Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Arra nem gondoltál, hogy…

#789303 walex

Arra nem gondoltál, hogy azért írták alá, mert már elegük van a mutyikból, pofátlan nyúlásokból, a strómanok töméséből?

Másrészt helyi népszavazás lesz (de szerintem nem lesz, mert be vannak szrva), így milliók nem fognak szavazni az olimpia mellett.
Ha megnézzük, mennyit mondtak a vizes vb-re és mennyi lesz a vége, ég és föld a különbség. Akkor egy olimpiánál mi lenne?!
Ami rosszabb, hogy Paks 2 is lesz, jelen állás szerint cirka 3500 milliárdért. Most borítékolni lehet, hogy mire vége lesz, lesz vagy 5000 milliárd (ha nem több) az összköltség.

Paks 2 kérdésben illett volna népszavazást tartani. Lassan versenyképessé teszik, mert a szélerőmű építés el lett lehetetlenítve, a napelemekre újabb adónak ágyaztak meg április 1-től. Minden, ami megújuló energia és amerre a világ tart, az nem kell, mert mindenáron atomerőmű kell. Lehet, hogy be vannak már kenve vastagon a kezek enyvvel...

Ami meg a balliberális csürhét illeti, nemrég még ők is olimpiát akartak, csak felültek most a Momentum vonatra potyautasként, hátha lehullik nekik valami, de nem fog. Ebből a helyzetből nem ők fognak profitálni.

mit várunk egy ilyen libsibalos csürhétől

#789294 Ibiza Előzmény: #789288

ÉN NÉZEK OLVASOK MINDEN OLDALRÓL.. m1 atv tv2 rtl érdekelnek a módszerek..ki mit domborit.. ki hol puposkodik.. kinek vágnak minden mondatába..ki fröcsöghet kedvére..ki hogy oldja meg..

#789292 Ibiza Előzmény: #789285

ez a szimpla agyú ellenzék.. semmi eszük..

orbán joggal számitott rá totál ellenállásba mennek.. megint túltolják a bohócok..játékteret adnak neki..

sztem az emberek nem az olimpia ellen irták alá többségben..hanem a zorbán ellenében..és ellenzéki párthűségből.. mindegy mi csak ha orbán igen akkor ők nem..fel kéne nőni..de nem fognak..

Orbánnak win win van.. ha akarja kiiratja népszavazást..ha kap többmillió igent szénné égnek a libsibalosok..

ha nem akkor visszavonja az olimpiát..és az ellenzékre fogja.. ráadásul rájuk sütheti a kettős beszédet a megbizhatatlanságot..ami tény...mellesleg a kommunikáció egyeztetéséből már látom..teljes koaliciós ellenzék lesz a választásokon.. lmp jobbik együtt csasztuskáznak...szivárványos, vörös, lila zászlók lengenek vidáman....

Ha eszük lett volna akkor azt mondják - amit én :DD- legyen..de lássunk terveket legyenek számok.. mennyi előrehozott fejlesztés.. ..mennyi a újrahasznositható beruházás..mekkora a meglévő infrastruktúra aránya..és mekkora a káló.. ha a káló 20% vagy alatta van akkor én rábólintok..

Nekem senki ne mennyi lélegeztetőgépezzen..mennyi gyerek uzsonnázozzon ..ha a 8mrd semmire nem használt józsefvárosi förmedvényes zsidó emlékmű nem böki a csőrüket.amit a jövendő vidámpark helyére besuppantották.. mennyi vidám gyerek lett volna mennyi uzsonna mennyi lélegeztető......

#789289 TrendMan Előzmény: #789288

Kifejezetten kíváncsi voltam rá, hogyan és miként emlékeznek meg az esetről.

#789286 TrendMan Előzmény: #789285

Szeretnék kihátrálni az alábbi közlésből, 30 mp-ben megemlékeztek róla.

#789285 TrendMan Előzmény: #789283

Na de az se semmi, hogy a közhíradó egyszerűen hallgat a dologról.

#789283 Ibiza Előzmény: #789282

maga a kommunikáció..ez az alja stilus.. nem tudom mit várnak...

#789282 Koffein Előzmény: #789280

az, pár éve ugyanezek olimpia mellett kampányoltak, most meg ellen... amerről a like cunami fúj, oda kell állni...

Szegény fülkések, áthúzt…

#789274 walex

Szegény fülkések, áthúzták a számításaikat. Valószínűleg ugrott egy project, amiből jó sokat lophattak volna.
Eközben a bunkóra tolták át az egészet, hogy ő mondja ki a végszót. Beszarik. Nem merik vállalni a felelősséget semmiért.

"Izraelben bujkálhat"..hol másutt

#789170 banyaiz Előzmény: #789135

Valami nagyon komoly rendszerhibára utal az, hogy esemény után sok évvel, a pénzek kifizetése után sok évvel készül el egy ilyen jelentés. Ez már veszett ügy így. Nincs felelőse az egésznek a közösség majd viseli a terheit.

Végrehajtanak egy nem tudom hány száz milliárdos beruházást , EU pénzek felhasználásával, és esemény után évekkel ja valami nem volt rendben. Talán akkor kellene alaposan vizsgálni mielőtt folyósítják a lóvét, és nem látom ezekben a sztorikban a döntéshozók, ellenőrzést végzők felelősségre vonását. Volt már olyan az EU-ban , hogy valakit lecsuktak azért mert korrupt volt mint pályázatok elbírálásáért felelős személy, döntéshozó? Vagy belefér, hogy hibázik egy olyat , hogy bukik rajta az EU, vagy állam 100 mrd-ot? Úgy néz ki.

Gyakorlatilag elég értelmetlennek tűnik egy tonna papírt kitölteni ha az összeg ilyen %-ban a kifizetés után problémás. :) Hát ha egy papírlapot nem adnak be rá de megsaccolják a költségeket akkor se biztos többet mernek lopni ennél. :)

Ez az igazi maffia tevékenység politikusok , döntéshozók, és végig az egész rendszerben az ő embereik, a bírálótól egészen a kivitelezőig. Kéz kezet mos. Akkor megtörténik dolog és x év múlva jön az OLAF ejnye bejnye mi volt itt. Hol van az az ellenőrzési visszacsatolás EU részről ami még a kifizetés előtt megakasztja a dolgot? Egy ekkora beruházásnál.

Az is igaz, hogy így is annyira bürokratikus a rendszer ha még az ellenőrt ellenőrét és ellenőrzik akkor soha nem készül el semmi.

a Duna szabályozása anno

#789166 banyaiz Előzmény: #789130

Jani most az árvízi hajóst alakította. :) Beparáztam volna én is a helyében , megmorzsolhatta volna talán a kompot is a jég ha úgy sül el a dolog. Jól tette nem ugrott be a vízbe ott a partnál mert a jég visszanyomja a kompot és letarolta volna.

Szoktam látni olyat valaki bent hagyja a csónakot a jégben. Ha pechje van tavaszra csak forgács marad belőle. Hozzáteszem még egyszer se láttam olyat szétzúzta volna. Dunán szokott lenni mindig mikor áradás van gazdátlan csónakok itt ott kikötnek az ártéri erdőben. De olyat, hogy a jég szétdarálta volna még nem láttam.

a Duna szabályozása anno

#789130 TrendMan Előzmény: #789129

Egyébként elmondom, hogy a dunai rakpart kiépítése, úgy ahogy most van - és ahogy a 2013-as csúcs árvizet még éppen a mederben tudta tartani Budapestnél - az 1810-50 közötti jeges áradások nyomán és következtében történt meg az 1870-es években.

Az egyik legnevezetesebb ezen jeges árak közül az 1838-as volt, amikor Wesselényi árvizi hajósként bevonult az évkönyvekbe és amikor a Duna a mai Blaha Lujza térnél a Rókus-kórház faláig ért.

Annak az oldalában van is egy jelzés, egy vonal: Eddig ért a Duna vízszintje 1838-ban.