azert ez bicskanyitogató
szorgos népünk győzni fog..mármint a miénk..mimagyarok :DD
"Újra elővettem Cicerót. Érdemes volt.
„És hogy előadásom visszakanyarodjék oda, ahonnan kiindult: nincs rútabb bűn a pénzsóvárságnál, főleg olyan személyek esetében, akik az államot igazgatják. Nemcsak hitvány dolog ugyanis nyerészkedésre használni a közügyeket, hanem bűnös, sőt szentségtelen tett is. Ezért a pythói Apollo azon jóslata, hogy Spártát semmi más nem pusztítja majd el, csak a kapzsiság, nem pusztán a lacedaemoniaknak szólt, hanem valamennyi gazdag népnek is. Márpedig az állam vezetői semmivel sem tudják olyan könnyen megnyerni sokak jóindulatát, mint a feddhetetlenséggel és a mértékletességgel. Azok viszont, akik népszerűek akarnak lenni, vagy a földkérdéssel próbálkoznak, elűzve a birtokosokat otthonukból, vagy úgy gondolják, hogy a fölvett hiteleket oda kell ajándékozni az adósoknak. Az ilyen eljárások alapjaiban rázzák meg az államot: megingatva először is az egyetértést, mely nem létezhet akkor, ha egyesektől elkobozzák és másoknak juttatják a pénzt; másodszor is megrendül a méltányosság, amely teljes egészében megsemmisül, amennyiben senki sem rendelkezik azzal, ami az övé. Mert ahogy már fentebb mondtam: minden városnak és államnak az az igazi célja, hogy mindenki szabadon és zavartalanul megőrizhesse a vagyonát.És amikor így lerombolják az államot, ezek az emberek még azt a népszerűséget sem vívják ki maguknak, amit elérni véltek. Az ugyanis, akit ők fosztottak ki, ellenségükké lesz; az viszont, akit ők részesítettek ajándékban, úgy színleli majd, mintha ő el sem akarta volna fogadni a juttatást, s főképp a hitelek elengedése esetén leplezi örömét, nehogy az legyen a látszat: nem volt hitelképes. Az pedig, akin a jogtalanság esett, emlékezik és szívén viseli a fájdalmát. Még ha többen vannak is azok, akik hitvány módon tettek szert javakra, mint azok, akiket jogtalanul megfosztottak vagyonuktól, azért az előbbiek még nem lesznek hatalmasabbak is: a dolgokat ugyanis nem számuk, hanem súlyuk alapján ítélik meg. Mert miféle igazság az, hogy olyan földet, mely sok éven vagy egyenesen századokon át másnak a tulajdonában állt, olyan ember kaparintson meg, akinek korábban ilyen nem volt, s ugyanakkor elveszítse az, aki addig birtokolta?”
Cicero: De officiis"iy
igen egykutya kft..de a fele melót megcsináják..Én meg 100%ot várok el egy kormánytól..hiszem magam is ennyit teszek abban amit vállalok.
Én elhiszem neked, h mindig van/lesz vki vagy vkik, akik szeretnének uralkodni, s ingyenélni, csak arra akartam rávilágítani, h a Fidesz is pont ebbe a bandába tartozik.
Idézzek?? Viccelsz? Hiszen tudod, h mennyire takargatják a csókát, hivatalosan ott sincs..
A kukrim nem dizájn elem, bár eddig még csak sonkát vágtam vele. :-)
Lehetséges variációkban benne volt ez is , de kicsi valószínűséggel gondoltam, hogy egy mezei ámokfutó a tettes, magányos harcos.
Az időzítése miatt politikai szálra gondoltam nagy valószínűséggel. Vagy külföldi , vagy belföldi kavarásra.
Mondjuk ami ezt a profi vonalat gyengítette ennyi felvétel volt az illetőről ami nem hinném szokványos napi rutinként robbantgató szakemberek részéről végigvonulnak a kamerák előtt, akármilyen jó az álcázása. :)
Viktor féle vonalat meg az gyengítette , ha ő rendeli meg akkor olyan helyen módon lett volna célszerű nincs semmi felvétel és lehetett volna iszlám terroristázni egy jóízűt a népszavazás előtt. :) Vagy lett volna felvétel de egy arab terrorista kinézetű polgárról. :)
Várom a részleteket miért tette, volt e valami racionális ok, vagy szimplán bekattant.
Ott látom én a problémát Népszabi sztoriban az önmérséklet teljes hiánya megint felfedezhető. A szokásos.
A műugrótoronyból 15 méterről az uszodába belehugyozás szintű kommunikációval, ügyintézéssel . :) Szóval a papírforma, szokásos ügymenet.
Valahol olvastam, vagy láttam nem tudom igaz e , hogy a Magyar Nemzet kb 20 k fogyasztó, Magyar Idők valami 10 k alatti szám 2-3 k vagy valami ilyesmi de az már szinte hihetetlenül kevés. Ha ez igaz akkor Népszabadság 40k -s példányszámmal még nagy király volt a piacon. :)
Szóval jellemző az egész sztori.
csupa meglepetés neked az élet :DD fura nem? áá nem.
Elkapták a robbantót , nem hittem volna.
Egy mezei hülyegyerek volt? Ezt se gondoltam volna.
Na kíváncsi vagyok majd a részletekre ha ott tart az ügy közölhetnek valamit.
Ez szép munka volt azért bármit is hibázott az illető.
Nagy volt a nyomás biztos a rendőrökön mert ugye a migránsörjöngés miatt Viktor volt az első számú gyanúsított, vagy előkelő helyen volt a listán. :) minél előbb tisztázni + azért nem mindennapos valaki bombát robbant ez miatt is nagy nyomás lehetett .
amúgy van szabadságharc.. már írtam nagy erők vannak a háttérben..szerinted az eu parlamentben mi zajlik? Mitől ez a nagy ellenerő? (Gyurcsóti simán..kendőzetlenül kap milliárdokat erre a célra.. és ezek csak a látható tendenciák.) .azért mert Mo. gyarmati státuszban van..nem akarják kiengedni.. a baloldali és cionista értelmiség személyes sérelemnek veszi kikerültek a hatalomból..érdek képviseletük gazdasági csoportjuk kiszorult.. egy millimétert nem engednek..ami "jár" nekik az jár..ami nem ők az fasiszta.. Én ezt látom.
Ha eu parlamentet nézed mintha nem örülnének a komcsi rendszer bukásának.
Ráadásul euban zajlik egy társadalmi kisérlet.. egy identitás- és erős nemi jelleg nélküli társadalom kialakítása..akik jó alanyai a fogyasztói társadalomnak..jól befolyásolhatóak..jól mozgathatóak.. ennek az iránynak is kerékkötői vagyunk..
7.kerben már nem az volt kiírva kellemes karácsonyi ünnepeket hanem csak kellemes ünnepeket.. egyszer csak megszűnik a déli harangszó.. homárok házasodhatnak..örökbefogadhatnak gyereket.. lehetnek deviáns tanárok.. a kisfiúk egyik nap már lányruhába mennek be az iskolákba... homo felvonulás lehet..de a zeneit betiltják..
Hol húzod meg a határt?
idézz valamit habonytól ami erre utal.. nem hiszem ebben az üzletben utazik.. egy dizájnelem (olyan mint a kukrid ,) aki közel van a tűzhöz.. ilyen rogán és habonyféle parasztgyerekeket ki kell gyomlálni..dudvák ezek.
Nincs itt szabadságharc, csak különböző színű kommunisták, akik küzdenek a hatalomért, mindent bevetve.. Mocsokáradatban, gyűlöletkampányban meg sztem a Habony művek áll az élen, de persze a másik oldalt se kell félteni.
sráckoromban komiknak kötelező volt előfizetni.. mondjuk nem volt nagy pénz akkor.. szállóige volt a népszabi nem csak hazudik hanem még lop is.. még a párttagok sem hittek neki..
nem lenne gond ha van ellensúly és tényfeltárás.. ellenvélemények megjelenési felülete lenne az ellenzéki média....de a mocskolódás..szennyáradat..vádaskodások.. mindegyik újságíró mint a fasiszták elleni partizán szerepben tetszeleg.. várja a szép időket amikor az övéi nyernek.. és benyújthatja a számláját.."emlékeztek..én miket írtam..belerokkantak.."
árkokat ásnak barikádokat emelnek..megcsúfolva a liberalizmust.. semmilyen más véleményt..életfelfogást értéket nem fogadnak el.
mondtam sztem nem azonos a képeken látható emberek..valószínűleg dezinfót nyomtak..
látszik az elfogási képeken..pocakos kövérkés punnydék.
vásárolta még vki azt a fos ujságot?:)
oda kerül ahová való,már az elmebajos nyugger munkásőrök,párttitkárok is kevesen vannak,nincs piaca.
nincs rá szükség.
irjanak blogot,terjesszék az igét,mint Netmaster vagy Bányai Zolika:)