Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #783272Egy igazi multikulti topik elérése a cél. Ebbe kulturális percek is benne vannak. Egyelőre csak mozgóképpel algír vagy algériai nem is tudom hogyan kell mondani, orosz, német,olasz, amcsi filmek tiszta Berlin 2016, papíralapú dolgokat mellőztem egyelőre. :)
A helyzet rendkívüli Zoltán de őrizzük meg hidegvérünket. Megfigyelheted akár M1-en 1 perces híradókban a mértéktelenség csökkenését. Ha így folytatjuk kemény munkával a normálishoz közelítő eredmény is elérhető ezen a vonalon is. Épp most nézem Juve meccset és közben észleltem M4-en félidei híradóban is az elmebaj enyhülését. Ez valahol bizakodással töltene el ha nem ez lett volna a papírforma a katarzis után. :)
140 k bűncselekmény az csinos, mi van ott derék német testvéreimnél, Los Angeles, Chicago van a német városokban , falvakban? Bizony kemény dolog az integráció rögös útja.
Jelzésértékű még vsz az is , hogy mekkora lendület volt a népszavazás előtt , és mekkora a lendület a témában miután lezajlott és jönne az "érdemi része" az alkotmánymódosítás stb.Idézőjelben érdemi. Felületes szemlélőnek mint pl én is úgy tűnhet mintha ez már mellékes lenne. :) Jó van egy kis cicaharc , egy kis csajos sivalkodás a jobbik -fidesz között de hát hol van ez a népszavazás előtti műsorhoz? Langyos. Ez is jelzi mi volt a lényeg az egészben. Ez a nüansznyi kis esemény is különféle következtetések levonására alkalmas lehet.