Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

belebotlottam egy soroza…

#787784 Sumér harcos

belebotlottam egy sorozatba ismét,szerintem nagyon jó.

Fekete Tükör (2011) Angol Sorozat.

Először ki akartam hagyni,mikor megtudtam,hogy Angol,ha Angol akkor film-sorozat,akkor ratyi gondoltam.....óriási tévedés volt.

1évadot néztem végig eddig 3rész volt,nem összefüggőek,a 3. rész mindent vitt. Nagyon nagy,de a többi is.

Nekem erről a 1970es évek Meghökkentő Mesék cimű sorozat ugrott be az angoloktól. Annak minden része meg is van DVD-n a gyűjteményemben. Csak ez egy ultra modern verzioban:)

http://filmzabalo.eu/movie/fekete-tukor-kritika/

"............minden tekintetben eltér a megszokottól. A Fekete tükör, akár egy fekete bárány. Elgondolkodtató, sokkoló, disztópikus angol antológia, amely görbe tükröt tart elénk és ezzel átértékelteti még saját aspektusainkat is."

khmmm

#787769 joepappa Előzmény: #787414

nekem a Sucide Squad is bejött. lehet hogy akkor hulye vagyok. vagy a túlbölcsész blogger a helikopter.

Érkezés

#787765 KawaBazsy Előzmény: #787533

Sicario nagyon ott van, ne hagyd ki. Szeretem az olyan filmeket, ahol profi kommandósokat mutatnak bevetés közben, itt több hasonló is van. A Zero dark thirty (Bin Laden hajsza) vége is ilyen, az utsó fél-háromnegyed óra, ami miatt érdemes megnézni.

Érkezés

#787536 KawaBazsy Előzmény: #787533

A sztorit már értem, de azt még mindig nem, h a csaj hogy tanulja meg azt, amit tud (nem akarok spoilerezni)..

Érkezés

#787533 TrendMan Előzmény: #787531

Nekem ez összeállt, bár azok a történetek, ahol variálják az idősíkokat, nehezebben emészthetők.

(pl. azok az emlékek, amelyek a legelején jönnek a gyerekéről, azok a jövőből származnak)

Sajnos a Sicarioról lemaradtam eddig, de jókat hallottam róla.

Érkezés

#787531 KawaBazsy Előzmény: #784307

Fenn van az Érkezés a tékában, felirat is van, tegnap megnéztem.

Nekem sajna csalódás volt, pedig a rendező előző filmje (Sicario) baromira tetszett. Nem értem pontosan mi miért történt, nekem kicsit elvont volt. Utána fogtam magam, letöltöttem az alapjául szolgáló novellát, s azt is elolvastam. De nem sokat tisztult a kép.. Meghallgatok még 1-2 podcastot is a témában, hátha.. :-)

Érkezés

#787292 joepappa Előzmény: #784308

ket hete ezt megnéztem én is. Imádtam a hangulatát. Behúzott mint a True Detectives első évada.

Érkezés

#787290 TrendMan Előzmény: #787289

Hát tényleg nem!

Most őszintén, mi a nagy szám manapság még?

Már a csillagok háborúját is kis betűvel illik írni, mert abból is sorozat lett.

Honda fórumon nagyon dic…

#787288 KawaBazsy Előzmény: #787278

Honda fórumon nagyon dicsérték. Leszedtem a kölcsönzőből, s csak a 3. részig bírtam, de már azt is nehezen..

Ezt ne!

#787272 Sumér harcos Előzmény: #787066

A nagy fal.

tegnap meghivtak rá moziba,igaz vásároltam egy nagy láda kukoricát,az esett a legjobban.

3d volt.

rakás szenny,szerencsére nem volt hosszu.

Érkezés

#787256 banyaiz Előzmény: #784308

Tetszett ez a film, ilyenből jöhetne még ajánlás. :) Nem a sztori a nagy benne hanem az egésznek a hangulata tényleg mintha ott lennél Texasban. Azok az arcok, és beszélgetések. :) Jó.

Érkezés

#784235 TrendMan

Megérkezett hozzánk az Érkezés, érdemes volt megnézni.

Ha a 7 mesterlövész 10-es skálán 5-ös, akkor az Érkezés 10/8.

Ha valaki régebben olvasott Ray Bradbury vagy Stainslaw Lem könyveket és azokat szerette, akkor ez is be fog jönni.

Nagyon jól építi ki, fokozza és tartja fenn a feszültséget, megvan benne az, amit sok sci-finél elrontanak.

pl. az Independence Day nagyon hamar akicófilmbe fordul, szinte csak egy pillanatig van meg ott a vonatkoztatási síkoknak az a bizonytalanná válása, ami az idegenek tömeges érkezése esetén elkerülhetetlen.

Ebben a filmben ezt a szálat nagyon hamar kiépítik és utána is jól kezelik.

Image result for érkezésKritika:

Akciófilmfüggő felhasználók lehet, hogy egy idő után unalmasnak találják majd (mert gondolkodtatni próbál:-)