Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Tőzsdenyúl tévelygése

#781917 phiona Előzmény: #781909

Nem az 1 db szemet becsültem le hanem annak adtam hangot h ezt lovagolták úgy meg mintha tömeges lett volna. Sajnálom ha az illető öngyi lett (és ha ez igaz, sok a hazugság a neten), baromi szar ügy rosszkor lenni rossz helyen. Az államrendet meg mindig meg kell védeni, minden állam ezt csinálja ha van miért – ártalmatlan vonuláskor persze (jó esetben) nem, ha foglalnak gyújtogatnak meg igen..

Fajtám: 1, túlnyomórészt az elcsatolt területekről származó gyökerekkel. Ugyanazt vallom amiben neveltek, nekem volt polgári neveltetésem ugyanis. Nem zsidó. A nagyapám 56-ban munkástanács elnöke volt, veséit a börtönben leverték és alig élte túl azokat az éveket, fia disszidálni kényszerült 18 évesen, évekig nem hallottak róla. Utóbb Pulitzer díjas újságíró lett, SZER és a többi, szóval te nekem ne hepciáskodj kisasszonyként itt :-) Az én családom velem együtt odatette és teszi magát, nem váltogat, van nemzeti önérzetünk.

Rólad itt azt lehet tudni h Ausztriában vagy síoktató és van 1 fiad akit az anyja nevel mivel váltatok. Meg azt látni h tetszik neked a rendszer. Hogy miért, az nem derül ki. Ellopják bakker a valagad alól a sílécet is, de bólogatok, igen, igen – ez vagy te.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781916 Ibiza Előzmény: #781909

fogalmuk sincs miről beszélsz.. nem tudják mi az, hogy HAZA.. mi a diktatúra.. orbán egy f@sz..de nem ahogy ők gondolják..ezek nem liberálisok mert senki véleményét nem fogadják el.. vagy az van amit akarnak vagy pusztuljon minden.. ez az új balcionliberális eszme..

megtévesztett és a lelkiismeretüket nyugtató emberekkel.. a deviánsokkal..növelik bázisukat.. ezért keverik maszatolják a fogalmakat és erodálják az értékeket...minden nap egy új erkölcsi korlátot, határt eszmét támadnak.. zsizsikek..mindenbe belemásznak..összerondítanak..

Tőzsdenyúl tévelygése

#781915 Koffein Előzmény: #781912

maradjunk annyiba, a hőbörgőket a rendőrök direkt terelték, irányították rá az astoriára, ahol fideszes megemlékezés/tüntetés volt. feri szét akarta verni, amit meg is tett.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781912 phiona Előzmény: #781904

Bazmeg de tényleg :-) 2006-ban betörtek és égett a Tv székház, előtte az autók, a fociultrák jó nagy heccet csináltak… ehhez képest Viktor mit lövethetne ártalmatlan vonuló tömegre, amilyen tüntik mostanában voltak? Csak mert véleménye van? nem ugyanaz mint a média főhadiszállását elfoglalni és autókat elégetni, nem igaz h nem érted. Viktor előbb lőne könnygázt meg gumit, 23-ára már valszeg meg is van a terv ha lenne a legkisebb atrocitás is… és biztos migráncs magyarok akik tiltakozni mernek, mert itt minden az övék, Mária is Felcsúton szállt le szal…

Azt tudom h 96-ban ártatlan is kapott gumibotot, mert épp az utcán járt – ahol gyalulnak ugye hullik a forgács… És a nép töke akkor is kivolt, épp Ferivel, jogosan, csatlakoztak is sokan de ez is kis fidesznyik indítású játék volt mint oly sok azóta. Nem bejelentett tünti dehogy, hanem hátulról sunyin a kopaszokkal… ők nem voltak kint, ők röhögtek fotelből a markukba. És a szemük sem sült ki, és azóta sem :-)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781909 Csusza Előzmény: #781900

"1 db szembe fúródott gumilövedék volt". Neked csak "1 db", de az az ember nemrég lett öngyilkos. 1 db ember öngyilkos lett. Neked ez nyilván semmi. Csak 1 db. "az államrendet meg kellett védeni" Ijesztő, ahogy éppen köpönyeget vált a fajtád, aszerint hogy kommunistának, munkásőrnek, kapitalistának, kereszténynek, zsidónak, liberálisnak, vagy éppen minek éri meg lenni. Gratulálok a "liberségedhez"!

A kötözködésed nem érdekel, de engem ne minősíts! Fogalmad sincs a "magamféle konformistákról".
És az 56-osokat pedig hagyják békén a magadfélék!

Befejeztem, veled nem akarok beszélgetni többet.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781904 Koffein Előzmény: #781894

2006ban ott voltam, habár egy gyrosért ugrottunk le a kálvinra, mert akkoriban a kálvin téri starkebabba árulták a legkirályabb gyrost, oszt arra eszméltünk, hogy visít a tömeg, fut ki merre lát, lovasrendőrök, könnygáz brrr nem volt az kellemes, pár mp alatt annyian voltak bent, mint csúcsidőben a 7es buszon, mint a heringek, mozdulni se lehetett... :-/

phiona: elárulom direkt pózoltunk a haverral, rendőr pacek tartja a kamerát veszi a tömeget, majd beálltunk, így jó, nem homályos? ... fekete autó sehol... :-)) de a feri érához képest, nem vertek szét, nem lőttek könnygázt, nem lőttek gumilövedéket... szóval érdekes, hogy 2006ban nem kellett félni a jelvény nélküli rendőröktől, most meg kell félni. ha valaki kimegy bármilyen tüntetésre, hogy kifejezze a nem tetszését, vállalja, hogy lefotózzák, levideózzák stb stb...

Tőzsdenyúl tévelygése

#781900 phiona Előzmény: #781894

Feri nem az idolom, írtam már h személyes okom is lenne gyűlölni, de nem gyűlölök senkit. Viktort se, csak látom h milyen káros. Többen már a diktatúrát idealizálják itt – mondj egyet, amiben emberhez méltóan lehet v lehetett élni. Én liber vagyok igen, ami alatt azt értem h becsületesen adózom, nem keveset, betartom a szabályokat, és cserébe elvárom h hagyjanak élni! Nem kell segílyke, de ne is pofázzanak bele h mikor vásárolok, mikor és hova utazok (ez jön majd), és főleg, h mit gondoljak! Ne nézzenek hülyébe és ne akarják az agyamat mosni vackokkal az én pénzemen, inkább arra költsék h legyen normális iskola ne birkaképző, meg legyen normális kórház ne sebfaló baktérium tenyészet és temető! Ha ezt el tudod fogadni, megköszönöm. Amúgy a külhoniak mellett szavaztam és erdélyiekkel dolgoztatunk régóta, van aki így nevelte fel a gyermekét. Te mit tettél értük? És igen akkor nem voltak tüntik, ezt mindig meg kell valakinek szervezni… érdekes, a Fidesz nem szervezte meg.

2006… mindenki tudja aki nem vak h fidesznyik provokáció volt… ua kopaszok… A rendőrség valóban nem volt a helyzet magaslatán de 1 db szembe fúródott gumilövedék volt, felkészületlenek voltak a sokkban és bénáztak. Nem mentem őket de az államrendet meg kellett védeni. Szted Viktor nem tenné hasonló esetben?

23-án tünti? nem is rossz ötlet :-) Tudod ha az 56-osok is magadféle konformisták lettek volna, most nem lenne apropója Róluk se beszélni…

frici színt vall :)

#781896 phiona Előzmény: #781888

Sajnos nem hülyeség… a NAV-oson (Vida Ildikó) pl a székházzal szembeni sarkon srévizavé állványos kamera vette szemből a vonulókat operatőrrel, ha ott voltál, látnod kellett. Alkotmány utca, a keskeny úttesten lehetett csak menni, mindenkit felvettek. Vagy az Andrássy úti és Erzsébet hídi vonuláskor a drónok, ezt amit fotózott fel is tették a netre, a családom heccből kikockázott :-) /Értsd: megtaláltak a képen és viccelődtek, amúgy a tágabb családomból előrébb v hátrább voltak többen, erre büszke vagyok h voltak pedig nem is beszéltük előre meg./ Engem nem zavar és vállalom, nem belőlük élek, de tudom h sokan félnek. Tanártól postásig de az állami cégek kis emberei is, önkoris ügyintéző is… sok tévé is kint van, bármikor lehetnek vágókép. Hogy fideszék rohadtul bosszúállók pedig nap nap után bizonyítják.

Hajós meg Tilla azért érdekes, mert ők amúgy minőségi alkotó jó emberek, Tilla filmet is rendezett amit Oscarra is neveztek, rokkant témában. Hajós is pozitív kreatív fazon, van szívük. Egy Hajdú féle görcs meg a többi médiaceleb nem téma, de minőséget veszteni veszteség, jól beszél Fridi. Volt választásuk de lefeküdtek a pénznek, amúgy ha a megérzésem nem csal meg fognak ők szólalni erre, lássuk :-)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781894 Csusza Előzmény: #781777

Elnézést, csak egy költői kérdés: Mondjuk 2004 december 5_én hol is voltatok, mire is szavaztatok, ti "civilek", mit is mondott akkor idolotok, a nagy hazafi, feri? Csak az igazat? Akkor is Zrínyi Rákóczi Széchenyi Kossuth stb népe voltatok? Akkor mintha nem láttalak volna benneteket tüntizni...

Nem várok választ.

És szégyellje magát az összes szar alak, akinek van bőr a pofáján 23-án tüntetni. Akik 2006-ban otthon lapítottak, és bólogattak a szemkilövetésekhez.

#781888 Koffein Előzmény: #781884

ez hülyeség, az megy ki tüntetni aki akar. voltam egy pár tüntetésen, és még a fekete autó nem jelent meg.

tény, hogy azok állnak ki és szólalnak meg, akik anyagilag függetlennek. nem kell félniük, hogy mivel tudják a megszerzett státuszt, életformát fenntartani.

néztem hajdút ebbe a kálmán olgás műsorba, amikor egy picit odapörkölt, hogy miért kellett elhagynia a tv2öt, izzadt a homloka rendesen, hogy nehogy olyat mondjon, ami nem tetszhet habonyiéknak... a státuszt, a csillogást meg kell őrizni, ha azzal is jár, hogy a szaros seggeket kinyalják ezek a jóemberek...

hajóst + tillát, így hátba támadni, nem érzem fairnek fricitől. tőlük függetlenül sok média kurva van, aki prostituálja magát a hitelei, vagy a gyerek jövője miatt, vagy mert kell egy újabb autó, nagyobb ház, karibi nyaralást stb stb

#781884 phiona Előzmény: #781877

Fridi értelmes színvonalas fazon, jó tényfeltáró és portré műsorai voltak. Havas 1 hólyag szerintem, a tipikus proli aki a szockóban kiválasztódott, mára meg már azt az eszét is elvesztette ami volt. Friditől átjön h piszok őszinte… ahogy ismerem sixx kéziratát is személyesen írta át :-) tudja mit csinál és van felelősségérzete. Tilla Hajós és a többi tényleg médiakurvák lettek… nem baj, pénzből él mindenki de ennyike, ne akarjanak másnak látszani. A’la Faustus. A Hites Némethek meg… a beszedált hívek pénzéből tévét vesz a gyereknek, de azt se tudják hogyan kéne h legalább szórakozzon, ne csak a Vidám Vasárnapon :-) azért OV-nak nyalni kell, kell az egyházi támogatás 2 elrévülés között :-) Amúgy érdemes a Havas FB poszthoz írt kommenteket olvasni, 1 vele egyetértő sincs sőt. Nem az értékrenddel van a baj ebben az országban hanem a megfélemlítéssel: sok a közalkalmazott aki az állását félti és sok akinek a megélhetése függ – ezért gyávák, inkább 1 Lázár mint lemondani karira a lapos tévéről, meg hát sokaknál lemondani a fáról is… és mi lesz ha megörökítenek a tüntetésen, vagy feljelentik h voltam. Az a mocskos h ezzel a félelemkeltéssel absz jól tudnak operálni, a kvótaszavazás után is volt aki mesélte h azért ment mert kiadták h kell. Ezen csak az olyanok tudnak változtatni akik nem függnek anyagilag, mint Fridi v Hosszú Katinka h szót emelnek és bátrak, de akinek nem a kenyere múlik rajta más is lehetne bátrabb…

:D

#781883 phiona Előzmény: #781868

„Lázár azt mondja "...a politikus nem lehet jobb mint az ország. egy országban élünk..." tehát, az ország, azaz, a nép, olyan, mint a politikusok... :D” – írja Koffein és igaza van.

Nekünk tényleg Mohács kell?

#781877 banyaiz Előzmény: #781833

Valahol jellemző a magyar média jelenlegi színvonalára , hogy egy Friderikusznak kell bírálnia. Aki azért a tv-s múltját tekintve nem éppen az "értelmiségi" műsoraival tört be a köztudatba.

Lekopintotta az usa showműsorokat .

De tényleg az nagyon sokat mondó ő érez már késztetést arra bírálja a színvonalat.

Egyébként Havas is hová jutott, lement teljesen ebbe a bulvár mocsokba. Biztos erről tart előadást az egyetemen. Van az a pénz persze, de könyvei is már amit láttam belőlük.

Pedig ő még egy olyan figura volt ebben a közegben akinek a képességei meglettek volna valami színvonalasabb dologra.

...

#781875 Razamanaz Előzmény: #781822

Jelen!

Igaz hogy nem népszabit,hanem csak a megyei lapot járatom.De már nagyon gondolkozok hogy lemondom,mert nem ír semmi érdekeset.Amikor a simonka sztori robbant,- és azóta se- egy sort sem írtak róla,pedig az is megyei hír.Tiszta pártlap ez is.

Én kicsit feljebb, 3500-…

#781873 KawaBazsy Előzmény: #781862

Én kicsit feljebb, 3500-nél szálltam be. Ott hibáztam, h egy háznak az előlegét meg foglalóját tettem fel, de a vevőim első kanyarban nem kaptak hitelt, úgy nézett ki, h vissza kéne adni.. Úgyhogy 2700-nél kiszálltam egy nem olyan kellemes bukóval..

Kezdőként csak a nyerő l…

#781872 Razamanaz Előzmény: #781869

Kezdőként csak a nyerő lebegett a szemem előtt.Féltem hogy beszakad megint,és elmegy a nyerő.Valószínű hogy most is így csinálnám.Régen volt már OTP-m,drágának tartom.Várok már egy nagy korrekciót,ami remélem hogy usa választások után lesz.Pláne ha Trump nyer.Bár ahogy a híreket nézem nem neki áll a zászló.

...

#781871 banyaiz Előzmény: #781822

Visszagondolva napilapot soha nem járattam , mikor külön háztartásom lett 2000 környéke addigra már a net képbe került , ráadásul olyan helyen melóztam ahol vagy 4 napilapot járattak de azt is csak átfutottam reggel . :)

Figyelőt járattam még régen mint nem napilapot, aztán már azt se. Legkitartóbb Magyar Horgásszal voltam olyan bő 10 évig járattam. Azt csak azért mondtam le mert visszaesett a minősége (meg úgy éreztem már többet tudok mint ami az újságban van:)

Népszabi ügyben az mszp nem tudott volna külön netes részt megtartani, nekik csak résztulajdonuk volt. Nem valószínű többségi tulaj belemegy abba a jövőt ők tartsák meg. Persze ha rendszerváltástól nézzük akkor más leányzó fekvése.