Regisztráció Elfelejtett jelszó

Befektetési alapok

Citadella

#791106 Boby. Előzmény: #791104

Mindebből következően,én az infláció elszállására számítok és arra,hogy olyan alternatív eszközöket fognak megtalálni a befektetők,mint az ezüst,illetve az agyonvert nyersanyagok és a hozzájuk kapcsolt szektorok.Nálam még az osztalék fizető részvényeknek is van helye.

Citadella

#791104 Boby. Előzmény: #791101

A helyzetértékeléssel nem vitatkoznék,viszont a következtetéssel nem értek egyet.A helyzet az ugyanis,hogy a jegybankok az elmúlt években folytatott tevékenysége olyan helyzetbe hozta,mind a részvény,mind a kötvénypiacokat,hogy az nem engedi meg a gyors,trendszerű kamatszint emelkedést,mert az olyan globális pénzügyi,gazdasági válságot eredményezne,hogy azt a jegybankok minden rendelkezésükre álló eszközzel megakadályoznának.

Citadella

#791100 Boby. Előzmény: #791088

"PORTFÓLIÓKEZELŐI BESZÁMOLÓ

Negatív eredményt ért el a hónap folyamán a Citadella alap. Azt gondoltam, hogy a 2017-es

évben komoly gazdasági növekedést látunk a fejlett országokban, ami a kötvényhozamok

emelkedését fogja okozni. Azonban az EU jövőjével kapcsolatos félelmek ezt a forgatókönyvet –

legalábbis a német kötvénypiacon, ahol pozíciónk volt – felülírták. Azonban a növekedéssel

kapcsolatos véleményem változatlan és ezt továbbra is a globális kamatszint emelkedésén

keresztül szeretném megjátszani. Az alapban emiatt megmaradtak az amerikai kötvény eladási

pozíciók, illetve dollárt vásároltam. Így az alap a hónap végén az amerikai kamatvárakozásokkal

kapcsolatban mind direkt mind indirekt módon jelentős kitettséggel rendelkezett"

Idézet a februári havi tájékoztatóból.

Orosz részvényalap befektetési jegy

#787621 Kissherceg Előzmény: #777883

ki is vagyok bukva, mert 2015. decemberben a mélyponton vettem kb és el kellett adni tavaly...

Adüton alap

#787616 TrendMan Előzmény: #787305

Nekem az első felszínes hozam-adatok alapján elég meggyőzőnek tűnik az Adüton.

Csökkentettem az orosz alap kitettségemet, ha a következő néhány hét nagyobb zökkenők nélkül zajlik, ismét kiépítem jobban.

#786923 TrendMan Előzmény: #777883

Hopp!

Hopp!

Nagyot ugrott az orosz részvény alapomm pomm pomm, mintha tőkeáttételes lenne, az alap ohmmm ohmmm ohmm.

Remélem, ha majd bukik, akkor az SAP short fedezikzikzik, különben a befektető megfázikkzikkzikk...

:-)))

#777480 TrendMan

Vettem egy kis orosz részvényalap bef jegyet.

Némileg rizikós.

Vegyek afrikait is?

(Törököt most inkább nem:-)

valami új

#775865 TrendMan

Befektetési jegy vásárlásakor most a banki modul ezt a választást kinálja fel:

Eddig ez nem igy volt.

Mi változott vajon?

Ksz

Re: AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ

#774982 TrendMan Előzmény: #774957

Erste portálon 100.000 forintos vételre 1.500 költséget ad meg.

Otp-nél ugyan van ilyen nevü termék, de nem aktiv.

Bamoszon márciusi indulást látok, de 7 különböző index-szel, amit most nem volt időm végignézni.

Az egyik 3 hónap alatt termelt 4,5 százalékot.