Azért tétováztam mert húznia kellett volna ezen a szerkón úgy volt összeállítva bármerre indul húzós kapás van. Nagyon jó helyen volt bent és olyan 50- 60 deka körüli nagy dévérrel csalizva. Sajnáltam volna egy felesleges bevágással a csalit elveszteni. Másik, hogy a helyet is megzavartam volna amit még jobban sajnáltam volna feleslegesen. Újra bevinni csónakázni .
Viszont totojázni volt hiba mert két helyen is ráfogott a halra egyszer úgy felénél keresztben elnyelte, utána meg a farkánál teljesen a szájában volt. Kivasalta teljesen szegény keszeget. Nem egy ilyen 1-2 kilós harcsa volt az biztos.
Be kellett volna neki vágni . Vszínű, hogy valamiért az ólmot húzta azért esett a jelző és 150 grammos ólom már sok volt neki vonszolni a fenéken, kifújta inkább a vacsorát, aztán elment másfelé. :)
Vérgolyót nem használtam még.
Amiket fogtak azon a vízen felszínen leginkább ilyen pár kilóstól 27-ig élő halakkal csalizva. Volt aki elég szépen befogott egyik este hívtak 11 felé , hogy már 5 kapás volt. Ja mondom aki tud az tud. :) Nekem 1 db elég csak az olyan lenne mintha egy tuskóba akadt volna a horog aztán megindul és félóráig csak megy össze vissza a tavon a csónakkal. :) Nincsenek nagy igényeim. :)