átmentem a bux1712-be :) megnyílt az első pozi(cska)
már ha valakit érdekel :)
átmentem a bux1712-be :) megnyílt az első pozi(cska)
már ha valakit érdekel :)
nem, én nem vagyok biztos a további töretlen menetben. Ha úgy alakul belépek majd, de most inkább shortot keresnék.
Hati Long zárva 30300 - 31300 +1000
és evvel búcsúztatva a 1612es terméket :)
hati short másikfele is zárva 300 körül, nulla védés. Ugyaninnen egy adag long.
van mellette egy nagyobbacska adag részvény long is, de amiket longolok pont nem mentek az elmúlt napokban.... Eddig szar együttállás
igen, még nem zártam. Fordulót vizionáltam, de kint rakéta üzemmöd van.
mert viktor nem szeretné :)
Érdekes mozgások voltak, így utólag micsoda pompázatos menet :) pedig az ördög és a részletek :) 1év alatt 26,5% a BUX és őszintén megmondva nekem az éves 15,86%-om (eddig, de még van egy hónap :) ) ettől elmarad, vagyis ha nem brékelek hanem végigtolom a longot felépítve apránként bőven jobban járok..... de a ha meg a volna a nincs testvérei :)
Sőt ha az elmúlt 3 évet nézem is megvert a bux 59,73%-ot hozott én pedig 55%-ot csináltam. Akkor fogok ráverni, ha fordul a trend, mert én a shortot is le fogom követni (remélem) ő pedig nem :)
Hát nem tudom.
Már szinte egész évben olyan a minta, hogy beijeszt lefelé, aztán még is megy tovább fel. (nem mintha nekem sikerült volna jól lekövetni :)
én a magam részéről, okulva a nagy szakadásokból, jobban örülnék ilyen 1-2-300 pontos morzsolódásoknak.
short zárva 29850-900 körül.
minuszos lett...... Tanít a tőzsde.
igen, ezek a hangok mindig ilyenek. Én például mindig egy körrel előbb teszem meg a számokat a ruletten és csak a következő körben gurítják ki őket (amikor már nem azt rakom...).