Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

a helyzetnek (is) meg ke…

#781042 tozsdenyul Előzmény: #781040

a helyzetnek (is) meg kell érnie...

Nem véletlen, hogy mondjuk egy Botka kivár... Jó a politikai érzéke

Szemben mondjuk egy bokrossal, aki most is erölködik, ez egyfelöl határozottság, elkötelezettség, másfelöl politikai érzék hiánya

Itt most nincs opció addig, amíg a fidesz meg nem buktatja magát, ez pár évig minimum egy egyirányú utca

(lehet, hogy sokkal tovább is, majd kiderül)

vagy csak tanul a hibáib…

#781040 Koffein Előzmény: #781035

vagy csak tanul a hibáiból és nem követi el ugyanazokat, mint tónika... mindegy is, egyik sem jön be...

amúgy megtudtok nevezni egy karakteres politikust, az új nemzedékből? aki(k)re azt lehetne mondani, hogy ebből lehet valaki, ha nem qrja el, csak be kell érnie...

A trafikmutyi már smafu?…

#781033 tozsdenyul Előzmény: #781028

A trafikmutyi már smafu?

Aki nem maffiózó, az már kiugrott a fideszböl (ángyán, horváth)

Lázárról meg egyébként nagyon sok minden kering, csak jobban tussolja

De azok alapján nem lóg ki egyáltalán a társaságából

Bár Lázár mégse, mivel n…

#781031 rbbj11 Előzmény: #781010

Bár Lázár mégse, mivel nagyon arrogáns alak. Mellette dolgozott egy kollégám, vannak sztorik, amik nem szalonképesek egy fórumon...

Én sokkal inkább Áderre gondoltam, ö most nagyon zöld is lett.

Lázár Schiffer páros val…

#781030 rbbj11 Előzmény: #780992

Lázár Schiffer páros valóban érdekes lenne, még engem is érdekelne, persze van még jó néhány szakember, akit bele lehetne venni ebbe a buliba és igaz magyar. Ángyán is alkalmas lenne erre. Ezek mögé akár nem csak szavazatommal is beállnék.

ezt leszámítva az utóbbi…

#781028 Koffein Előzmény: #781021

ezt leszámítva az utóbbi időben nagyobb botrányok nem voltak körülötte, mint pl tóni körül...

Jah, Lázár, aki szerint …

#781021 KawaBazsy Előzmény: #781010

Jah, Lázár, aki szerint mindenki annyit ér, amennyit összelopott, meg S8-as Audit béreltetett magának polgármesterként, lézerblokkolóval..

jó pár évvel ezelőtt kar…

#781020 Koffein Előzmény: #780992

jó pár évvel ezelőtt karácsony gergelyben láttam az utánpótlást, de amióta külön utakon jár, ez az irányváltás nem jött be semmilyen formában... lázár + schiffer durva párosítás lenne :)

No, mifene, egyetértünk?…

#781010 Csusza Előzmény: #780992

No, mifene, egyetértünk? :-)

Mondjuk nekem rögtön Schifffer jutott eszembe, ahogy olvastalak, Lázár nem annyira.

Idén közel 85 milliárdbó…

#781008 walex

Idén közel 85 milliárdból, jövőre közel 80 milliárdból fog működni az MTVA.
Ez az az értelmetlen pénzszórás, amit én tuti befejeznék.
8 tv csatorna (m6 még nem indult el), minek??? Ez nem a BBC.

Én azt gondolom egy zöld…

#780992 Ibiza

Én azt gondolom egy zöld irányultságú..nemzeti érzületű..de eu párti..fejlesztési tervvel, programokkal rendelkező új párt egyből leverné a libsibalos csürhét..és komoly versenyben lenne a jobbikkal..de azt sem zárom ki akár nyerhetnének is..de mindenképpen komoly alkupoziban lennének.. egy nyugodt erőt egy magyar vonalat kell vinni.. a hagyományos liberális vagy konzervatív liberális vonallal.. szabadság összefogás.. és fejlődjünk...hajrá magyarokat le lehet nyúlni..

Az embereknek tele a töke a megosztottsággal a megosztó emberekkel..orbán olyan mint gyurcsóti..erős megosztó ember.. orbán a szabadságharcos diktátor, gyurcsóti a bohóc hazaáruló.. ebből úgy sem jönnek ki..a levitézlet magyarellenesen áskálódó nemkicsithazaárulógönczfélék..smukik.. kiolvasztott szagló komcsik..elmehetnek a p..ba..takarodjanak el a közéletből..

Lázárral vagy shifferrel egy új párt.. és még a választások elött közzétenni a programokat és a kormánynévsort..

Válságos helyzetben erös…

#780929 tozsdenyul

Válságos helyzetben erös vezetésre van szükség (no meg bölcs vezetésre)

Az erös vezetés tekintetében nincs alternatívája a fidesznek

Söt, amíg a fidesz el nem bukik végleg, bármilyen kormányt képes érdemben ellehetetleníteni

Ez pl válságos idöszakban végzetes lehet

Ez már egyfajta kényszert jelent (hogy finom legyek)

Bölcs kormányzás? Erösen kétséges. A vezetés jellegéböl adódóan rövidtávon elönyöket kicigánykodni képes, hosszútávon bukásra kódoltnak mutatja magát. De igazi válságot sosem kezelt a fidesz, így aztán nem tudhatjuk biztosan.

Drukkolni lehet a kisebb valószínüségnek is, ugye.

Majd kiderül.

Ha bölcs lesz, akkor jó helyen van minden.

A legjobb alternatíva adott körülmények között.

Ha nem lesz bölcs, akkor falnak megy, keményen.

Ez esetben bukik, és nem áll fent tovább a helyzet, hogy más erös kormányzás ne jöhessen létre.

Tehát, ez a helyzet már nem változik rövidtávon, ezen az úton kell már végigmenni.

A legrosszabb alternatíva lenne 2018-ban egy szük fidesz vereség.

Ez esetben hazaáruló módon obstruálnának, valószínüleg kényes idöszakban, ha pont válságban, akkor megint nem ök kezelik, és továbbra sem derül ki, mit érnek valójában.

Az ország egy alig müködö, széthúzó állapotban találná magát

http://www.napi.hu/magya…

#780924 tozsdenyul

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezt_tette_az_or...

Két igazán fontos terület van (egészségügyet sem sorolnám oda)

A tartós jóléthez, felemelkedéshez, alkalmazkodáshoz a jövö változásaihoz, jó oktatás kell.

"olyan lesz a holnapunk, amilyen a ma iskolája"

A másik fontos, mindig, de a közeljövöben különösen, az erös haderö.

"ha békét akarsz, készülj a háborúra"

Történelmi hiba, bün, hogy a nemzeti mázban tetszelgö kormányunk, még pénzböség idején is, e két területet leépíti.

Valószínüleg többet ellopnak, mint amit ezekre a területekre összesen szánnak.

Engem is kiválasztottak …

#780791 Turkoglu Előzmény: #780709

Engem is kiválasztottak erre a szarra...

Azt írják ha a weben nem töltöm ki, akkor személyesen jön majd egy kérdező... És ha esetleg őt is elzavarom akkor gondolom egyből kapok egy adóellenőrzést anonimet természetesen... :-)

Ez a KSH kérdőív (Mikroc…

#780709 walex

Ez a KSH kérdőív (Mikrocenzus) annyira anonim, hogy csak a cipőméretet nem kérik el.
Születési idő, lakhely, munkakör, munkavégzés helye, stb., de belépést követően azért a lakcímed ott van, látható.
Nem írsz nevet, de kérik, hogy hányan laktok ott. Mindenki születési ideje, neme, munkaköre, munkavégzés helye (település), stb.
Sok ideig tarthat megnézni, hogy kik vannak bejelentve egy adott címre.

Ki az a balfék, aki beszopja ezt, hogy ez anonim???