Betettem egy kis eladást a Telkora kicsit feljebb.
Ezen az áron kellett volna legyen osztalék előtt mikor utoljára spekuláltam rá, úgy 3 éve kb. :) Akkor vártam 500 környékére emlékeim szerint még szelvényvágás előtt. Persze 420-on se bírt átmenni akkor.
Boldog új évet és minimum 600 forintos telkót mindenkinek! Már évek óta tudjuk, hogy annyit megér:-)
ez ritka xar a többihez mérten ma.
de az elmult héten is otp-hez viszonyitva.
A beruházás 40 Mrd értékű és a kormány kiemelt kormányzati beruházássá minősítette.
Tehát megtolja, de hogy ez mit jelent pontosan, ahhoz tudni kellene, hogy ez a besorolás mit jelent
:-)
tyűűűű ezt most nem értem pontosan, 40 milliárdot kap az mtel a székházépítésért, az államtól? vagy az mtelnek kerül 40 milliárdba? vagy mivan?
Sikerült rásegítenem, hogy egy hangyafingnyivel jobb legyen a Q4 :)
Q4es számokon kicsit rontanak, nehogy túl jó legyen :)
Nagy az érdeklődés!
Egyébként az üzleti világban ma már nincs olyan, hogy szégyen!
Az talán egyszer volt, talán igaz se volt.
Most úgy hívják az Istent, hogy költségcsökkentés!
Ezt az istent mindenek felett kell imádni és akkor mehet feljebb az árfolyam.
igen, tetszik érezni a ritmust, meg is várom az a februárt :) van ennél attraktívabb is
Egy defenzív részvényhez képest ez inkább hasítás:?-)
Egyébként ez beleillik az átlagos Telekom trendbe, amit évek óta figyelek:
Osztalék fizetés előtt erőteljesen fel, utána kis félrevezető le-lehullám és június végére megint fel.
Nyáron nagy szenvedés, szeptemberben kicsit életrekel, de aztán tovább szenved addig-addíg, amíg az év vége, nov-dec. ismét jól sikerül.
Viszont februárban még lesz egy mélypont, mielőtt nekifut a következő osztalék rallynak.
kb.
szép csendesen araszolgat, kezdem azt hinni, hogy nagy vevő van
nagyon kell, csodás lesz :)
köszi, remélem jól árasítva vissza tudok még szállni :)
gratulálok hozzá :)