Mindenesetre furcsa, hogy a cél előtt visszafordult. Most arra gondolok, hogy lejjebb (10.375) akarják vinni, csak az indik már nem bírták volna.
Mindenesetre furcsa, hogy a cél előtt visszafordult. Most arra gondolok, hogy lejjebb (10.375) akarják vinni, csak az indik már nem bírták volna.
Nincs mit. Örülök, hogy sikerült jól zárni.
Most lehet, hogy mára pihi. Öt percen belül longot akartam nyitni, majd shortot. Na ilyenkor abba kell hagyni. A mai terv teljesítve, nehogy a hasznot a bizonytalan lépés elvigye.
perfect volt... mint legtöbbször, köszi ;-)
még kiváncsi vagyok lemegy-e 500-alá
de már nincs shortom
long belépőre gyúrok
Más léptékben, platformon kereskedünk. 1:294-es tőkeáttéttel nem vagyok nyugodt 50-100 pont bukóban. :)
Ha teszel profitvédő stopot az Ichimoku vonalak fölé, akkor nyugodtabb lehetnél. Általában az Ishimoku vonalakat jön visszatesztelni, majd indul tovább lefelé.
Persze, hogy eredményes volt, köszi a tippeket. :) Bár én nem tudom ilyen nyugisan végigtolni, mint Te, kicsit kapkodok.
Remélem másnak is eredményes volt a mai kereskedése, mert az előrejelzés nem volt rossz.
De még 10.500 alá benézhetünk! Ajánlatok várják ott a long nyitást.
11k magassága?
-----------------------------
10.800 az nagyon kemény ellenállás. Onnan esélyes, hogy visszapattan, de ha átküzdi magát rajta, akkor akár.
10.535 volt eddig az alja. Most már figyelni kell, mert a Stochastic lassan leér. Nem tudom, hogy még egy utolsó csúszással leér-e a kívánt szintre. Profitvédő stopot érdemes tenni.
Gyors lehet a fordulat is. Előre be kell tenni a vételi ajánlatokat. Már csak az a kérdés, hogy 10.500 alatt kevéssel meg elégszik-e?
200 órás EMA 10.494. Lehet, hogy a környékéről fordul.
igen, mert a leöntés miatt a 15 perces lemerült, most azt várjuk, hogy feltöltődjön megint.