Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tippmix - fogadók topikja

Mönchengladban, Leverkusen, Wolfsburg +++

#788986 TrendMan

Én most újra felvázolnék egy fogadási sémát:

Az idény hátralévő részében a Mönchengladbach, a Leverkusen és a Wolfsburg erősen felülteljesítő lehet.

Ezek a csapatok az idény végén oda szeretnének érni a nemzetközi kupahelyekre, de attól még igen messze vannak.

Orosz játékgép"fosztogat…

#788981 Fornit

Orosz játékgép"fosztogatók"

https://444.hu/2017/02/12/a-szentpetervari-nyerogepmaffia-evek-ota-vidaman-fosztogatja-a-vilag-kaszinoit-a-kaszinosok-pedig-csak-a-fejuket-vakarjak#

Ezért komolyan letöltendőre ítéltek valakiket?

Nagyobb csalás maga a játékgép.

Most, hogy kiesett a Wol…

#767191 TrendMan

Most, hogy kiesett a Wolfsburg, jó tipp lehet az idény hátralévő részében minden Bundesliga meccsen.

Ha odaakarnak érni nemzetközi helyre, majdnem mindent nyerniük kell.

Re: nincs cím

#766977 matgab Előzmény: #766957

persze, hogy meg kell állni, főleg, ha előtte sok kis lap már kijött.

a leggyakoribb kártya a 10-es érték. Tehát 12-re a legvalószínűbb a 22, azaz besokallsz.

Ugyanakkor nem vagy kisegítve akkor sem, ha 1-4 értékű lapok jönnek, mert arra szintén nem leszel jobb az osztónál akinek 17-ig húznia kell, viszont még nagyobb eséllyel sokalsz be.

Ellenben az osztó, aki utánad húz csak: 4-5-6 esetén valszeg két lapot fog még legalább húzni és ebből ugye várhatóan legalább az egyik 10-es, amivel már 14-15-16-nál van, a másik meg ha nem egy kis lap, akkor besokal...

A blackjack nagyon igazságtalan játék sztem. Az nagyon sokat számít, hogy előbb a játékosok húznak és csak utána az osztó. Ha a játékosok besokalnak (mondjuk n-1), akkor is nyer a bank, ha ő maga is besokal, pedig akkor elvileg egál kellene, hogy legyen.

Blacjack: Ha az osztó l…

#766957 Fornit

Blacjack:

Ha az osztó látható kártyája 4 v 5 v 6 nekünk meg van 12 akkor az oddsok szerint meg kell állni. Nekem hihetetlen.

Két pakliból lejátszottam ezt a szituációt hússzor, húszból mindig az osztó nyert.

Na akkor hajrá Paris SG,…

#744187 Koffein

Na akkor hajrá Paris SG, Real Madrid, Benfica, Manchester City - tépjétek szííííjjel az ellenfél hálóját :DDD

Kaptam egy 3 euros bet-a…

#701038 Fornit

Kaptam egy 3 euros bet-at-home.com utalványt. Ha vki fogad náluk megadom a kódját a beváltáshoz.

lol

#604313 Zotya32

FHM Sexiest Woman,

Who will be voted FHM sexiest women (more on request)? (31.03.13 22:00)

Michelle Keegan 2,35

Mila Kunis 3,25

Nicole Scherzinger 5,50

.

.

.

Lady Gaga 101,00

Britney Spears 501,00

Sarah Jessica Parker 501,00

Madonna 501,00

Beth Ditto 666,00

Lindsay Lohan 751,00