Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Felkerült egy rakás vide…

#783353 banyaiz Előzmény: #783338

Felkerült egy rakás videó Alepporól , élő tudósítások szinte, lassan Sztálingrádnak néz ki a város, romok között megy a harc. Katyusáktól kezdve vagy rakétavetők vagy mik azok , aknavetők tankok, nehézfegyverekig, durva mi megy ott. El akarják foglalni még az amcsi elnökválasztás előtt vszínű.

"Az Isis kiüzése szaúd…

#783338 Csusza Előzmény: #783332

"Az Isis kiüzése szaúdi területre"
Nem logikátlan elképzelés, persze reméljük, hogy nem így lesz.

"Néhány ország játszik milliók életével" Sajnos ez így van.

Ha igaz amit ír sok mind…

#783332 Tucsok Előzmény: #783331

Ha igaz amit ír sok mindent megmagyaráz.De a cikk végén van egy jóslás ami mostanában kell megtörténjen. Az Isis kiüzése szaúdi területre . Ez a tőzsdére is kihat.

Sajnálom hogy nem tudok annyira angolul hogy lefordítsam korrekt módon,de okulásra szolgálna néhány embernek akár itt a fórumon. Néhány ország játszik milliók életével.

Örülök, hogy elolvastad.…

#783331 Csusza Előzmény: #783303

Örülök, hogy elolvastad. Szerintem érdekes szemszögből nézi a helyzetet, és nagyon érdekes, hogy mi is történt az elmúlt egy év alatt.

nem adja az ujjlenyomatát tehát az kínzás.

#783322 Koffein Előzmény: #783315

csak úgy kérdezem, hogy az amnesti international a törvény melyik oldalán áll?

ha elmész nyaralni pl amerikába, önként kell megadnod az ujjlenyomatot, ha nem, akkor mehetsz visszafele... ez nyaralás és nem migráció... kimentik ezeket a szerencsétleneket és az a hála, hogy ujjlenyomatot sem akarnak adni? mondtam már, kiemelni ezeket, repülőre velük, szomáliába, vagy legvéresebb szír területen ledobni őket... fogadni mernék, hogy pár nap után, miután híre terjed, önként és dalolva adnák az ujjlenyomataikat...

Úgy látszik nem vagyok f…

#783321 banyaiz Előzmény: #783287

Úgy látszik nem vagyok formában. :) Rágcsálok egy kis gyümölcskenyeret előételnek ebédhez, hátha agyilag felpörgök az elvárásokhoz. :) Kell az energia. Lehet idén nem lesz Stollen német rokonoktól Karácsonyra? Aggódom egy kicsit bármi lehet ilyen éles migrációs helyzetben mindenre fel kell készülni. :)

bonyi? nem.

#783320 Ibiza

nem kellett sok ész ezekből lesznek a problémák a hüjék ezt nem látják...a még hüjébbek látják de más a céljuk..a zsizsik kártevő gondolkodásmódjukból fakad.

1. A világ minden országába csak azonosítás után léphetsz be!! Így az euba is eun kívülről csak vízummal lehet belépni, minden vízum nélküli belépés illegális...tehát azonosítás nélkül senki ne léphessen euba..akinek nincs vagy hamis a papírja az 1 hónap karantén..fénykép arcfelismerő programmal..genetikai minta és ujjlenyomat. ha nem tetszik akkor eltávozhat eun kívülre..abba az irányba ahonnan jött.. mivel illegálisan lépett be ezért fényképet készítenek róla és feljegyzik az alapadatait.

2. az azonosítást követően kapjon emberhez méltó ALAPellátást és adja be a papírjait a menekült vagy letelepedési szándékát a célországba.

3. az azonosítás nélküli ellenőrizetlen tömeg az tehet amit akar..hiszen kontroll nélküliek.. nekik sem jó mert velük is azt tehetnek amit akarnak..

4. feszültséget okoz ha a gyüttmentek nagyobb szociális juttatásokat kapnak mint az őslakosok.

5. a hatalmas kulturális életmód és vallási különbségek jelentős feszülstséget okoznak.

Bonyi? nem. Ibiza megmondta? igen..és a zorbán? ő is.

Egy igazi multikulti top…

#783277 banyaiz Előzmény: #783272

Egy igazi multikulti topik elérése a cél. Ebbe kulturális percek is benne vannak. Egyelőre csak mozgóképpel algír vagy algériai nem is tudom hogyan kell mondani, orosz, német,olasz, amcsi filmek tiszta Berlin 2016, papíralapú dolgokat mellőztem egyelőre. :)

A helyzet rendkívüli Zoltán de őrizzük meg hidegvérünket. Megfigyelheted akár M1-en 1 perces híradókban a mértéktelenség csökkenését. Ha így folytatjuk kemény munkával a normálishoz közelítő eredmény is elérhető ezen a vonalon is. Épp most nézem Juve meccset és közben észleltem M4-en félidei híradóban is az elmebaj enyhülését. Ez valahol bizakodással töltene el ha nem ez lett volna a papírforma a katarzis után. :)

140 k bűncselekmény az csinos, mi van ott derék német testvéreimnél, Los Angeles, Chicago van a német városokban , falvakban? Bizony kemény dolog az integráció rögös útja.

Jelzésértékű még vsz az is , hogy mekkora lendület volt a népszavazás előtt , és mekkora a lendület a témában miután lezajlott és jönne az "érdemi része" az alkotmánymódosítás stb.Idézőjelben érdemi. Felületes szemlélőnek mint pl én is úgy tűnhet mintha ez már mellékes lenne. :) Jó van egy kis cicaharc , egy kis csajos sivalkodás a jobbik -fidesz között de hát hol van ez a népszavazás előtti műsorhoz? Langyos. Ez is jelzi mi volt a lényeg az egészben. Ez a nüansznyi kis esemény is különféle következtetések levonására alkalmas lehet.

"Az év első két hónapjáb…

#783272 Kiss Zoltán Előzmény: #783250

"Az év első két hónapjában 142500 bűncselekményt követtek el migránsok Németországban,ez napi 780 bűnesetet jelent"Dolgoznak ők rendesen,amíg te itt Cinema City-t játszol!:)

Na mi az kulturális rova…

#783250 banyaiz

Na mi az kulturális rovattal megöltem a migránsos topikot? Semmi világvége, vagy alkotmánymódosítás vagy egy gyilkos anyja migráns szeretője volt vagy valami hasonló esemény? :)

Megállapítható, hogy a sajtóban a népszavazás óta a katarzis , vagy orgazmus óta a migránsos cikkek száma 1/10-ére kb visszaesett.

Jó várható volt ez mert hová lehet még fokozni a feszkót, kell egy kis lazítás. :)

Na addig is adok a kultúrának Elátkozottak 1969-es film.

"Ki akar ilyet?"

#783197 banyaiz Előzmény: #783141

Valószínű otthonról részben mert azért az intelligencia, és a "józan ész " valahol örökletes is valamilyen szinten. :)

Az van, igazán manapság már kiment a divatból az ilyen fárasztó tevékenység mint a gondolkodás, de azért én még igyekszem konzervatívnak maradni ezen a téren is.

Így pl ebben a kis epizódban mint a gonosz migránsok ügye is gyakorlom ezt. Ebben nem tudom mi lehet vicces, vagy furcsa. :)

Ha a vicces akkor egy jó film tudom szereted a filmeket hátha nem láttad még. Pl látod ez a film vicces. :)

"Ki akar ilyet?"

#783195 banyaiz Előzmény: #783138

Számokat nézd, kicsit pongyolán van leírva . De teljes átéléshez ez a film kell amit érdemes megnézni, fekete fehérben, színesben felújították de fekete fehérben a csúcs. :)