Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#781508 rbbj11 Előzmény: #781505

a heti gyertya formäcio is plusszos e heti zärora utalt, ilyen körülmények közt sztem különösen kockäzatos a short, de persze meg bejöhet, ezen a szinten mär én is gondolkozom egy rövid körön, de sztem meg fogom tudni állni...

DAX

#781505 Daxofon Előzmény: #781502

de jó hogy újra vagy!! ;-)

hát igen a varázsszám körül lebegtünk, de mentségem legyen hogy az első short-ot még alatta nyitottam... nagyon úgy nézett ki hogy lefelé pattanunk róla nem felfelé

aztán meg csak nyitottam hogy hátha most, hátha most esik be...

gyakrabban kéne neked is ide irogatni, nem a tengerparton sangria-zni egész nap ;-)

DAX

#781502 Ricsi Előzmény: #781499

Sosem teszünk fel mindent egy lapra. De azért próbálok segíteni

Van pl 3 dax shortod, akkor vegyél most 2 cac longot. Aztán pl 50 ponttal feljebb egyet, majd megint egyet, és így tovább, amig nem lesz 6 longod.

Ez majdnem fedezi innentől a dax veszteségét, akár felmehet 20K-ra is. Lefelé meg úgy zárod, hogy a végén nyitva maradjon 2 cac longod, a többi nyereséget termeljen, és az a 2 long meg elfér.

Ha meg előbb fordul, mint ahogy megnyílik az 5. cac long, akkor az egészet tudod majd nyerőben zárni.

Vagy dobd ki az összes shortot, és nyeld be a vesztőt, bár én nem ezt csinálnám. Mondjuk, shortot sem nyitottam volna, az én kis vudu számom alapján.

DAX

#781499 Daxofon Előzmény: #781491

hát eddig nem sok minden szólt az esés mellett :-(

az indikátorok az éjszaka szépen visszaálltak és most mehet megint felfelé...

szopacs

DAX

#781491 Lenthor Előzmény: #781445

Sziasztok, jó reggelt!

Átgondoltam a tegnapi mozgást. Nagyon gyors volt ez a felmenetel korrekció nélkül. Azt bizonyítja, hogy még van komoly vételi erő. Ma feltehetőleg lemegy a Kijun és Tenkan vonalakig, ami 10.547-nél található. Ha igen dobom a shortokat, mert elképzelhető, hogy megyünk feljebb. Valamint ott van a tegnap betett zászló alakzat is.

http://invst.ly/2jjez

DAX

#781445 Daxofon Előzmény: #781438

nekem is megnyilt a harmadik short , de nem őszinte a mosolyom

Nagyon tul van hajtva minden indi , ha van isten akkor mostmár egy esős keddi napot várok de nagyon

DAX

#781441 rbbj11 Előzmény: #781440

pl lehetséges oldalazás 10450-10600 közt 2-3 napig, majd fel 11.000-es céllal. Ugyis 10800ra várom péntek estére

DAX

#781440 rbbj11 Előzmény: #781438

szerintem innen a zäszlobol kilépés felfelé is jo nekünk, mindenféle lefelé kanyar nélkül

DAX

#781434 rbbj11 Előzmény: #781388

nagyon messze a hét vége, és addig fel-le rengeteg célárad teljesülhet még, én csak a hét végi záróra következtettem az ábrából, és a hetes trendre (azt is csak esélyesre és nem biztosra véve)

DAX

#781422 Lenthor Előzmény: #781420

Na a jelenlegi helyzetet hívják az indikátorok megerőszakolásának. Már rég vissza kellene fordulnia az indik miatt, de ilyenkor rúgnak még bele egy párat és csodálkozunk, hogy meddig megy. Persze, kezdem jobban nézni a 4 órás indit. Ott a Stochastic lent van és azt be akarják várni.