Pár éve még, forradalmár koromban mentem is volna, hogy tudassam velük a véleményemet... :-)
Pár éve még, forradalmár koromban mentem is volna, hogy tudassam velük a véleményemet... :-)
Ajánlom neked a komoly embereket mint Bokros . Aztán Vonában bízol . Rettentő komolytalan egy figura. Bohócnak jó ellenzékben biztonság , rend házi feladatot felmondja aztán ezzel be is fejeződött a tudománya. :)
Orbán félkézzel legyőzi. Bokrost tudom csak figyelmedbe ajánlani ha komoly embereket akarsz az ország élére.
20éves adatokkal játszanak..miközben megjelentek a takarékos fényforrások.. a h.gépek is kevesebbet fogyasztanak..igen..nyáron meg ott a sok hűtő és klíma..
nekem a téli fexik.. a nyárit nem tudom megszokni.. azt a plusz órát átalszom..
egy s elég.nem kopasz...Jóképűnek minden jól áll maki :) újpesti vagy? Én nem.. de nem hinném te az lennél..akkor ragadna rád valami zsiványság...nem ilyen kispályás makogás jutna.
Barátságosan.Édess kis kopaszkám, az ujpesti proli gyökerek azok gyökértelenek?
Már rég meg kellett volna lépni.
Évtizedek óta az a propaganda megy, hogy egy 30-40 ezres város éves áramfogyasztását lehet így megtakarítani évente.
Persze Margit. 20 éve is ez volt a helyzet és ma is. Aha.
Az, hogy közben szvsz pl. százezres nagyságrendben szereltek fel klímákat, nem befolyásol semmit. Hát, persze.
Nem beszélve arról, hogy az állítás miatt rengetegen szenvednek alvászavarban.
na a másik f@szmatyi.... visz a véred ugye?
"felmászott az uborkafára" paraszt vagy.!!!...:)
tipicsnij irigy elsőgenerációs ha belehalszfiamakkorisdiplomázol, belerokkant majdnemdiplomás (nyelvvizsga azért nincs meg ugye ,) nyavalygása.... akik keresik identitásukat.. ott vannak ahol lenni akartak de semmi örömök nincs benne..gyökértelen gyökerek :D
látod,van bőr a pofájukon.
ilyen regyvadékok.
pufajkás menne legelől,az tuti.
Egy rövid vélemény.Igazi "felmászott az uborkafára" paraszt vagy.!!! A portfoliión is ugyan ilyen paraszt voltál annó, csak nem volt ekkora pofád.Hiába a klimax és a pénz ezt teszi.
a természetes a téli..nekem hagyják meg az eredetit..a télit.
Na egy jobbikos javaslat,amelyet teljes egészében támogatok!Töröljék el az óra átállítást!Mármint,hogy egész évben a nyári időszámítás legyen a kötelező!
http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/10/17/vajna...
az fb postok is haláliak :DDD
ez kész....fél magyar sajtó tele volt vele, prospero is beidézte, én még még el is hittem, mondjuk vmi bogarászott bennem, h tuti vmi pontatlan fordítás....
mit is várhattunk volna a borstól? há mit? hát a cukormázas szirupos katyvaszt... :D
http://444.hu/2016/10/17/hogyan-lett-a-tom-hanks-n...
már ezer éve át kellett volna alakitani eüt.
maganosrvosként használják orvosok a közellátást.. a pénzek meg magánzsebbe vándorolnak.. ez egy komoly gond..csak persze a politikusoknak is jobb ez.."csak odaszól" és már kapja a legjobb ellátást..nem vár órákat..sem rokon sem ismerős..persze az összejáró "elit sem..celeb..ügyvédek..a plebsz meg kibirja..
az intézmény menedzselést és a gyógyitást is külön kellene választani.. nem orvosnak kell igazgatni.(mint ahogy nem szinésznek a szinházat..) sok helyen van orvos igazgató..ami már alakul de az igazgató is orvos.
alapellátás járjon.. a többi meg vagy biztositásra vagy téritésre..
gondolom ki van ez találva euban azt kell lekopizni..nem kell sajátot kipekulálni..
haverom usában lett beteg bevitték kórházba..amit magánember üzemeltetett..hivtak egy külsős diagnoszta orvost..elvégeztek pár tesztet rtg stb..utána hivták a külsős szakorvost...ez csak példa
ami euban működik azt kell nyomni..szociális résznek nem szabad terhelni az eüt..ezért kezdte el fidesz az elfekvőket.. ne a tél miatt kerüljenek idősek a drága kórházi ágyakra...
persze, egyértelmü, évek óta feleségemmel csak magánba megyünk, akár egy szemölcs lemütéséröl, akär arcüreg gyulladásról, akár vmilyen prevencióról van szó. És nem vagyunk gazdagok.
Hamarosan az lesz a kisebbség, aki manapság nem így tesz. Tehát ígyis-úgyis magánszektorba vándorol át a szolgáltatás, csak sokkal hatékonyabb és jobb lenne ez intézményes keretek közt.
Köszönöm az illusztrációt a lejjebb kifejtett problémahalmazhoz, és annak okaihoz :)
Az ismeretterjesztésben végzett, saját magadra nézve dehonesztáló, így önfeláldozónak tekinthetö munkád felbecsülhetetlen :)