Ahh, régen vettem valamit, az elkezdett esni...
Erre kitaláltam, hogy veszek valamit, az elkezd esni és majd utána veszek sokat.
Erre most veszek valamit, elkezd emelkedni, én elhiszem, hogy na végre eltaláltam az irányt, rábővítek , mint az állat- na akkor fordul meg és kezd el esni...
Ezt játszom most el a MOL-lal illetve az AU.US-sel is...
ezt egy papír se bírja el, beshortolom :))))))
türelmetlenkedek... Bővítettem 20175-ön...
soha nem tudok venni a legaláján, max 10%-ra az aljától, a faktor miatt.
Most még csak a puskapor 1/3-át lőttem el, ha emelkedik majd rábővítek, ha esik akkor szintén...:-)
Jó gyorsan belevettél az esésbe, nem lett volna jobb kicsit várni még vele, vagy megvolt a legalja, mert akkor nem szóltam :) Úgy vettem észre az ilyen leszúrásoknál jobb egy kicsit mindig kivárni, mert szívattam már meg magam a túl korai beszállóval, bár Mol-t nem figyelem, nem tudom miért mozgott.
ma is ugrott es vizszintest rajzolt. Szerintem ez tudatos bull chart rajzolas, nem hagyjak kimenni a trendcsatornabol
hatékony vagy, kétségtelen :)))
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/te_jo_eg_ki...
Fogadjátok, hogy nem gondoltátok volna, hogy holnap utazom el külföldre 2 hétre...!
semmi extra hogy 5 napig kvázi változatlan egy cég árfolyama. Azért az 50 feletti P/E ráta plusz az, hogy pharma és biotech cégeknek szolgáltat az a mai időkben nem feltétlenül jelent pluszt...
Segítséget szeretnék kérni, mert olyat látok, amit még sose. Van a Veeva részvény, ami a jó jelentése óta beállt pöccre 44$ környékére. Napi +/- fél százalékokkal oldalazik. Mi lehet ennek az oka? Be van állítva erre? Lehet ilyet?
Nekem is nulla már két hete a magyar részvény kitettségem, Richterem volt utoljára.
akkor most rally lesz?