Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

Most végeztem, nekem az …

#788988 KawaBazsy Előzmény: #788265

Most végeztem, nekem az utsó (méhes) is tetszett. Azt kiszúrtad, h milyen autó gördül el mindjárt az elején? :-)

Trainspotting 2.

#788783 Sumér harcos Előzmény: #788777

én félek tőle,nemtom.

sőt van még egy bibi vele számomra,hogy engem már az T1 sem hoditott meg 20évvel ezelőtt sem.

pedig komplett gyári cd-n megvolt a T1 filzenéje,és jol is szolt az autoban akkoriban hifin,emléxem:)

Harmadikkal is?Homeland …

#788262 KawaBazsy Előzmény: #788261

Harmadikkal is?

Homeland 6. évada indult, a zasszony szereti, azt (is) nézzük. Egyelőre light..

Azt nézted, hogy van egy…

#788232 KawaBazsy Előzmény: #787895

Azt nézted, hogy van egy 2014-es karácsonyi különkiadás is, amit az imdb a második szezonhoz sorol?

O

#788062 Fornit

"Ismét van Oscar-jelölt magyar film: a Mindenki című kisjátékfilmet a legjobb rövidfilmek kategóriájában jelölte az amerikai filmakadémia. A forgatókönyvíró-rendező azt mondta: már ez óriási dolog. Négy másik alkotással versenyez az arany szoborért az angolul Sing címet viselő mű."

Philip Marlowe esetei i…

#787979 banyaiz Előzmény: #787970

Philip Marlowe esetei is egy jó sorozat. Sok feldolgozása van Marlowe sztoriknak , de ez a legjobb szerintem, visszaadja valamennyire a könyvek hangulatát. Jó választás a színész is rá.

Meg mellé a Gomorra c. o…

#787970 KawaBazsy Előzmény: #787948

Meg mellé a Gomorra c. olasz sorozatot is. Nápolyi maffiáról szól, az írója bujkál azóta is..

közben rátaláltam egy cl…

#787899 Sumér harcos

közben rátaláltam egy classic sorozatra is,nevezetesen-

Az „Alfred Hitchcock bemutatja” egy tévésorozat, melynek házigazdája és egyik rendezője Alfred Hitchcock. A 26 perces epizódok mindig az ő bevezetőjével kezdődnek. A sorozat 1955 és 1965 között került adásba Amerikában, és hét évadot ért meg. A sorozat fő rendezői Robert Stevens (44 rész), Paul Henreid (28 rész), Herschel Daugherty (24 rész), Norman Lloyd (19 rész), Alfred Hitchcock (17 rész), Arthur Hiller (17 rész), Alan Crosland, Jr. (16 rész), James Neilson (12 rész), Jus Addiss (10 rész) és John Brahm (10 rész). Olyan rendezők is dolgoztak a sorozatban, mint Robert Altman, Ida Lupino, Stuart Rosenberg, Robert Stevenson, David Swift és William Friedkin. A Meghökkentő mesék elődje, olyannyira, hogy a sorozatban számos Roald Dahl novella is feldolgozásra került, olyanok is, amikből később Meghökkentő mesék epizód is lett.

Inferno(2016)Tom Hanksgo…

#787785 Sumér harcos

Inferno(2016)

Tom Hanks

gondoltam most megnézem,számomra tragikus,0pont,kikapcsoltam.