Regisztráció Elfelejtett jelszó

EURHUF

:)))))))))) cuki... de a…

#787174 Kissherceg Előzmény: #787169

:)))))))))) cuki... de az év végén ezt a buxnál is alkalmazták, amikor 0,3% száguldás volt :)

EUR vétel a terv idei évre, mester számítok segítségedre :)

Bűnügyi, munkaügyi, épít…

#756812 walex

Bűnügyi, munkaügyi, építőipari, munkabér, államadósság, gazdasági növekedés stat M1 nézőknek készül.

Re: nincs cím

#715201 Boby. Előzmény: #715189

Örülök, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődésedet.Remélem profit is lesz belőle.....,persze nem csak neked, hanem nekem is!:)

#715189 Borska Előzmény: #715009

A gondolatébresztőd után egy picit kutakodtam :) a költségvetési törvény miatt az állam adóság euró részének elszámolása egy előre "kalkulált" értékkel történik, amit az előző évi költségvetési javaslat tartalmaz , és a tárgy év dec 31. én aktuális MNB eurhuf árfolyam határoz meg. Ennek manipulálására a legjobb példa a tavaly évvégi árfolyam beállítás dec utolsó hetének impozáns huf erősödése, és a betüre pontos záró beállítás:

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/telibe_talalta_a_kormany_az_ev_vegi_forintarfolyamot.194990.html

Ha ez idén is működik ,akkor a tényszámok :

" 3. § (1) A Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló 2011. évi CXCIV. törvény (a továbbiakban: Gst.) 4. § (1) bekezdése alapján az államháztartás két alrendszere és a kormányzati szektorba sorolt egyéb szervezetek 2014. december 31-ére tervezett adóssága 296,9 forint/euró, 240,6 forint/svájci frank és 225,0 forint/amerikai dollár árfolyam mellett az államháztartás központi alrendszerében 23 392,7 milliárd forint, az államháztartás önkormányzati alrendszerében 40,0 milliárd forint, a kormányzati szektorba sorolt egyéb szervezeteknél 163,4 milliárd forint. "

...kíváncsi vagyok , mert ez már nem 2-3 forintnyi elmozdulás, ha pedig számottevő eltérés lesz és romlik a mutatónk az a köv év elejétől újabb huf eladásokat generálhat mind eur mind usd vel szemben

kiderül

#715126 Borska Előzmény: #715009

Igazad van !!! hasonlóan gondolom a dolgot, mert hogy tavaly is épp így tett a kormány, tudni kéne melyik a nap amikor számolják a huf árfolyamból az államadóságot, és előtte 1-2 nappal zárni a pozit, majd aznap amikor mesterségesen lenyomják akár 300ig is akkor újranyitni.

Kivitelezhető dolog, csak egy időpont kéne......

#715009 Boby. Előzmény: #714946

Szívesen elfogadnám ezt a diagnózist, ugyanakkor általam komolynak tartott hazai alapkezelők, már a 306 alatti vételeiket is nagy sikerként élték meg, miközben az árfolyam további süllyedést tudott produkálni.A helyzet szerintem az, hogy a népszerűség deficitben szenvedő kerályunknak, most minden eddiginél fontosabb az, hogy a gazdasági sikerességét prezentálhassa, mind a világ, mind a hazai közönség számára. Ennek pedig egy igen kézenfekvő módja az, ha az évvégére, akár csak egy hangyaf@sznyi álamadósság ráta csökkenést is fel tud mutatni.Ehhez pedig szakértők szerint 300 körüli eurhuf-ra van szüksége......,ha ehhez a meglepetés árfolyamhoz hozzáképzelem a spexek stop-loss ügyleteit, akkor évvégére eltudom képzelni azt is, hogy egy rövid időre,akár 300 alá nézzen az árfolyam. Nem tudom, hogy így lesz e, de ha igen, én ott fogok ismét lépni.

#714975 Borska Előzmény: #714954

hasonló a felállásom, de USDHUF multkori zárása után nem adatott meg az igazán frappáns visszaszálló, így ott marad a kp-s kiséret, vagyis a fizikai dollár további tartása

#714954 Lovax Előzmény: #714946

Certin belongoltam az EURHUF-ot, 308-ig megállás nélkül elmehet most szerintem.

EURUSD short és USDHUF long van még, lehet meg is maradnak az év végéig...

apróság de bosszantó..mo…

#714949 Ibiza

apróság de bosszantó..mostanság a monitorra kirakott minialkalmazás az eur árfolyam nem frissül..azt olvastam win7-8 nem támogatja tovább ezeket..

véleményem szerint meg v…

#714946 Borska

véleményem szerint meg volt a kereszt lokális alja, mehetünk 310-313 irányába

EURHUF long a magam részéről 304ről

#712197 Aptiti Előzmény: #711896

most úgy érzem mintha kivárás lenne, de azért én a HUF gyengülésre raktam egy kis tétet.

Legyen valami izgalom. Ha erősödünk lefelé 303-ig 50 fillérenként hígitok.

#711896 Aptiti Előzmény: #711867

rákapcsoltunk. Vajon most átvisszük-e a 305-t?

Le sem merem írni, hogy az éven láthatunk még akár 300 alatti szinteket?

Az azért sok spekit megszivatna.