Persze MSZP el akarta adni a fidesznek, csak közbeiktatták Pecinát.:-)
Persze MSZP el akarta adni a fidesznek, csak közbeiktatták Pecinát.:-)
azért írtam arányos részt a népszabi logóra, bár tekintve hogy 5 milliárdos veszteséget hozott össze, gondolom a 10,8 milliárd fele azért a népszabit illeti.
"nagyobb pluralizmus volt (meg színvonal) a pufajkás alatt" Régi szép idők! :-)!
A színvonalat hozhatná a ballib média, mégsem teszi, miért a jobboldali médián kéred számon a "színvonalat".
"Állami hirdetés ment az ellenzéknek is": két dolgot kéne bizonyítani: ad1. hogy most nem megy, ad2. az állami pénzeknek nem volt hatása a tényfeltáró újságírásra
Ki mentette meg az ellenzék legnagyobb lapját, a magyar hírlapot? erről valami?
"vagy hülye vagy ha nem látod, vagy egy szar seggnyaló..Szerintem kimeríted mindkettöt, de nem baj. Majd végigpörög ez is a maga útján."
Mondja ezt az, aki gyalulja Orbánt, de 2018-ban rá szavaz. Vicc kategória vagy!
Szerintem Pecina egy stróman a történetben . MKB hitel a portfólió bővítéséhez, népszabi elintézése, és valaki átveszi. Ennyi. Gondolom ezt ismerték fel a vezérigazgatók is és szélvészgyorsan távoztak a fedélzetről mert rájöttek, hogy csak bohócnak tartják őket már le van zsírozva minden. :)
10,8 mrd az egész cégen van nem népszabin.
Pl jó lenne tisztázni azt mennyit adtak a Népszabadságért annak idején mikor megvették? Kiszállt belőle az mszp, volt több tulajváltás milyen pénzek forogtak akkor?
Ide a rozsdást, hogy az egész kb úgy le van boltolva előre mint az mkb eladása. Már rég megvolt a vevő az egészre mikor hitelt kaptak a pf bővítésére új lapokkal.
Mikor lopták el? Akkor amikor felvették rá a hitelt, vagy akkor, amikor a nyugdíjvagyonból visszafizették a hitelt?
oktatás, eü szétverés: EUs pénzből brutál fejlesztés eü-ben, és ha minden igaz, már megkapták a 100 eFt-tal növelt fizetésüket az orvosok és a tanárok.
reklámcégek bezárása még nem történt meg, 2017 decemberéig kellene megtörténni, és 2018-ban önkori választások lesznek, ahol is megválaszthatod azt az önkormányzatot, aki szerződjön a cégekkel. Akár Simicskával.
Malévet az verte szét aki orosz kézbe adta. Boltzárat eltörölték választási csalás nélkül is.
Az érvénytelen nem számít érvényesnek, de alkotmányozó többséget szerezve - kiváncsian várom meglesz-e, érvényt lehet szerezni az alkotmányban a 98:2 eredményes népszavazásnak.
Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme, és tőled, az eddigi írásaid alapján többet is vártam.
Nem a népszabi hiányzik, hanem egy olyan társadalom hiányozna, akikkel nem lehet mindent megtenni. Pl a nyugdíjat ellopni, arcátlan adókat bevezetni, rendőrállamot fenntartani (ez nem csak politikára, hanem közlekedésre is igaz), oktatást és egészségügyet szétverni, nevetséges egészségügyi törvényeket hozni (pl a cukrosokra), kormányzati erőszakkal a menza kaját tönkretenni, trafikokat, nyerőgépes termeket, és most mint hallom, reklámcégeket az egyik pillanatról a másikra bezáratni. Szétverni a Malévet, a MÁV-ot, a BKV-t. Ahol nem lehet kormányzati erőszakkal boltokat vasárnap bezárni, majd választási csalást elkövetni. Látod, megvolt a főpróba, a boltzár ellen volt választási csalás, és nem szólaltak fel az emberek, erre most lett mégegy. Az érvénytelen is érvényesnek számít. És az emberek most sem szólalnak fel, így számomra kérdés (de nem érdekel a válasz), mi lesz 18-ban? És még sorolhatnám, most csak ez jutott az eszembe.
Ezek szerint neked csak a Népszabadság hiányzik.Ott előfizettél?
Valamit félreértesz:)
Én azért költöztem el onnan, mert nem vagyok kíváncsi arra, ami ott megy, ezért nem nézek ATV-t sem. Ide még néha beolvasok, és kifejezetten Matgabnak válaszoltam, aztán valahogy itt ragadtam, de lassan irány a tenger (levegő 27 fok, víz 24 fok).
ezt nem értem :)
Dávid Ibolya az asztalnál ült, és üres tekintettel bámulta a képernyőt??? wtf van? :DDD
Interneten is meglehet nézni,én még az USA-ban is néztem.Dávid Ibolya nem értet a focihoz....
Az előbb tévedtem,rég olvastam a könyvet,helyesen:
"... az asztalnál ült, és kitartóan, üres tekintettel bámulta a képernyıt.
Már hetek óta. - Ez nem volt jellemzı rá. Mindig győlölte. Természetesen minden lakótelepi lakásba beszerelték - törvény írta elı, de egyelıre még nem volt törvényellenes kikapcsolni. A 202l-es Kötelezı Szórakozás törvény azért nem ment át, mert hat szavazat hiányzott a kétharmados többséghez"
Gyula (és ezt rettenetes még leírni is) kategóriákkal volt értelmesebb és intelligensebb ezeknél. Neki megvolt a kétharmad, mégsem hozott egy törvényt sem az ellenzék nélkül. Hozzányúlhatott volna az alkotmányhoz is, de nem volt konszenzus, így nem tette. Ezekhez az idiótákhoz képest ő egy nagy horderejű államférfi volt. (Azért megismétlem, csak ezekhez az idiótákhoz képest).
Igen, ment. Nevess csak nyugodtan, kedves propagandista, nagyobb pluralizmus volt (meg színvonal) a pufajkás alatt, mint Orbán idején, akinek ugye nem a komcsi rendszerrel volt baja, hanem hogy nem ö játsza a kádár janit...
Pl állami hirdetés ment az ellenzéknek is, és pont nem ellehetetlenítve lett az ellenzék legnagyobb lapja, hanem megmentve.
Vicces, mi?
Orbán lesz a legnagyobb kommunista, horn gyula hozzá képest egy demokrata ikonná nemesedik a történelem lapjain.
vagy hülye vagy ha nem látod, vagy egy szar seggnyaló..Szerintem kimeríted mindkettöt, de nem baj. Majd végigpörög ez is a maga útján.
Minimum 10,8 milliárdos befektető kerestetik, ha duplázódott az eszközállomány 20 milliárdra. (új tulaj vagy egyben fizet 20 milliárdot, vagy 10-et a réginek és átvállalja a 10,8 milliárdos jelzálogot a bank felé) Ha csak részletekben veszik meg a céget, akkor arányos összegű befektető. Ehhez képest a szerkesztőség ajánlata 1EUR és egy üzleti terv arra vonatkozólag, hogyan termelik ki a 10,8 milliárdos jelzálog arányos részét a népszabi logóra, úgy, hogy a múltban átlag félmilliárd forint veszteséget termelt a népszabi.
Szerintem Pecina eladja a népszabit annak, aki többet fizet érte. Úgyhogy lehet jelentkezni a lapért. Bolondnak is megéri!
Szerk: bár a politikai balhé mindennél fontosabb a ballibsi oldalnak kiegészülve a Jobbikkal, még a népszabi tényleges sorsánál is. Nem lehet őket kárhoztatni ezért.
A rendszerváltáskor politikusok meghatározták, hogy a médiapiacot hogyan osztják fel, ehhez jött két libsi-balos tv csatorna: a TV2, meg az RTL klub. Horn Gyulának ment? LOL
Annyi a különbség, hogy a baloldali túlsúly marad a népszabi esetleges megszünése után is.
"Az eladással azonban van egy bökkenő (azon túl természetesen, hogy a logó megszerzése után a működést is valahogy finanszíroznia kellene egy új tulajdonosnak). A Népszabadság és a nol.hu logóját is jelzálog terheli. A jelzálogot az MKB Bank Zrt. tette rá a védjegyekre még augusztus elején egy nagy összegű hitel biztosítékaként. Nem csak a két logóra, hanem mindenre, és nem is csak a Népszabadságnál, hanem a Mediaworks Hungary Zrt. teljes állományában – tudta meg a HVG.
Ez utóbbi cég nem a 2014 őszi fúzióval jött létre, hanem idén tavasszal, amikor a csoport valamennyi cégét egy társaságba vonták össze. A beolvadással megszűnt a Népszabadság és a Nemzeti Sport kiadója, a nyomdát üzemeltető Mworks Print, a magazinokat kiadó kft., a nyolc megyei lapot és a Vasárnap Reggelt készítő cégek, illetve a Világgazdaságot kiadó Zöld Újság Zrt. is. Az új cég teljes eszközállománya 10,8 milliárd forintot tett ki az átvételkor, ezt teljes egészében jelzálog terheli."
"A kölcsön célját is tudni lehet: a Mediaworks még nyár elején jelentette be, hogy megveszi a Veszprém, Zala, Vas és Fejér megyei, illetve a dunaújvárosi lapokat kiadó Pannon Lapok Társaságát. A fúziót a Gazdasági Versenyhivatal isjóváhagyta augusztus elején – alig egy héttel a jelzálog bejegyzése előtt. Szeptember 30-án pedig már be is jegyezték a fúziót, amivel nem csak a MW megyei lapjainak száma nőtt a duplájára, de eszközállománya is nagyjából ennyivel növekedett."
"A portfólióból tehát nem feltétlenül hiányzik egy Népszabadsághoz hasonló közéleti napilap. A Mediaworks megyei laphálózata ugyanis a hét hat napján már 12 megyét, vasárnap pedig a Budapesten és Pest megyében Vasárnap Reggel címen, 15 megyében pedig ennek a helyi mutációival majdnem az egész országot olvasótáborában tudhatja. A Népszabadság bezárása azonban nem csupán egy veszteséges cégtől szabadítja meg a tulajdonost, hanem értékesebbé teszi a portfólióját egy esetleges eladás előtt is."
Az eladásról szóló híreket önmagában az is erősíti, hogy a tulajdonos Vienna Capital Partners alapító-vezetője, Heinrich Pecina már 2014-ben világossá tette: pénzügyi befektetőként veszi át a cégcsoportot, amelyet nyereségessé szeretne tenni, és ha talál vevőt, túlad rajta.
http://hvg.hu/gazdasag/20161011_nepszabadsag_vienn...
Nézd meg a ma esti ATV híradót. Előtte vagy utána lesz egy reklám " Megmutattuk Brüsszelnek...".Ezért vagyok biztos hogy lesz mert minden nap ez megy. A szavazás előtt pedig az ment : " Magyar vagyok,nem akarom..." A kormány indokolatlanul költött pénzt a népszavazásra,de a hely ahová ment a pénz az sem semmi. Minden híradás a Népszabadságról úgy kezdődött hogy az elmúlt 10 évben 74%-kal csökkent a példányszám. Egy Steven King regény így kezdődik: " Miútán a főhős megnézte az aznapi kötelező mennyiségü Tv müsort..."
Matgabnak is írom válaszként normál verzió vsz ha hatalmon lévő párt igyekszik a médiában az állami lóvékat nagyjából egyenlően elosztani.
Durvább verzió ha teljesen egyenlőtlenül haverokat támogatva. Még durvább ha mindezt olyan nagyságrendű pénzekkel ami teljes piactorzulást okoz.
Megint egy újabb szint ha mindezt még arra is felhasználja tudatosan arra törekedjen egy egy újságot bezárasson.
A 2. vezérigazgató mond le a lap tulajdonosánál néhány napon belül olvasom most. Ez valóban arra utal, hogy egy piaci döntésről van szó, nem egy állami súlyt kihasználó háttéralkuról . Vezérigazgatók csak így lemondogatnak általában ha nem nyúlnak át a fejük felett. Véletlen egybeesés lehet pont most lemond a régi vezér, aztán rá néhány napra az utódja is.
horn gyulának még ment
Igaz, rohadt pufajkás volt, ezek meg született szabadságharcosok :)