Nem haragszom, annyi a sztori tévutakon bolyongsz még, elnéző vagyok embertársaimmal , emberi gyarlóságokkal , ilyen Vonákkal és hasonló szélhámosokkal. :) Több komolyságot kérek. :)
Nem haragszom, annyi a sztori tévutakon bolyongsz még, elnéző vagyok embertársaimmal , emberi gyarlóságokkal , ilyen Vonákkal és hasonló szélhámosokkal. :) Több komolyságot kérek. :)
:-D Komolyan, csak röhögni tudok, tényleg ne haragudj!
Ez teljesen komoly mint szívritmuszavar ha már egészségügy szóba került ahogy látom. :)
Nem viccelek én. Főleg Bokrossal ilyen szakemberre van szükség. Ez egyértelmű.
Amit egy profi orvostól elvárnék már a megjelenése és személyisége nyugtatólag hasson a betegre. Alapjáraton egy pszichológus is kellene, hogy legyen.
Beteg nyomott állapotban van, kínlódik és olyan emberre van szükség aki anélkül bármit csinált volna nyugtatólag hat rá , azzal megjelent és szót váltott vele.
Ehhez a környezet is adott legyen. Nyugtató színek, hangok, illatok, virágok, fű, fa, akvárium nézegethesse a halakat az rám pl nyugtatólag hatna egy nagy akváriumot nézegethetnék amíg várakozok.
Ez alap és akkor erre jöhetne a gyógyítás. Schwarzwaldklinik az alap normális gyógyításhoz. Jön Brinkmann doktor és megkezeli a beteget. :)
Akkor erre elképesztő profizmus az ellátásban.
Ezt kell célként kitűzni.
"...komoly embereket mint Bokros"
Zoli, te mindig meg tudsz lepni a humoroddal! :-D
Mert ezt komolyan nem írhatod le...
Pár éve még, forradalmár koromban mentem is volna, hogy tudassam velük a véleményemet... :-)
Ajánlom neked a komoly embereket mint Bokros . Aztán Vonában bízol . Rettentő komolytalan egy figura. Bohócnak jó ellenzékben biztonság , rend házi feladatot felmondja aztán ezzel be is fejeződött a tudománya. :)
Orbán félkézzel legyőzi. Bokrost tudom csak figyelmedbe ajánlani ha komoly embereket akarsz az ország élére.
20éves adatokkal játszanak..miközben megjelentek a takarékos fényforrások.. a h.gépek is kevesebbet fogyasztanak..igen..nyáron meg ott a sok hűtő és klíma..
nekem a téli fexik.. a nyárit nem tudom megszokni.. azt a plusz órát átalszom..
egy s elég.nem kopasz...Jóképűnek minden jól áll maki :) újpesti vagy? Én nem.. de nem hinném te az lennél..akkor ragadna rád valami zsiványság...nem ilyen kispályás makogás jutna.
Barátságosan.Édess kis kopaszkám, az ujpesti proli gyökerek azok gyökértelenek?
Már rég meg kellett volna lépni.
Évtizedek óta az a propaganda megy, hogy egy 30-40 ezres város éves áramfogyasztását lehet így megtakarítani évente.
Persze Margit. 20 éve is ez volt a helyzet és ma is. Aha.
Az, hogy közben szvsz pl. százezres nagyságrendben szereltek fel klímákat, nem befolyásol semmit. Hát, persze.
Nem beszélve arról, hogy az állítás miatt rengetegen szenvednek alvászavarban.
na a másik f@szmatyi.... visz a véred ugye?
"felmászott az uborkafára" paraszt vagy.!!!...:)
tipicsnij irigy elsőgenerációs ha belehalszfiamakkorisdiplomázol, belerokkant majdnemdiplomás (nyelvvizsga azért nincs meg ugye ,) nyavalygása.... akik keresik identitásukat.. ott vannak ahol lenni akartak de semmi örömök nincs benne..gyökértelen gyökerek :D
látod,van bőr a pofájukon.
ilyen regyvadékok.
pufajkás menne legelől,az tuti.
Egy rövid vélemény.Igazi "felmászott az uborkafára" paraszt vagy.!!! A portfoliión is ugyan ilyen paraszt voltál annó, csak nem volt ekkora pofád.Hiába a klimax és a pénz ezt teszi.
a természetes a téli..nekem hagyják meg az eredetit..a télit.
Na egy jobbikos javaslat,amelyet teljes egészében támogatok!Töröljék el az óra átállítást!Mármint,hogy egész évben a nyári időszámítás legyen a kötelező!
http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/10/17/vajna...
az fb postok is haláliak :DDD