Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Rövid tradek

#784762 Tapasz

Utóbbi pár napban 3x megvolt a 18150-18450 napon belül. Még van két pakk 18450 és 18825-ről. Óvatos vagyok, a 17300 körüli pakkot 3 év után hudtam eladni nemrég nyerőben (+ 2 osztalék).

Sok a melóm, nem nagyon van időm beírogatni a tradjeimet itt és otpben.

Egyszerű, mint az egysze…

#783755 matgab Előzmény: #783754

Egyszerű, mint az egyszeregy, csak nem látjátok a jövőt.

Az önvezető autók korában, amikor az emberek utazgatnak 3-500 km-t akkor mit fog csinálni? Hát elsörözgetnek az autóban, amíg odaér a célba az ember...

Világos mint a sör, nem?

közel járhatsz az igazsá…

#783754 Koffein Előzmény: #783751

közel járhatsz az igazsághoz

"A Mol szerint az autómegosztás várhatóan az egyik fontos eleme lesz a közlekedési kultúrában végbemenő változásoknak. Különösen a budapesti belvárosban élők számára jelenthet előnyt, akik úgy látják, a belvárosban saját autót fenntartani sokkal költségesebb, mint szükség esetén bérelni."

http://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/a_carsharin...

ha a söriparban, vagy az autómegosztásban is le akarják tenni a névjegyüket, akkor enyhén előremenekül, keresik a lehetőségeket, az olajkorszak utáni időkre... de az is lehet, hogy túlgondolom a sztorit...

tegnap mikor olvastam az…

#783751 Kissherceg Előzmény: #783750

tegnap mikor olvastam azt hittem, hogy megártott a dreher, de nem. Vagyonkezelő lesz a mol vagy mi a szösz?

"mert felfedezők vagyunk…

#783750 Koffein Előzmény: #783749

"mert felfedezők vagyunk,

élményekre szomjazunk,

fedezzük fel, a dréher és a mol különleges világát,

mert annyi a világ, amennyit beletöltesz"

pfúúú de sziporkázom ma reggel :-DDD

Igen,a Reuters az nem e…

#783743 Janicroft Előzmény: #783649

Igen,a Reuters az nem egy ilyen bulvárlap, szóval hiteles, csak maga a tény számomra hihetetlen.
Hogy jön a MOL ahhoz hogy ajánlatot tegyen egy sörgyártó vállalatra? Nem értem az egészet. Nem tudják máshogy elkölteni a szabad cash-t, jobban befektetni? Ennyi erővel holnap ajánlatot tehetnének egy borászatra is, vagy bármire.

vettem ma molt 16875 ér …

#780073 Tapasz

vettem ma molt 16875 ér ( van feljebbről is pár pakk 16965-17465 között)