A kocsin meg vannak fagyva a vízcseppek..
Tévedtem,már ma nyekkk!:((
A péntek hajnal lesz a necces!Lassan csendesülő szél,esetleg hó felszín,derült ég!Ha egy más után két évben is 100%-os fagykár lesz,akkor ennyi volt,de én még kibírom,de aki ebből él,annak nyek lesz!:((
Itt folyamatosan havazik, reggel óta, s 1 fok van..
Most viszont felétek van tök jó idő, itt keleten meg mínusz.. Rohadjon meg. :-)
itt viszont nem volt ónos eső meg hó az elmúlt napokban....az is egy előny....most +4,4 fok van
Ezt a szívást.. itt meg már 15 fok van. :-) Csak azért nem motorozok, mert tiszta víz minden.
Saját mérés szerint Sopronban jelenleg +2,6 C fok....osztrák időjárás előrejelzés szerint vasárnap lesz itt melegebb, olyan +7/8 fokot jósolnak
Ba.........meg,bocs,de Kőszegen is 0 fok!!!
Vazz, Sopronban télleg -1 fok van?? Mi meg itt fürdünk a 13-ban.. :-)
Nem jo, de nem is tragédia. Nem mindegy hogy aggodok vmin vagy csak bosszúságot okoz. Raadasul ha mar volt egy ket apro hiba elotte rajta vagy jol intézed a javítást meg plusszban is kijohetsz a sztoribol.
Legalabb volt ra biztositasod? Egyszeruen nem ertem agrarmernokkent sem a gazdákat: a hektikus időjárási tapasztalatok ellenere sem köt 90% normalis biztosítást, mikozben pl osztrakoknal ez teljesen alap, sosem kell nekik magyarazni a jelentőségét .
en vihar miatt sose kapcsolok le semmit, ha tartasz a villamkartol, koss nalam ra biztositast haz biztositas kereteben ;)
Szerintem a szerelő barátod csinálta valahogy a vihart... :-)
Nálunk Kőszegen a városban hamar elolvadt a hó,de mi ahpl lakunk kb.350m foltokban még megvan.A hóhatár valahol 450-500 méter között lehetett,mert fent a szőlőnkben már 4-6cm a hó,de az Irottkőn tényleg 34cm a hó réteg vastagsága!Amit mostanában a bulvár sajtó elkövet az időjárással kapcsolatban az már baromság,tegnap is "hóförgeteg Kőszeg környékén" "támad a tél,iszonyatos telünk lesz"!
Mesélj, mi van arrafelé. Itt 5 fok, s eső..
Sopronba 20.15-kor betört a vihar....egész mostanáig villámlott, az összes elosztót lekapcsoltam, ezért írok csak most...tv szerelő barátomnál a legutóbbi vihar után 70 lapostv volt beadva javításra..