Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Richter fórum

Szóval akkor magammal be…

#89774 Scipio

Szóval akkor magammal beszélgetek :)

35 800-on szépen megfogta az esést ez a két (2000 és 1500 db-os) pakk, mindjárt el is indult fel, a kérdés, hogy ennyi elég-e?

Nem pezseg ez a topic. P…

#89768 Scipio

Nem pezseg ez a topic. Pedig én ma jól ráérezem, hogy érdemes vele foglalkozni.

A baj csak az, hogy venni akartam. Szerencsére győzött a mohóságom és addig vártam az olcsó beszállóra, míg beszakadt az egész :))

Szóval a papírválasztás bejött, csak az irány nem, de szép is lett volna első short élménynek...

Re: Gl

#86866 hAliG Előzmény: #86746

Én is azt várom (egy kicsi pakkal)...

Sok elemző azt írta, hogy mehet 37600-37800ig...

Bízom benne!

menetel

#84705 Zabás

A RICSI MENETELÉT, TALÁN EZ BEFOLYÁSOLTA?

Richter Gedeon Nyrt. - Rendkívüli tájékoztatás

A Richter Gedeon Nyrt. megerősíti, hogy egy új sürgősségi fogamzásgátló, a Plan BŽ One-Step (1,5 mg levonorgestrel, 1x), amelyet a Richter Gedeon Nyrt. a Teva Pharmaceuticals Ltd-vel együttműködve késztermék formájában fejlesztett ki és gyártott, megkapta az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi hatóságának (FDA) jóváhagyását. A Plan BŽ One-Step egyetlen, egyszeri adagolású tabletta bevételével biztosít innovatív lehetőséget a nem kívánt terhesség megelőzésére.

A Tevának Észak-Amerikában kizárólagos joga van a készítmény forgalmazására. A Richter az 1,5 mg levonorgestrelt tartalmazó sürgősségi fogamzásgátlóját már számos piacon forgalomba hozta, például Magyarországon, a FÁK tagköztársaságokban és az Európai Unió számos országában.

A Richter Gedeon Nyrt. a nőgyógyászati készítmények széles skáláját gyártja és forgalmazza, a terápiás terület egyik elismert, vezető gyógyszeripari vállalata. A Richter kiváló szteroid kémiai ismereteire, valamint az üzletágnak a vállalat stratégiájában elfoglalt kiemelt szerepére alapozva élen járt a sürgősségi fogamzásgátló készítmények kifejlesztésében és piacra vitelében a világ minden táján.

A Plan BŽ One-Step a Women’s Capital Corporation, a Duramed Pharmaceutivals Inc. leányvállalata által bejegyzett védjegy.

Budapest, 2009. július 13.

Re: ma nem ment...

#78555 matgab Előzmény: #78413

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=411930&place=

Érdekes egy opció ez, eddig mindig azt hittem , hogy az átváltható kötvény tulajdonosa (lejegyzője) döntheti el, hogy akar-e konvertálni, vagy nem.

Hallottatok már olyanról, ahol a kibocsátó dönt arról, hogy megveheti-e a vevő? Illetve, ha a kibocsátó így dönt, akkor a vevőt lehet -e kötelezni ezek szerint arra, hogy részvényt kapjon ne pénzt...?

Mindenesetre megint ki lehet írni egy kis tanácsadói díjat, de legalább állami kézben marad...

És mit ad isten, az állami részvénycsomag gyakorlatilag ingyen hitelhez juttatta az államot, az osztalék következtében...Kedves kormánypártok, nem lett volna okosabb mindenhol megtartani egy25-49%-os állami részesedést, pl. az áramszolgáltatóknál, vagy a MOL-OTP-ben?

Re: ma nem ment...

#78413 matgab Előzmény: #78001

végülis amikor 27k-nál volt az árfolyam, akkor írtam az elemzésem,hogy a józan ész azt diktálná, hogy szeptemberig 36k-t elérje az árfolyam.

Mostani maximum 35.500 volt és közben volt 590 HUF osztalék, amivel nem is számoltam, azt hiszem helyes volt a gondolatmenetem.

Ha a papírokat ki is dobatták velem osztalék előtt 28.900-on (azt hittem tovább fog eg kicsit esni és olcsóbban visszavehetem) az észbeli győzelem akkor is az enyém...

Főleg, ha emlékszem arra, hogy mit írt Egon össze 26k-s célárakról...

ma nem ment...

#78001 Lovax

...majd behozzuk holnap az esést. Gedeon barátunk ma igen csak alulteljesített a zakózásban. Azt hiszem holnap shortolom.

Update: duplacsúcs, csatornatető, utolsó két órában esésben emelkedő forgalom. Minden van itt kérem egy jó napon belüli rövidhez :)

Re: nincs cím

#77015 Dr. ursi Előzmény: #73051

ricsi értékesítve.

nem várom meg a 36k-t mert vennék most izibe valami mást :o)