A Randomnál van mód "parkoló" pénzt befektetni alapba?
És mindettől függetlenül,a Citadella marad a portfólió része.
Mindebből következően,én az infláció elszállására számítok és arra,hogy olyan alternatív eszközöket fognak megtalálni a befektetők,mint az ezüst,illetve az agyonvert nyersanyagok és a hozzájuk kapcsolt szektorok.Nálam még az osztalék fizető részvényeknek is van helye.
A helyzetértékeléssel nem vitatkoznék,viszont a következtetéssel nem értek egyet.A helyzet az ugyanis,hogy a jegybankok az elmúlt években folytatott tevékenysége olyan helyzetbe hozta,mind a részvény,mind a kötvénypiacokat,hogy az nem engedi meg a gyors,trendszerű kamatszint emelkedést,mert az olyan globális pénzügyi,gazdasági válságot eredményezne,hogy azt a jegybankok minden rendelkezésükre álló eszközzel megakadályoznának.
"PORTFÓLIÓKEZELŐI BESZÁMOLÓ
Negatív eredményt ért el a hónap folyamán a Citadella alap. Azt gondoltam, hogy a 2017-es
évben komoly gazdasági növekedést látunk a fejlett országokban, ami a kötvényhozamok
emelkedését fogja okozni. Azonban az EU jövőjével kapcsolatos félelmek ezt a forgatókönyvet –
legalábbis a német kötvénypiacon, ahol pozíciónk volt – felülírták. Azonban a növekedéssel
kapcsolatos véleményem változatlan és ezt továbbra is a globális kamatszint emelkedésén
keresztül szeretném megjátszani. Az alapban emiatt megmaradtak az amerikai kötvény eladási
pozíciók, illetve dollárt vásároltam. Így az alap a hónap végén az amerikai kamatvárakozásokkal
kapcsolatban mind direkt mind indirekt módon jelentős kitettséggel rendelkezett"
Idézet a februári havi tájékoztatóból.
ki is vagyok bukva, mert 2015. decemberben a mélyponton vettem kb és el kellett adni tavaly...
Nekem az első felszínes hozam-adatok alapján elég meggyőzőnek tűnik az Adüton.
Csökkentettem az orosz alap kitettségemet, ha a következő néhány hét nagyobb zökkenők nélkül zajlik, ismét kiépítem jobban.
Mi a véleményetek erről az alapról?
http://concordealapkezelo.hu/fund/aduton-szarmazta...
Hopp!
Hopp!
Nagyot ugrott az orosz részvény alapomm pomm pomm, mintha tőkeáttételes lenne, az alap ohmmm ohmmm ohmm.
Remélem, ha majd bukik, akkor az SAP short fedezikzikzik, különben a befektető megfázikkzikkzikk...
:-)))
Orosz befektetési alap szárnyal.
Vettem egy kis orosz részvényalap bef jegyet.
Némileg rizikós.
Vegyek afrikait is?
(Törököt most inkább nem:-)
illetve, hogy a kérdésem összefügg-e ezzel a hirrel és hogyan?
http://stockland.hu/cikkek/2789-elindult-az-egyseg...
Ksz
Befektetési jegy vásárlásakor most a banki modul ezt a választást kinálja fel:
Eddig ez nem igy volt.
Mi változott vajon?
Ksz
most utánanéztem, gyakorlatilag költségek nélkül lehet online számlát nyitni az Aegonnál és ingyen lehet adni-venni ezt az alapot.
https://www.aegonalapkezelo.hu/szamlavezetesi-kondiciok/
Számomra elég visszataszító amit a KBC művel, az ilyenek miatt egyszer le fogok lépni tőlük.
Erste portálon 100.000 forintos vételre 1.500 költséget ad meg.
Otp-nél ugyan van ilyen nevü termék, de nem aktiv.
Bamoszon márciusi indulást látok, de 7 különböző index-szel, amit most nem volt időm végignézni.
Az egyik 3 hónap alatt termelt 4,5 százalékot.