Regisztráció Elfelejtett jelszó

olimpia2.

Turkoglu Előzmény: #788715

Takarékos olimpiát az elmúlt 1000 évben még nem rendeztek, most se fognak...

Én nem vagyok zsigerből Orbán ellenes sok mindennel egyet értek amit csinált, aztán egy jó csomóval meg nem...

Hiába látom a számokat mert a számok semmire sem jók, a vizes vb-nél láttam a számokat jó sokra mentünk vele, pont ki lehet számolni, hogy a tényleges végösszeg a tervezett háromszorosa lesz jó esetben mert még azért közel sem készült el minden.... Még a vezér álmodott egy medencét a duna partra a toronyugróknak a parlamenttel szembe... Az is nagyon hasznos dolog lesz majd a vb után, kíváncsian várom mi lesz majd belőle...

És igazad van politikai kérdés ez Orbánnak is ugyanúgy mert ha használná az agyát és értelmezné a számokat akkor látná, hogy értelmetlen az egész, de neki ez az álma, ahogy a felcsuti stadion is az volt meg a vasút hozzá és még sorolhatnám... Azok is nagyon hasznos dolgok csak évi 20-30 milliárdból üzemelteti... Szerinted mi lesz belőle amikor eltakarítják a palitika színteréről? Megmondom neked hasonló mint az akasztói stadion, mert piaci alapon működésképtelen pénznyelő... és ez csak egy példa mert 20-at simán fel tudnék még sorolni.

Ez az olimpiai is egy ekkora kis országnak aminek van éppen elég területe ahol fejlődnie kéne egy eltúlzott vágyálom ami majd tönkre vágja... Világ életembe sportoltam és tv-ben is csak sportot nézek, imádom a sportokat, de közben azt is látom, hogy van-e értelme valaminek vagy nincsen... Tőlem építsen sportcsarnokokat, tornatermeket, fejlesszen infrastruktúrát amennyire szükségünk van, de egy olimpia nem erről szól... Én igazából az ő józan eszébe nem bízok, de remélem a NOB józanul dönt majd...