rohadt soros...
pont, mint ukrajnában...
megy a sajtreszelés :)
rohadt soros...
pont, mint ukrajnában...
megy a sajtreszelés :)
Durva, megint azt látom, hogy reggel telefononbeszéltem anyámmal, hogy fáj a hátam. Ő meg mondta, aggódva, hogy mindenképp menjek el reumatológushoz. Ma a facebook-on a legnagyobb hirdetésként megjelent egy reumatológiai rendelő és egy porcerősítő hirdetése. Pedig neten meg sehol nem kerestem rá. Csak a telefonon beszéltem róla és otthon személyesen. De már volt olyan, hogy nem is telefonon beszéltem valamiről hanem személyesen, és utána megjelentek az ezzel kapcsolatos hirdetések. Brutál ez a 21. század mennyire meg vagyunk figyelve, le vagyunk hallgatva...
Ricsi! Most láttam a híradóban, h Barcelonában a menekültek mellett tüntetnek egy csomóan.. szép hely.. te is voltál? :-)
Még véletlenül sem hasonlít Hitlerre.Legalább a bajszát találta volna el.
Elfogták Harald Hitlert :))
There are crazy things going on in this town mr Hat.
kizárt, hogy ilyet normális cég megenged magának...
"There is some food and drink you can't find in certain countries, including some famous brands, because it's been banned. Read on to find out why."
német sajtó folyamatosan minden nap keményen nekimegy Trumpnak, ebben a cikkben megy a fasizmussal hasonlítás, az amcsi demokrácia végének elörevetítése, Trump Putinhoz és zsarnokokhoz hasonlítása stb
úgy látom usában is totális támadást indítottak a clibsik..
nem veszik észre állandóan pozit vesztenek..túltolták a cingát.. most kínlódnak mint malac a jégen..
EXP, jó hazai amerikai cemet. Kb Trump megválasztása óta ment majdnem 30%-ot :)
A legnagyobb tragédia ennek a fajta politikának az lenne ha ezt mindenki helyeselné. Mert akkor kivel lehetne tét nélküli árnyékboksz meccseket vívni Matgab? Az maga lenne a kudarc.
Mindenki csendben figyelné netán hangosan támogatná , csak a beígért eredményre koncentrálna az sokkal rosszabb lenne az adott politikusnak.
Ha nagy a cirkusz a tényleges eredménye a dolognak már nem is lényeges. Elveszik már a nagy nácizásban , ellennácizásban a tényleges produktum.
Ha az egészből arra koncentrálna minden választó ezentúl mennyi mexikóival találkozik az utcán akkor az politikailag kicsit rosszabb verzió mintha nácizás és cicaharc van. :) Ehhez a stratégiához mint egy falat kenyér úgy kell , hogy a luxemburgi külügyminiszter lenácizzon. :) Ha ez nincs a fene megette az egészet.
Cicaharc volt az nem lenácizás. Ha nem történt volna meg Orbán lett volna a legszomorúbb, nem lehetett volna csinálni a fesztivált a semmiről. :) Bástya elvtársat Brüsszelben már le se nácizzák, kivel fogunk akkor árnyékbokszolni? :) Kb ez volt az esemény.
Trump fala elég ambiciózus már egy gazdaságélénkítésként végrehajtott komoly állami beruházásnak is felfogható akkora összeg. Mondjuk ez a mexikóiakkal fizetteti ki része elég kamuszagú inkább propaganda jellegű. Megfelelő ellenséget meg kell találni olyat aki nem üt vissza. :) Ez Trumpnál a mexikóiak , Orbánnál pedig az EU.
Kampánya egyik fő eleme volt illegális bevándorlás visszaszorítása. Na most ha megépíti a mexikói nagy falat , és közben semmi cirkusz nincs körülötte a választói honnan fogják tudni mennyire megvédte őket? :) Persze , hogy kell valami fesztivált adni nekik. Az alap, hogy nagy cirkusz legyen körülötte lássák Trump nagyon keménykezű. Ideálisak erre a mexikóiak is be lehet szólni nekik nem fognak visszaütni. Szóval ne aggódj az miatt vsz, hogy a lenácizás elmarad. :)
úgy látszik más is lát benne fantáziát, jan 17én 7,8on állt, jan25én 9,5ön :)
vegyél cementet mester, spórolj a világnak :)
cemex? Az mexikói... logikus lenne, ha az usa megcsináltatná velük és aztán nem fizetné ki nekik. Majd segít nekik a mexikói kormány...