Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

lehet tüntetni orbánnál f...szmatyik..az a majom meg kezdi a mentegetést

#788790 walex Előzmény: #788786

Mikor hagyják már végre, hogy a sok felelőtlen hülye a saját kárán tanuljon?

Fa Nándor gratulálunk!!

#788782 Ibiza Előzmény: #788781

emberi teljesitmény és pénz..az arány nem mindegy..

ma már minden technikai sport erről szól.. már indulásnál nem egyformák az esélyek..

Fa Nándor gratulálunk!!

#788781 TrendMan Előzmény: #788779

Szép teljesítmény!

Gratuláció jár érte!

Le a kalappal!

A győztes francia megcsinálta 80 nap alatt a Föld körül:-)

olimpia2.

#788768 walex Előzmény: #788714

Ejnye, ejnye, ilyet írni! :)
Majd mindjárt jön a propagandista és megkapod, hogy az "elmúltnyolcév" és Gyurcsány, Bajnai szekerét tolod. :)

Millllyyyeeenn szimpatikus!

#788765 walex Előzmény: #788737

Tele a gatya a narancskomiknál, hogy nem tudnak ebből majd lopni.
Ha van eszük a pestieknek, aláírják és népszavazás dönt arról, hogy el legyen-e herdálva erre bő 1000 milliárd Ft vagy ne.

olimpia2.

#788731 banyaiz Előzmény: #788720

Olimpiától mindentől függetlenül őrületnek tartom , hogy bármi történik ilyen népszavazásokban csapnak össze a pártok.

Mint a gyerekek oviban kb. Mit tudom én vasárnapi boltzár, vagy vizitdíj , vagy gonosz migránsok stb. Mintha az lenne a siker, hogy valaki elindít egy ilyen kezdeményezést és ha ott a nép egy nagy boldogságban egyesül akkor azzal valamit csináltunk volna.:) Nagy győzelmek ezek.

Ahelyett lenne egy érdemi vita számokkal tényekkel. Ez olimpiától bármitől függetlenül a szánalom kategória szerintem. Párbeszéd , érvek, ellenérvek helyett jelszavak , és népszavazások.

Legutóbb a nemzet egyesült a gonosz migráns népszavazásban, baromi sok értelme volt. :)

Konkrétan olimpia nem ördögtől való vsz, csak a részletekben van a lényeg. Ha nem lopják szét értelmes dolog lehet. Csak ennek az esélye kicsi, szóval inkább ellene vagyok mint mellette. De ha nagyon szigorúan fognák a költségeket ösztönző is lehetne egy ilyen műsor.

Most ha kellene mondanom valamit az ellenzék produkciójából 6-7 év alatt a vasárnapi boltzár népszavazási kezdeményezés, és az olimpia elleni népszavazás jut eszembe. Ezen kívül valamit még csináltak ezek, ja meg a méltán nagy jelentőségű internetadó téma. Ezek aztán fajsúlyos dolgok, ennyi fogást sikerült találni ezen amit Orbánék műveltek. Szomorú . Ennél értelmesebb dolgokra nem telik. Már csak Lajosban bízom , mint értelmes emberben, hogy valamit megvillant. Eddig pihentette magát, tartalékolta magát a végső harcra :)

A sorsunk az Churchill …

#788730 banyaiz Előzmény: #788724

A sorsunk az Churchill balkáni partraszállási tervének vétózásakor dőlt el . 56 előtt úgy 12-3 évvel. :) Az öreg harcos tudta már akkor, hogy németek verve vannak, csak a későbbi Európa a kérdés, meddig nyomulnak előre a szovjetek.

Teherán, vagy Jalta volt ahol már abban is megegyeztek milyen befolyási övezetek lesznek háború után.

Nagy Imre megmagyarázhatatlan az ügyben, mert ő tudta, hogy annak az esélye szovjetek innen kivonulnak az 0 . Ez rejtély, hogy ő hogyan dőlt be egy ilyen kamunak , hogy kivonják a csapatokat közben csak erősítést küldtek. Nem tudom hány évet élt SZU-ban mint kommunista emigráns , menekült. Moszkovita kommunista aki ha nem lenne sütnivalója magától ennyi akkor sok év SZU-ban élés után ahol közelről látta a párt működését ezt komolyan tudta venni a szovjetek kivonják a csapatokat . Érthetetlen és megmagyarázhatatlan.

Vagy Maléter mint a hadsereg főnöke elmegy tárgyalni egy szovjet laktanyába. Ahol persze letartóztatják. Ekkora naivitást , semleges helyen egy hadsereggel odavonulva esetleg tárgyalhatott volna, vagy jöjjenek a szovjetek a magyar laktanyába ha annyira tárgyalni akarnak. Na jó nem ezen múlott a dolog mert nyugati katonai segítség nélkül esélytelen volt minden, de eléggé megkönnyítette a szovjetek dolgát.

Mint akik nem tudták mi is az a SZU nem látták volna a spanyol polgárháborútól , Gulágig. Elmegy tárgyalni velük mintha annyit érne a szavuk, hogy ő majd onnan távozhat is, egy biztosíték lenne erre az adott szavuk. :) Kb annyit ér Putyin ígérete arra, hogy honorálja majd a mostani politikánkat, szerintem.

ruszkik kivonultak 1956 …

#788729 tozsdenyul Előzmény: #788722

ruszkik kivonultak 1956 elott? aztan visszajottek? latom, rendesen atirjatok a tortenelmet.

es osztogatod az elegteleneket hozza... :)

"a megszállás elkerülése érdekében oroszország fizetett volna ukrajnának"

de rendesek, hallod-e. Erdemes haverkodni veluk onkent, es dalolva.

ezt leginkabb az ukranok hoztak ossze maguknak azzal, hogy mertek volna elszakadni a SZU-tol. A rohadtak. Miket gondolnak.

Nyilvan eszukbe sem jutott volna ilyesmi, ha nincs a nyugati machinacio, meg armanykodas, mert sajat tapasztalatuk meg eszuk nincsen.

Pont mint a rohadt magyarok 1956-ban.

Gondolkodj mar, miket irsz, kedves elvtars, azert ennyire meg nincsenek atmosva az agyak. Varjal meg 10 evet az ilyen reakcios szovegekkel, majd parttitkarkent mondjal ilyeneket.

"Te tudtad már 2004-től"

Ilyet nem irtam. Azt irtam, 2004-tol keszultek a ruszkik. Mit gondolsz, mi lehet a megfejtes az ellentmondasra?

Miert nem reagalsz Orban szovegere a mandineren?

Nincs meg hozza az iranymutatas? Vagy nem illeszkedik a reakcios mantraba?

Nem semmi, hova tudod meg fokozni, popsi elvtars.

formailag csermanek hivt…

#788724 Ibiza Előzmény: #788722

formailag csermanek hivta be a ruszkikat.. máig trtja magát usa suezért adott el minket..meg persze megállapodtak egy ütközőzóna létrehozásáról..

orosz katonák amikor bejöttek azt kérdezgették hol a suezi csatorna.

olimpia2.

#788723 Ibiza Előzmény: #788720

ha van tó jönnek a békák is mondta orbán.

GYerekkoromban faterék elmentek honvéd meccsre és még átszaladtak az mtk 2. félidőt megnézni.. néha elvittek engem is.. csurdig voltak a stadionok.. napokig beszéltek egy-egy szép gólról..

némiképp át lehet érezni amikor kijutottunk vb-re.. közös helyen nézték a meccseket..iszonyat ováció..összetartás..külföldiek szurkoltak nekünk..

Magyar nemzeti sport a foci.. ha jó a foci emberek járnak meccsekre..nemzeti érzést kollektiv élményt ad.. ha csak ezt nézem van értelme a stadionoknak.. ha ezek foci vb-t is segitik akkor is.. nyugat európában üzlet a foci...usában u.ez csak a bézból meg a rögbi..

Gondolom ez járt orbán fejében..

Abban egyetértek nem a stadionok lennének az elsők.. de az is jobb mint a megmentések, meg a vegyél hűtőt ablakot lakást kifizetem neked f@szkodások..