Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

elfogták robbantót?

#782392 banyaiz Előzmény: #782382

Lehetséges variációkban benne volt ez is , de kicsi valószínűséggel gondoltam, hogy egy mezei ámokfutó a tettes, magányos harcos.

Az időzítése miatt politikai szálra gondoltam nagy valószínűséggel. Vagy külföldi , vagy belföldi kavarásra.

Mondjuk ami ezt a profi vonalat gyengítette ennyi felvétel volt az illetőről ami nem hinném szokványos napi rutinként robbantgató szakemberek részéről végigvonulnak a kamerák előtt, akármilyen jó az álcázása. :)

Viktor féle vonalat meg az gyengítette , ha ő rendeli meg akkor olyan helyen módon lett volna célszerű nincs semmi felvétel és lehetett volna iszlám terroristázni egy jóízűt a népszavazás előtt. :) Vagy lett volna felvétel de egy arab terrorista kinézetű polgárról. :)

Várom a részleteket miért tette, volt e valami racionális ok, vagy szimplán bekattant.

Ott látom én a problémát…

#782389 banyaiz Előzmény: #782365

Ott látom én a problémát Népszabi sztoriban az önmérséklet teljes hiánya megint felfedezhető. A szokásos.

A műugrótoronyból 15 méterről az uszodába belehugyozás szintű kommunikációval, ügyintézéssel . :) Szóval a papírforma, szokásos ügymenet.

Valahol olvastam, vagy láttam nem tudom igaz e , hogy a Magyar Nemzet kb 20 k fogyasztó, Magyar Idők valami 10 k alatti szám 2-3 k vagy valami ilyesmi de az már szinte hihetetlenül kevés. Ha ez igaz akkor Népszabadság 40k -s példányszámmal még nagy király volt a piacon. :)

Szóval jellemző az egész sztori.

elfogták robbantót?

#782381 banyaiz Előzmény: #782337

Elkapták a robbantót , nem hittem volna.

Egy mezei hülyegyerek volt? Ezt se gondoltam volna.

Na kíváncsi vagyok majd a részletekre ha ott tart az ügy közölhetnek valamit.

Ez szép munka volt azért bármit is hibázott az illető.

Nagy volt a nyomás biztos a rendőrökön mert ugye a migránsörjöngés miatt Viktor volt az első számú gyanúsított, vagy előkelő helyen volt a listán. :) minél előbb tisztázni + azért nem mindennapos valaki bombát robbant ez miatt is nagy nyomás lehetett .

elfogták robbantót?

#782377 Ibiza Előzmény: #782337

amúgy van szabadságharc.. már írtam nagy erők vannak a háttérben..szerinted az eu parlamentben mi zajlik? Mitől ez a nagy ellenerő? (Gyurcsóti simán..kendőzetlenül kap milliárdokat erre a célra.. és ezek csak a látható tendenciák.) .azért mert Mo. gyarmati státuszban van..nem akarják kiengedni.. a baloldali és cionista értelmiség személyes sérelemnek veszi kikerültek a hatalomból..érdek képviseletük gazdasági csoportjuk kiszorult.. egy millimétert nem engednek..ami "jár" nekik az jár..ami nem ők az fasiszta.. Én ezt látom.

Ha eu parlamentet nézed mintha nem örülnének a komcsi rendszer bukásának.

Ráadásul euban zajlik egy társadalmi kisérlet.. egy identitás- és erős nemi jelleg nélküli társadalom kialakítása..akik jó alanyai a fogyasztói társadalomnak..jól befolyásolhatóak..jól mozgathatóak.. ennek az iránynak is kerékkötői vagyunk..

7.kerben már nem az volt kiírva kellemes karácsonyi ünnepeket hanem csak kellemes ünnepeket.. egyszer csak megszűnik a déli harangszó.. homárok házasodhatnak..örökbefogadhatnak gyereket.. lehetnek deviáns tanárok.. a kisfiúk egyik nap már lányruhába mennek be az iskolákba... homo felvonulás lehet..de a zeneit betiltják..

Hol húzod meg a határt?

világos beszéd.

#782372 Ibiza Előzmény: #782371

idézz valamit habonytól ami erre utal.. nem hiszem ebben az üzletben utazik.. egy dizájnelem (olyan mint a kukrid ,) aki közel van a tűzhöz.. ilyen rogán és habonyféle parasztgyerekeket ki kell gyomlálni..dudvák ezek.

világos beszéd.

#782371 KawaBazsy Előzmény: #782357

Nincs itt szabadságharc, csak különböző színű kommunisták, akik küzdenek a hatalomért, mindent bevetve.. Mocsokáradatban, gyűlöletkampányban meg sztem a Habony művek áll az élen, de persze a másik oldalt se kell félteni.

sráckoromban komiknak kö…

#782370 Ibiza Előzmény: #782365

sráckoromban komiknak kötelező volt előfizetni.. mondjuk nem volt nagy pénz akkor.. szállóige volt a népszabi nem csak hazudik hanem még lop is.. még a párttagok sem hittek neki..

nem lenne gond ha van ellensúly és tényfeltárás.. ellenvélemények megjelenési felülete lenne az ellenzéki média....de a mocskolódás..szennyáradat..vádaskodások.. mindegyik újságíró mint a fasiszták elleni partizán szerepben tetszeleg.. várja a szép időket amikor az övéi nyernek.. és benyújthatja a számláját.."emlékeztek..én miket írtam..belerokkantak.."

árkokat ásnak barikádokat emelnek..megcsúfolva a liberalizmust.. semmilyen más véleményt..életfelfogást értéket nem fogadnak el.

elfogták robbantót?

#782366 Ibiza Előzmény: #782337

mondtam sztem nem azonos a képeken látható emberek..valószínűleg dezinfót nyomtak..

látszik az elfogási képeken..pocakos kövérkés punnydék.

vásárolta még vki azt a …

#782365 Sumér harcos Előzmény: #782347

vásárolta még vki azt a fos ujságot?:)

oda kerül ahová való,már az elmebajos nyugger munkásőrök,párttitkárok is kevesen vannak,nincs piaca.

nincs rá szükség.

irjanak blogot,terjesszék az igét,mint Netmaster vagy Bányai Zolika:)

világos beszéd.

#782357 Ibiza

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_szerint_h...

kb ez..

diktatúráról ugatnak a libsibalosok.. miközben egy mocsokáradat lejárató kampány megy MO.-on és euban ellenünk..Orbán ellen (ne feledjük ő Mo. miniszterelnöke )..ettől szabadságharc..... libsiknek mondják magukat miközben semmilyen más gondolatot eszmét nem fogadnak el.. ettől kamu az egész.. látszik a begőzölt megbolondult ballibcion erők féregmunkája minden területen.. beették magukat mindenhova..

Ha megnézed a híreket a neten vagy bármelyik csatornán..megy a mocsokáradat.. a kormányról K. elnökről csak előnytelen tematizált képeket láthatsz..kiragadott szavak kommentált mondatok.. kormányszóvivő mondta anno..bejelentéseket akartak tenni..a nagyobb médiák el sem mentek.. nem adták le.. persze kellett a saját médiás felület.. akinek a komcsi népszabi kell az üzemeltesse.. saját pénzből..nehogymá mág az állam finanszírozza a saját mocsokáradatát..

Isten mentsen minket a hazaáruló ballibisktől..

f@sz a fidesz..de nincs alternatíva.. elég szomorú..

én se mindenki azt ir am…

#782349 joepappa Előzmény: #782347

én se mindenki azt ir amit akar lásd blogok amire van igény az fennmarad.

Rettentő kellemetlen. :)…

#782316 banyaiz Előzmény: #782305

Rettentő kellemetlen. :)

EU elveszi a pénzeket témában. Mindkét fél érdeke a kifizetés. EU-nak volt szoc tömb felzárkóztatása, nekünk pedig a lehívása.

Minden ezzel kapcsolatos probléma csak időleges lehet ebből adódóan. Különösebb meglepetést így nem okoz ha elhárulnak az akadályok. Kb annyira nem meglepő mint az, hogy kvóta ügyben egy nesze semmi fogd meg jól alkotmánymódosításban csúcsosodik ki ez a szellemi folyamat ami egy népszavazáshoz vezetett. :)

Ha nagyon belemásznának EU részről lehetne éppen találni furcsaságokat támogatások odaítélése környékén . Nyilván az a fő szempont kifizetni ahol csak lehet.

Ez sem lesz örökké így ha nem dübörög EU.

"Nekem az ilyen dolgokka…

#782305 Ibiza Előzmény: #782303

"Nekem az ilyen dolgokkal nem az a problémám, hogy valaki pozitívat mondott Mo-ról..." dehogynem..kicsit kellemetlen.

Amikor arról volt szó eu elveszi a pénzeket nagy cimbalmozás volt itt..most kiderült jogtalan..és kifizetik..nagy lett a csend.. elég szomorú.