Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Migránsok és bevándorlók

szxuális vészhelyzet volt..jaaaa akkor felmentjük...

#782802 KawaBazsy Előzmény: #782795

Várjá', várjá'.. most akkor milyen nyelven értesz meg egy újságcikket? A te fiatalkorodban főleg csak orosz oktatás volt, meg arrafelé is dolgoztál, úgyhogy az biztos megy.. Más? Angol, német esetleg fhanszia? :-)

#782795 Ibiza Előzmény: #782787

ritka hüje vagy..de tudod mit gyógyegér igazad van...

sok fura betűnek IGAZA VAAAAAAAN !!!!!!!!!!!!!

#782789 rbbj11 Előzmény: #782785

Mellesleg a cikk úgy kezdödik, hogy "döbbenet". Nem véletlenül. Ahogy te sem véletlenül linkelted be komment nélkül.

#782787 rbbj11 Előzmény: #782785

Ja vazzeg döbbenet, hogy még vannak jogállamok, ahol nem érzelmi alapon, hanem jogállami keretek közt folytatnak le egy bírósa´gi eljárást. Hät vazzeg döbbenet. Sokkal jobb lenne lámpavasra húzni mindenkit, akire a gyanú merül. De legjobb az lenne, ha magyarok megvernék az osztrákokat, h, milyen szar a bíróságuk. Utána pedig a labancok vernének meg minket, mert mi a rögtön ítélö bíróságunk pedig érdemi elbírálás nélkül utasítja ki a menekülteket a déli határon.

Ritka rövid agyad van. Tipikus bort iszik és vizet prédikál típus vagy, te csak ott keresel összefüggéseket, ahol a buta összeesküvés elméleteidet alátámasztják, de képtelen vagy minden más területen a világot valójában holisztikusan, összefüggéseiben látni. Valoszinüleg azért, mert magyaron kivül esetleg oroszt beszélsz. Visszaüt a képzetlenséged.

#782786 rbbj11 Előzmény: #782782

Te nem érted a lényeget. A tendencia az, hogy heccelik az emberek szerte Európában, és egyáltalán nem csak a migránsok ellen, hanem osztrákokat magyarok ellen és fordítva. Csak át sem látod, mert te is felülsz a heccnek, mint a legtöbb ember. Állandóan a kritikus hozzáállásról és a google-röl papolsz, ehhez képest tolod kéretlenül az ellenörizetlen forrásaidat, amik a világképed hivatottak alátámasztani. Amikor meg kiderül, hogy hamis infókat tolsz, jössz kidumákkal meg makizással. Ahogy mondani szoktad: neked ennyi jutott.

#782785 Ibiza Előzmény: #782783

a cikk úgy kezdődik "megúszhatja"

ritka szögletes az agyad :)..

#782782 Ibiza Előzmény: #782773

Én a gondolkodásmódról írtam...jaaa akkor felmentjük..mintegy kiemelésnek..sarkításnak.. ha tudsz olvasni magyarul akkor a magyar cikk végén is benne van rendőri őrizetben marad de büntetését felfüggesztik.. fura a rendőri őrizet hiszen ott csak 48-72 órát tölthet ha jól tudom..utána háziőrizet? akkor pattan le amikor akar...

A kisfiú visongása kapálózása előjáték lehet? gondolom a kiscsóka hibája mi az anyjáért nem tanul meg pár keleti nyelvet..

Arab országban simán foghatok az utcán egy gyereket oszt nyomatom?..

Ha én elmegyek egy arab országba..és alányúlok a csadoros csajszi alá...kit fog érdekelni értem e mit mond? Rám a helyi törvények fognak vonatkozni.

Európában miért nem a saját törvényeket szokásokat tartatják be?

Lesznek euban külön muszlimokra és telepesekre vonatkozó törvények?

Csajoknak gyereknek pasiknak kitűzők? "engem ne tessen ingyen megerőszakolni..az anyagi részletekért forduljon az alábbi elérhetőségeken az ügynökömhöz" vagy "én kapható vagyok egy gyors körre".."ha hozzám érsz szájbab@sz a férjem" utóbbi már fasiszta.. rasszista..büntetendő..

tehát ne nagyképűsködj..a tendencia a lényeg..csak szokás szerint nem érted a lényeget.

#782781 rbbj11 Előzmény: #782779

akkor ezt szépen idézd be németül is

#782779 prospero Előzmény: #782773

Újratárgyalás arra hivatkoza, hogy a szexuális erőszak nem állt fenn, mivel a migráns a kulturális és nyelvi különbség okán nem érti, ha egy 10 éves gyerek nem egyezik bele az erőszakba. :-(!

Ez nem félrefordítás, hanem a lényeg.

#782773 rbbj11 Előzmény: #782767

Mielött szörnyülködne mindenki egyet az ujabb félrefordítás miatt, közlöm az eredeti hirt, amit tucatszor hallottam németül osztrák rádiókban: a per újratárgyalását írta elö a legfelsöbb bíróság, mert hiányosságok voltak BIZONYOS vádpontokban (pl. nemi eröszak kapcsán). Szó sincs tehát felmentésröl, a szexuális zaklatás már mindenképp áll.

Egyébként pont ugy, ahogy szándékosan félrefordította ezt a magyar média jeles képviselöje, pont úgy fordítottäk félre Tom Hanks interjúját.

A nyugati oldalon ugyanilyen lendülettel szokäs véletlenül Orbán megszólalásait félrefordítani, a jobbikot félrefordítani stb. Egyébként döbbenetes nekem, aki több nyelven tájékozódik, mennyire kihasználják manipulativ célokra a nyelvismeret hiányát az egyes országok sajtói és mennyire nyíltan heccelik a népeket egymás ellen koholt hazugsägokkal. Amit olvastam 1914 elötti häborura heccelésekröl, arra hasonlit ez kísértetiesen.

a játék neve, mindent vagy semmit

#782763 banyaiz Előzmény: #782747

Na de kis kulturális szünetet tartok a vitában. Mielőtt még oda jutunk arra a szellemi szintre , hogy a Kossuth téren ütjük egymást . :) Ezt el kellene kerülni szerintem ha egy mód van rá.

Kontroll Csoport mekkora zene. Sajnos még pelenkás voltam majdnem mikor csúcson voltak, de milyen komoly zenéjük van. Te lehet, hogy hallgattad őket annak idején.

Egy kis videó, az énekesnő hangja borzongás, zseniális, szövegek , nagyon üt, utóbbi években nagyon megszerettem zenéjüket.

#782762 banyaiz Előzmény: #782747

Na csak 4-et írtam, most ezzel 5. Látod egyre szűkszavúbb vagyok. :)

Lelomboz egy kicsit, hogy még az axiómáknál tartunk. :) De azért nem csüggedtem el.

Ha sikerül a törvényemet elfogadni akkor tudunk csak továbblépni. Illetve esetleg cáfolni sikerülne, de hát nem akarlak elkeseríteni de az több mint paradoxon.

#782761 banyaiz Előzmény: #782745

Onnan indul a dolog Prospero, hogy parasztvakításra van építve az egész koncepció. A felépítmény aminek része ez az alkotmány módosítás is.

De ha ilyen apróságoktól eltekintek és lemerülök a fekália mélyére én nem emlékszem arra, hogy ez az alkotmány módosítás mint következmény olyan egyértelmű lett volna.

Nagy mellébeszélések voltak az ügyben. Még az utolsó pillanatban is.

Mert persze ki akarna értelmetlen dolgokat beletenni az Alkotmányba? Senki nem repes az örömtől . De hát ha már ezen az úton indultunk el, akkor legyen egy kis hab tortán mit számít alapon. :)

Így tudom neked levezetni az "értelmét " kb. De annyira egyértelmű ez szerintem, hogy szomorúvá tesz ennyit kell ragoznom. :)

#782759 banyaiz Előzmény: #782747

Zoltán eddig nem érkezett semmilyen érv ami meggyőző lett volna. Sokkal több kell ennél az "átnevelésemhez". :)

Észérvek kellenének ahogy mondod, de hát ott a paradoxon, hogy Viktor nem észérvekre alapozza a dolgait ebben a témában, és akkor nagyon finom voltam.

Így a megvédésére észérveket nehéz lesz produkálni. Leginkább lehetetlen ezt mondjuk axiómaként elfogadhatjuk. Banyaiz törvényeként vagy ilyesmi. :)

Leginkább eddig érzelmi megnyilvánulásokat láttam amit mint mondtam megértem az elkeseredettséget de hát sajnos a világ nem habostorta.

#782757 banyaiz Előzmény: #782745

Prospero nem tudom feltűnt e neked, hogy a politikusaink között mintha egy egyezség született volna arra, hogy agyalágyultnak tettetik magukat. Aztán amikor egymással beszélgetnek elfogadják a másik agyalágyult dolgait vitaalapnak, úgy tesznek mintha egyáltalán nem lenne furcsa, hogy a másik értelmetlenségeket beszél , vagy részben beszél.

Ebben is Viktor jár élen benyomásaim szerint. Bőven az agyalágyult szint alatt általában. :)

De mi nem állapodtunk meg ilyesmiben. Tehát nyilvánvaló ha nincs kvóta akkor a terhek más típusú megosztására van szükség, nem? :)

Politikusok eljátszadoznak azzal, hogy a retardáltak kb mit foghatnak fel ebből az egészből és az alá mennek, hogy biztos értsék, ez minket nem kötelez semmire vsz. :)

Legalábbis engem nem kötelez mit mondott bármelyik is. Ez számomra mint légyzümmögés kb annyi, kivéve ugye Lajost, hát ő még hoz valami nívót azért. :)

#782755 banyaiz Előzmény: #782743

Britek ők semmiben se voltak benne vagy féllábbal amíg brexitet meg nem szavazták. Dánoknál nem tudom mi újság ilyen szempontból mit léptek mit nem. Ők is alkotmányt módosítottak? :)

Kérlek szépen bármilyen meglepő most is ezt mondom, hogy ez közgazdasági, demográfiai probléma is végső soron, illetve annak egy apró részhalmaza.

De konkrétan most arra gondoltam, hogy a menekültstátuszúak terhei valahol közösségen belül megosztásra kerüljenek az egy alap koncepció az EU-ban . Illetve már magának a bírálatnak a terhei . Alap törekvés általánosságban , nem?

Vagy ha tökéletesen működne Dublin akkor aki elvégzi a bírálatot jelen esetben pl görögök vagy olaszok nyilván nem saját kassza terhére bíráltak volna el 2 millió kérelmet. :) Közös teherviselés lett volna a cél ebben is , gondolom én.

Nagyon ravasz dolog azt kutatni hogyan tudnánk úgy tenni mintha kibújhatnánk alóla. :) Igazi orbáni fából vaskarika értelmetlenség.

#782747 Kiss Zoltán Előzmény: #782745

Kíváncsi vagyok meddig bírod!Én már feladtam az átnevelését!:)Ha nagyon feldühíted-mert ész érveket sorakoztatsz fel-akkor kapsz tőle egy 10-12 sorozatból álló beírást!