Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1712

BUX 1712

#786334 Borska Előzmény: #786333

amúgy pedig az árjegyzés (ha csak nem maximálisan!!! Következetes) sokkal nagyobb kárr fog okozni,mint hasznot. Hisz beavatkozás a piaci önszabályozó folyamatba, azt pedi mindenki tudja a ez mit jelent.

BUX 1712

#786333 Borska Előzmény: #786326

én a 1712ben kanyi változást nem látok, ha nem látszanak, és kereskedhetetlenül messze állnak ( amit nem hiszek, mert 1% már a röhely kategória) akkor totál fölöslegesek olyan mintha nem is lennének. Az év végi forgalomnövekedést én naptári hatásnak tekintem. Az árjegyzői szolgáltatás ebben az instrumentumban nulla a köbön.

BUX 1712

#786329 Hathor Előzmény: #786326

egyébként, ahogy megjelentek, rögtön 2900konti kötések lettek 1612ben.

1712ben ma gyér forgalom volt, mert nem álltak látható távolságba.

Trend Fmen fél óránként reklámozták ma a felturbózott Buxhatáridő kereskedést

BUX 1712

#786328 Hathor Előzmény: #786326

1612ben jól ment. Nulla pontra beállították hatit Buxhoz igazodva. 1712ben nem kerülnek be a könyvbe, pedi napközben -200-330 volt ma a kamat! Mínuszban mindkét érték. Pozitiv jegybanki kamat mellett. Én longban, ez szopás nekem. Nem tudtam zárni miatta a pénteki longom.

BUX 1712

#786316 Borska

Bux hati short első adag:

31520ról

..ha mégis mocskos-lucskos lenne a BUX karácsonya, akkor van hova esni

kiderül

BUX 1712

#785726 Hathor

"FELTUNINGOLT BUX HATÁRIDŐS PIAC

Budapest, 2016. december 8. – Újabb fejlesztés fokozhatja a Budapesti Értéktőzsde iránti

érdeklődést, miután december 5-én a BÉT az Erste Befektetési Zrt.-vel és az OTP Bank Nyrt.-vel

közösen elindította az árjegyzést a BUX index határidős kereskedésében. Az újításnak

köszönhetően a Tőzsde nemcsak az új, hanem a kilencvenes/kétezres évek rutinos befektetőit

is visszacsábíthatja a parkettre.

2016. december 5-én a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) határidős piacán elindult a BUX index két

lejárata esetében az árjegyzés, melynek köszönhetően nőhet a likviditás és bővülhet a forgalom. Az

árjegyzés jelenleg a 2016. és 2017. decemberi lejáratú BUX index esetében érhető el, de a

későbbiekben bővülhet az érintett termékek köre. Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója a fejlesztés

kapcsán elmondta: „A piaci szereplőkkel és a KELER-vel közös fejlesztés jól illeszkedik a BÉT év

elején elfogadott stratégiájába, melynek célja, hogy a kibocsátói kör, azaz a kínálati oldal bővítése

mellett növekedjen a származékos piac jelentősége is.”

Az árjegyző az Erste Befektetési Zrt. és az OTP Bank Nyrt. A nekik nyújtott díjkedvezménnyel

támogatott árjegyzésnek köszönhetően a határidős BUX kontraktusok esetében a vételi és eladói

oldal közötti árrés csökkenhet, ezáltal a termékek likviditása nőhet, így végső soron a befektetői

érdeklődés bővülésével, a forgalom növekedésével lehet számolni.

„A kétezres években a határidős BUX kereskedés legendásan népszerű volt a nagyobb kockázatot

vállaló aktív befektetők körében, így a BÉT-en az árjegyzés elindításával nem csak új, de a régi,

úgynevezett „bux-olás” visszatérésére is számítunk a parketten.” – mondta Végh Richárd. Fontos

ugyanakkor, hogy a határidős kereskedés iránt érdeklődők alaposan tájékozódjanak a befektetések

lehetséges kockázatai felől, mivel a határidős piaci ügyleteken keresztül kiugróan magas hozamú, de

ezzel együtt magasabb kockázatú pozíciót lehet létrehozni.

„A határidős piac a tőkeáttételen keresztül lehetőséget teremt arra, hogy kis tőkebefektetéssel nagy

értékű pozíciókat mozgasson a befektető.” – tette hozzá a vezérigazgató.

A BÉT folyamatosan bővülő határidős termékpalettáján jelenleg a részvényindex alapú mellett egyedi

részvény alapú, deviza alapú és kamat alapú határidős termékek érhetőek el.

„A KELER KSZF., mint a tőke- és energiapiacokon kötött ügyletek biztonságos és hatékony

elszámolását garantáló hazai és nemzetközi színtereken is egyaránt aktív elszámolóház, a BUX index

határidős kereskedésében elindított árjegyzést kedvező díjakkal támogatja, ezáltal még vonzóbbá

téve a terméket a befektetők számára.”- mondta Mátrai Károly, a KELER KSZF. vezérigazgatója.

Ráner Géza, az Erste Befektetési Zrt. kereskedési igazgatója hozzátette: „A korábban méltán

népszerű BUX határidős kereskedés az árjegyzéssel egy újabb lendületet kaphat. Piaci szereplőként

a megfelelő likviditás biztosítását kiemelten fontosnak tartjuk."

← Újabb hozzászólások 181 - 188 / 188