvényeimet. Jó lenne 20 körül eladni

Inditex

#792427 matgab Előzmény: #792233

közben az elmúlt héten az Inditex (ITX) végre egész nagyot ugrott, ma pl. 2,2% pluszban már 33,6! :-)

Mondtam nektek 31 alatt, hogy márc 15-én jön a gyj és nagy sorokat látok a Zarában...

Amúgy a mostani tavaszi kollekció is nagyon erős, még olyan nők is dícsérik, akik nem kifejezetten Zara fun-ok...

Valamint most már gyakorlatilag a világ nagy részén óriási ütemben nő az online értékesítés is, szóval el fog ez menni hamarosan 40-ig is, csak kellene egy nagy hullám...

tetves RWE-t 11 EUR óta …

#792044 matgab Előzmény: #792030

tetves RWE-t 11 EUR óta nézegetem...

Csakúgy mint a Hugo Boss-t...

Ezekről ugyanúgy lecsúsztam, mint a 11 EUR-os Raffiról anno. Most meg már ki vesz ilyen drágán??

vannak az erstének jó sz…

#791875 matgab Előzmény: #791853

vannak az erstének jó szolgáltatásai én most nyitottam náluk bankszámlát nemrég...

Bár szerintem nem is fel…

#791853 Hotibo

Bár szerintem nem is feltétlen a lehúzás áll emögött, legalább is nem az a fő szempont, hanem a kicsik távoltartása, akik egyszerűen nem termelnek nekik elég jutalékot, nem éri meg a papírmunkát, meg az energiát hogy foglalkozzanak velük, és udvariasan ilyen dolgokkal "tessékelik" őket inkább más szolgáltatókhoz.

Én sem gondoltam, el sem…

#791837 Fornit Előzmény: #791832

Én sem gondoltam, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen van, és még ügyfeleik is vannak.

Szerencsére nem Erste-s …

#791832 Hotibo

Szerencsére nem Erste-s vagyok, azért ez elég pofátlan. Ahol én vagyok, ott nem vonnak az adón kívül le semmit az osztalékból, és euróban kapom, a beta-s papírok után. Így átváltási költség sincs, kivéve persze ha direkt át akarom váltani, de ugye az is az én döntésem.

Év elején megszoktam nézni a kondíciós listákat, meg persze a konkurens lehetőségeket is, hogy kell-e, vagy érdemes-e váltanom. Azért nem gondoltam hogy ennyire pofátlanok a lentebb nevezett banknál.