Erről mit gondoltok? Ha insiderek veszik a saját részvényüket, azt érdemes lehet külsősként is meglovagolni?
http://finviz.com/screener.ashx?v=131&f=targetpric...
Van egy csomó, ahol veszik bőszen, de kb a chart alapján csődben van.
Erről mit gondoltok? Ha insiderek veszik a saját részvényüket, azt érdemes lehet külsősként is meglovagolni?
http://finviz.com/screener.ashx?v=131&f=targetpric...
Van egy csomó, ahol veszik bőszen, de kb a chart alapján csődben van.
comcast kibocsátás óta emelkedik. miért várják 85$ környékére? miért 10 most a P/E? te miért veszed?
vettem belőle egy keveset, mert tudtam, hogy ha veszek esni fog. Erre meglepett és emelkedett. Erre akkor mondom, jó, ha emelkedik és nemis esik a vételem után, akkor jól rábővítek. Erre persze, hogy a bővítés után kezd el igazán esni, amikor már jó sok van...
Ez az amikor én megpróbálom kijátszani a faktort, de ő nyom egy reverse-t...
comcast vétel... azt hittem tényleg bezuhant 50%-ot... Na mindegy,most már kivárok pár % nyerőt, aztán eladom...
zwackba hogy lenne forgalom? 25% közkézhányad, a közkézhányad nagy része is kb 15-20% stabil kezekben van, nem dobálják be egy rosszabb jelentésre... ezért nem tudok belevenni vagy másfél éve :-/ amúgy jó cég, csak túlértékeltnek érzem...
Múltkor türelmetlen voltam a GSPark-kal és sikerült egy kis veszteséggel eladnom, pedig 2400 körül vettem és éreztem hogy jó lesz...
Nos bepróbálkozom még egy körrel...
Magyar kis papírok közül csak a GSPark és a Nyomda értékelhető (meg talán a Zwack, de abban alig van forgalom.)
nem örülök ennek a hírnek... Jobban el lehetne költeni ezt a pénzt...
szemeztem mar vele, egyszer vettem is, de hamar kistoppoltam es azota is zuhan.
Az Under Armour lehet a Real Madrid következő mezszponzora. A megtépázott sportszergyártó az utóbbi években a Tottenham csapatával állt szerződésben, azonban a Real Madrid szponzorálása komoly lépés lehetne az európai terjeszkedésben. Ugyanakkor a hírek szerint akár évi 160 millió dollárba is kerülhet a sportszergyártónak a szerződés, ehhez képest 2016-ban a cég teljes profitja csak 214 millió dollár volt.
Én a Dbankon tesztelem a vérmérsékletemet. Csakazértsem' adom el bukóban. Már tartom egy ideje...
teva tegnap visszatesztelte az 50 napost, felette maradt. Csokkeno trendet torte.
Te egyebkent miert venned a tevat?
én agyamat is felcseszi, hogy ilyeneket ugrál... :)
ma meg a hugo boss húzza fel az agyam... Azt 57-nél akartam venni... Na mindegy úgy is túl nagy a divatipari kitettségem...
ez összeségében plusz,zárni kellene mindent;)
ebbe belekeverednék,ennyi instrumentum.
tetű teva bosszant, felszabadítottam egy kis lovettát, hogy 30 körül vegyek...
Ez olyan szép ma, hogy meg kell örökítenem:
rank progress: -1,1
4IG: 0
Inditex: +0,25
nike:+0,3
AU.US: +0,38
Oil short +0,4
GME: +0,47
Richter +0,63
K+S +0,67
UAA.US: +0,78
ebay: +1,31