szemeztem mar vele, egyszer vettem is, de hamar kistoppoltam es azota is zuhan.
szemeztem mar vele, egyszer vettem is, de hamar kistoppoltam es azota is zuhan.
Az Under Armour lehet a Real Madrid következő mezszponzora. A megtépázott sportszergyártó az utóbbi években a Tottenham csapatával állt szerződésben, azonban a Real Madrid szponzorálása komoly lépés lehetne az európai terjeszkedésben. Ugyanakkor a hírek szerint akár évi 160 millió dollárba is kerülhet a sportszergyártónak a szerződés, ehhez képest 2016-ban a cég teljes profitja csak 214 millió dollár volt.
Én a Dbankon tesztelem a vérmérsékletemet. Csakazértsem' adom el bukóban. Már tartom egy ideje...
teva tegnap visszatesztelte az 50 napost, felette maradt. Csokkeno trendet torte.
Te egyebkent miert venned a tevat?
én agyamat is felcseszi, hogy ilyeneket ugrál... :)
ma meg a hugo boss húzza fel az agyam... Azt 57-nél akartam venni... Na mindegy úgy is túl nagy a divatipari kitettségem...
ez összeségében plusz,zárni kellene mindent;)
ebbe belekeverednék,ennyi instrumentum.
tetű teva bosszant, felszabadítottam egy kis lovettát, hogy 30 körül vegyek...
Ez olyan szép ma, hogy meg kell örökítenem:
rank progress: -1,1
4IG: 0
Inditex: +0,25
nike:+0,3
AU.US: +0,38
Oil short +0,4
GME: +0,47
Richter +0,63
K+S +0,67
UAA.US: +0,78
ebay: +1,31
Qualcom +1,86
UA.US: +2,16
Teva: +5,62
ZTO: +9,1
kva seadrill ugy latszik megszivatott. 1,7-nem eladtam, majd aznap meg 1,5, ma meg mar 2,1. A fucktor itt is kiválóan működött...
francba a Dieboldot is folyamatosan nézegetem, aztánma meg megugrott már nélkülem...
aprópó, tegnap nagyobb mennyiségű EUR-t váltottam át HUF-ra, ami erőteljes HUFgyengüléshez vezethet...
Igen azt. Van más is, de az azt hiszem nincs a figyelődön. ;)
Osztalékra: Daimler, Vivendi, EasyJet, GlaxoSmithKline, AXA
Hosszabb távra ezek: Accenture, Swiss Re, iShares Nasdaq Biotechnology etf,
Figyelőn: LYXOR Ucits Etf STOXX Europe 600 Automobiles & Parts etf; Vanguard Information Technology etf
mit vettél? Qualcom?
De nagyon szeretném eladni, de előbb vár meg a 10% esést, és majd utána jó nagy nyereséggel eladjuk! :-)
de szép napra virradtunk! :-)
Zto +5%
Teva: +3,4%
olaj short +3%
K+S +1,75%
UAA és UA: na ezek csúnyán lekonyultak... :(