Most végeztem, nekem az utsó (méhes) is tetszett. Azt kiszúrtad, h milyen autó gördül el mindjárt az elején? :-)
Most végeztem, nekem az utsó (méhes) is tetszett. Azt kiszúrtad, h milyen autó gördül el mindjárt az elején? :-)
én félek tőle,nemtom.
sőt van még egy bibi vele számomra,hogy engem már az T1 sem hoditott meg 20évvel ezelőtt sem.
pedig komplett gyári cd-n megvolt a T1 filzenéje,és jol is szolt az autoban akkoriban hifin,emléxem:)
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/201...
Na ennek az első részét nagyon komáltam, remélem ez is beváltja a hozzá fűzött reményeket!
A mérce magas, mert az első rész zenéje is kiemelkedő volt:-)
igen
viszont megnéztem Ben Affleck- Az Éjszaka Törvénye,hát jól elxart mozi,mesterkélt rakás szar,tehetségtelen szinészek,rendezés nulla.Szinkron is xar.
"Ben Affleck 75 millió dolláros buktával nyitotta az évet"-hát ez nagyobbal is nyithatott volna.
Könyvben állítólag fasza, ncore-on fenn van.
Harmadikkal is?
Homeland 6. évada indult, a zasszony szereti, azt (is) nézzük. Egyelőre light..
igen láttam,sőt végeztem is a sorozattal már.
Azt nézted, hogy van egy 2014-es karácsonyi különkiadás is, amit az imdb a második szezonhoz sorol?
Most néztem a második évad/2-t, a fehér medvét. Eddig ez a legjobb.
"Ismét van Oscar-jelölt magyar film: a Mindenki című kisjátékfilmet a legjobb rövidfilmek kategóriájában jelölte az amerikai filmakadémia. A forgatókönyvíró-rendező azt mondta: már ez óriási dolog. Négy másik alkotással versenyez az arany szoborért az angolul Sing címet viselő mű."
Philip Marlowe esetei is egy jó sorozat. Sok feldolgozása van Marlowe sztoriknak , de ez a legjobb szerintem, visszaadja valamennyire a könyvek hangulatát. Jó választás a színész is rá.
Meg mellé a Gomorra c. olasz sorozatot is. Nápolyi maffiáról szól, az írója bujkál azóta is..
Én is elkezdtem, tetszik. Roald Dahl-t is sokat olvastam anno..
közben rátaláltam egy classic sorozatra is,nevezetesen-
Az „Alfred Hitchcock bemutatja” egy tévésorozat, melynek házigazdája és egyik rendezője Alfred Hitchcock. A 26 perces epizódok mindig az ő bevezetőjével kezdődnek. A sorozat 1955 és 1965 között került adásba Amerikában, és hét évadot ért meg. A sorozat fő rendezői Robert Stevens (44 rész), Paul Henreid (28 rész), Herschel Daugherty (24 rész), Norman Lloyd (19 rész), Alfred Hitchcock (17 rész), Arthur Hiller (17 rész), Alan Crosland, Jr. (16 rész), James Neilson (12 rész), Jus Addiss (10 rész) és John Brahm (10 rész). Olyan rendezők is dolgoztak a sorozatban, mint Robert Altman, Ida Lupino, Stuart Rosenberg, Robert Stevenson, David Swift és William Friedkin. A Meghökkentő mesék elődje, olyannyira, hogy a sorozatban számos Roald Dahl novella is feldolgozásra került, olyanok is, amikből később Meghökkentő mesék epizód is lett.
ahogyan merülök a sorozatban....ugy gondolom egyre nagyobb mesterműnek.
Inferno(2016)
Tom Hanks
gondoltam most megnézem,számomra tragikus,0pont,kikapcsoltam.