Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Eladó

#784844 Spade Előzmény: #784842

hát megsugom h a tripadvisor alatt legalább 70-80%-ban az airbnb van, csak ha ott befoglalják akkor az airbnb-n kitiltja. És innen indultunk ugye-


Tényleg off



Eladó

#784842 Ibiza Előzmény: #784840

ne kavarj.. ezek nem lakások.. lehet nyomják airbnb-n de főleg tripadvisor és hasonlókon....rájuk is vonatkoznak a szállásokra előirt szabályok.

az volt a lényeg lakást airbnb-n..

Eladó

#784841 KawaBazsy Előzmény: #784812

Van telek, persze, én is vettem egyet társasház építési célból. No de amíg azok a házak nem állnak, addig nem szerepelnek a rendszerben. Az Airbnb előtt is - bizonyos helyeken - drágább volt az albérlet, de nem ennyivel. Amúgy pl Londonban a belváros drága, kifele olcsóbb, majd legkívül, de még az M25-ön belül megint drága.

Eladó

#784840 Spade Előzmény: #784838

megnéztem, hát b+ a négyágyas 1 fördőszobás hosteleidet, azokat szerinted hol adják ki ha nem az airbnb-n ? De még igy is kevés van az igazi belvárosban. És a többség már rég nem ilyen kb most kezd minőségibbre csúszni a kereslet

Na de ez ingatlan topic és nem rabolom tovább itt a helyet

Eladó

#784839 Spade Előzmény: #784834

Nem ez a jövője, hanem ez a jövőjének a kezdete, az angolokon kívül a többiek már nem rombolnak sőt az angoloknál is a fiatal párok ami tipikus már minőséget jelent és többiek kezdenek kiszorulni, De valahol el kell kezdeni a brandet építeni itt a balkánon (ahogy szoktad mondani), csak így megy.

Eladó

#784834 Ricsi Előzmény: #784833

Ha te mondod...

Mindenesetre én nem azt gondolom, hogy egy város a turistákért van. Főleg nem a csóró, lánybúcsús turistákért, akik csak rombolnak, hangoskodnak, és a pián kívül semmi nem érdekli őket. Ha szerinted ez Budapest jövője, ám legyen.

Eladó

#784831 Spade Előzmény: #784828

és hol van 1-2 csillagos szálloda a belvárosban és hány férőhely, tréfálkozol ?

Eladó

#784829 Ricsi Előzmény: #784826

Sétálj már végig egyszer a Dob utcán, a körúttól a kiskörút felé. Tiszta belvárosi feeling.

Eladó

#784828 Ibiza Előzmény: #784809

ne légy sügér..1-2 csillagos hotelekbe motelekbe mennek.. nem airbnb vagy hilton a kérdés.

Eladó

#784827 Spade Előzmény: #784822

Ma csütörtök van a bulinegyed este 11-kor is úgy tele van h nem tudsz a járdán rendesen közlekedni, szinte bárhol.

Tessék beszéljünk a Károly krt. mondj lepusztult üzletet

Eladó

#784826 Spade Előzmény: #784821

A belváros jelenleg a nagykörútig tart. Itt van már dugig starbucks classic rock coffe, minden. Ha a túristák éves száma megduplázódna Ilyen ütemű fejlődésnél és persze nem babrálnak az airbnb-vel se, kb 4-5 év ha lenne olimpia akkor addig meg is háromszorozódhatna, akkor a belváros kiszivárogna a hősök tere - Dózsa Gy út, - Keleti-ig és fellendülnének a a külső Andrássy úti területek is azaz az oktogon és azon túl.

Eladó

#784822 Ricsi Előzmény: #784818

Megmondod nekem, hol laksz, vagy melyik belvárosi részről beszélünk? Mert akkor mondok konkrétumokat is arról a környékről.

Eladó

#784821 Ricsi Előzmény: #784818

Jah, és ha este van 1 órám, akkor elmegyek sétálni, és járkálok mindenfelé, és nézem a kirakatokat, nem egy kihalt helyen a XIII. ker-ben (ez példa, lehet tőlem a XV. is).

4 évig az oktogonon laktam legutóbb, tudom, mi van a belvárosban. Előtte meg 40-et, mert ott is születtem. Pl bezárt a Művész kávéház az Andrássy-n, mert már nem laknak ott emberek, a piálni jövő turisták meg nem ülnek be kávéra-sütire. A mai napig zárva a Hauer cukrászda ugyanezen okok miatt. Zárva vannak jó és neves éttermek ugyanezért (nem sorolom őket, mert minek). De ha végigmész a körúton, használtruha bolt, kocsma, kocsma, használtkönyv bolt, kocsma, kocsma, kocsma, kínai bolt, kocsma, kocsma. Ha ez kell, ám legyen. Én nem akarok ilyen helyen lakni, el is mentem onnan.

Eladó

#784818 Spade Előzmény: #784815

Ha a belvárosban nem kell kocsi, akkor többet tudsz kifizetni a lakhatásra, ha meg kevesebbet akarsz a lakhatásra költeni akkor kell autó így van egyensúlyban a dolog. Amúgy nyügodj meg a belvárosban tele vannak az üzletek, jobban mint bármikor és airbnb is van meg pezsgés mindenhol, míg valami agyatlan hülye agyon nem vágja.az egészet

Eladó

#784815 Ricsi Előzmény: #784813

Azért álljon már meg a menet egy kicsit. Az én városom az én városom. Amikor a belvárosban laktam, nem kellett autó, nem kellett bkv bérlet. Amikor nem, kellett autó (nincs hol vásárolni), kellett 2 bérlet. Ez havonta alsó hangon is 50K. Miért kelljen nekem ennyivel többet kiadnom a turistákért. Aztán meg, a turisták sem fognak jönni, ha a helyiek elköltöznek, mert akkor a belvárosi boltok be fognak zárni. Hentes nem alapozhat turistára, fodrász sem, pék sem, közért sem, és még sorolhatnám. És akkor lesz egy kihalt belváros, ahová már persze a turisták sem akarnak majd jönni, kit érdekel egy szellemváros.

Eladó

#784813 matgab Előzmény: #784810

Spade-val mint amúgy sok mindenben most is maximálisan egyet értek...

A lakhatást meg meg lehet(ne) oldani cafeteria elemként, kedvezményes adóztatással.

Amúgy is akinek belvárosbanvan ingatlana, az meg szépen ki tudja adni, az is gazdasági erőforrás.

Mondjuk a külföldiek lakásvételét én ázsiai módon korlátoznám. Nem szerezhetnének tulajdonjogot, viszont szerezhetnének hosszú távú (20-50 éves) bérleti jogot...

Eladó

#784812 Spade Előzmény: #784810

de kívül van telek bőven ahová lehet építeni, valszeg jönnek a felhőkarcolók is a kopaszi gátnál már el is kezdik. Rengeteg új lakás épülhet kőbányán még Angyalföldön is a külső kerületekről Újpest xv,xvl xvii xviii, ne is beszéljünk. Tehát a lakás kínálat meglehet fölösleges a belvárosban lakni és ezért agyonverni a turizmust És persze a világon mindenütt 4x annyiba kerül a belvárosi lakás mint a peremkerületi, az Airbnb előtt és nélkül is.