Idén közel 85 milliárdból, jövőre közel 80 milliárdból fog működni az MTVA.
Ez az az értelmetlen pénzszórás, amit én tuti befejeznék.
8 tv csatorna (m6 még nem indult el), minek??? Ez nem a BBC.
Idén közel 85 milliárdból, jövőre közel 80 milliárdból fog működni az MTVA.
Ez az az értelmetlen pénzszórás, amit én tuti befejeznék.
8 tv csatorna (m6 még nem indult el), minek??? Ez nem a BBC.
Én azt gondolom egy zöld irányultságú..nemzeti érzületű..de eu párti..fejlesztési tervvel, programokkal rendelkező új párt egyből leverné a libsibalos csürhét..és komoly versenyben lenne a jobbikkal..de azt sem zárom ki akár nyerhetnének is..de mindenképpen komoly alkupoziban lennének.. egy nyugodt erőt egy magyar vonalat kell vinni.. a hagyományos liberális vagy konzervatív liberális vonallal.. szabadság összefogás.. és fejlődjünk...hajrá magyarokat le lehet nyúlni..
Az embereknek tele a töke a megosztottsággal a megosztó emberekkel..orbán olyan mint gyurcsóti..erős megosztó ember.. orbán a szabadságharcos diktátor, gyurcsóti a bohóc hazaáruló.. ebből úgy sem jönnek ki..a levitézlet magyarellenesen áskálódó nemkicsithazaárulógönczfélék..smukik.. kiolvasztott szagló komcsik..elmehetnek a p..ba..takarodjanak el a közéletből..
Lázárral vagy shifferrel egy új párt.. és még a választások elött közzétenni a programokat és a kormánynévsort..
Válságos helyzetben erös vezetésre van szükség (no meg bölcs vezetésre)
Az erös vezetés tekintetében nincs alternatívája a fidesznek
Söt, amíg a fidesz el nem bukik végleg, bármilyen kormányt képes érdemben ellehetetleníteni
Ez pl válságos idöszakban végzetes lehet
Ez már egyfajta kényszert jelent (hogy finom legyek)
Bölcs kormányzás? Erösen kétséges. A vezetés jellegéböl adódóan rövidtávon elönyöket kicigánykodni képes, hosszútávon bukásra kódoltnak mutatja magát. De igazi válságot sosem kezelt a fidesz, így aztán nem tudhatjuk biztosan.
Drukkolni lehet a kisebb valószínüségnek is, ugye.
Majd kiderül.
Ha bölcs lesz, akkor jó helyen van minden.
A legjobb alternatíva adott körülmények között.
Ha nem lesz bölcs, akkor falnak megy, keményen.
Ez esetben bukik, és nem áll fent tovább a helyzet, hogy más erös kormányzás ne jöhessen létre.
Tehát, ez a helyzet már nem változik rövidtávon, ezen az úton kell már végigmenni.
A legrosszabb alternatíva lenne 2018-ban egy szük fidesz vereség.
Ez esetben hazaáruló módon obstruálnának, valószínüleg kényes idöszakban, ha pont válságban, akkor megint nem ök kezelik, és továbbra sem derül ki, mit érnek valójában.
Az ország egy alig müködö, széthúzó állapotban találná magát
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezt_tette_az_or...
Két igazán fontos terület van (egészségügyet sem sorolnám oda)
A tartós jóléthez, felemelkedéshez, alkalmazkodáshoz a jövö változásaihoz, jó oktatás kell.
"olyan lesz a holnapunk, amilyen a ma iskolája"
A másik fontos, mindig, de a közeljövöben különösen, az erös haderö.
"ha békét akarsz, készülj a háborúra"
Történelmi hiba, bün, hogy a nemzeti mázban tetszelgö kormányunk, még pénzböség idején is, e két területet leépíti.
Valószínüleg többet ellopnak, mint amit ezekre a területekre összesen szánnak.
Engem is kiválasztottak erre a szarra...
Azt írják ha a weben nem töltöm ki, akkor személyesen jön majd egy kérdező... És ha esetleg őt is elzavarom akkor gondolom egyből kapok egy adóellenőrzést anonimet természetesen... :-)
Ez a KSH kérdőív (Mikrocenzus) annyira anonim, hogy csak a cipőméretet nem kérik el.
Születési idő, lakhely, munkakör, munkavégzés helye, stb., de belépést követően azért a lakcímed ott van, látható.
Nem írsz nevet, de kérik, hogy hányan laktok ott. Mindenki születési ideje, neme, munkaköre, munkavégzés helye (település), stb.
Sok ideig tarthat megnézni, hogy kik vannak bejelentve egy adott címre.
Ki az a balfék, aki beszopja ezt, hogy ez anonim???
Elég rosszul áll a arabellenes szavazás! No igyekezzünk Fideszes Moszkoviták!
Shalom!
heh..milyen jól lehet képet beilleszteni a fórumba.... eddig csak linkelni lehetett super..
süket szöveg..mert te most sokat forradalmárkodsz..
A benzint anno azért emelték mert beépítették az útadót..amiből az utakat fejlesztették..- csak megjegyzem a taxisok álforradalma az 10forintos emelés körül volt 56forintra emelték a benzint- ehhez képest még autópályadíjakat fizetsz..amit azért vezettek be mert koncesszióban voltak az autópályák..utána államosították..de a díj az maradt..
a fogyasztási tipusú adók a legjobban beszedhető adók..és ráadásul igazságos mert a fogyasztásoddal arányosan fizeted.
akkor lenne normális ha a végső adózásod 50% körül megállna.. de nincs így..sehol a világon.
en meg akkor gyerek voltam...te generäciod volt leginkäbb felelös azert, h elmaradt a forradalom es azert is, amilyen äldemokräcia és vadkapitalizmus lett.
Nem olyan megrázkódtatás keményen dolgozó kisembereknek mintha olyan autózáshoz kapcsolt adókat emelne amik egy összegben a sárga csekken , vagy utalással rendezhetőek. Ezért kellemesebb terep.
Lemegy a kútra polgár lát egy számot ennyi / liter , mindig más számot lát .
Persze durva változásnál nem, lásd taxissztrájk hirtelen nagy ugrás.
Jah, a legjobb terep. Így is az ár 3/4-e adó, de azért emeljük még.. Hazudoznak, h azért kell, mert az olcsóbb alapár miatt kevesebb adó folyik be, de sokkal több is fogy ugyanezen ok miatt, úgyhogy simán megvan a korábbi adóbevétel..
Üzemanyag jó terepe az adóknak mert észre se veszed. Nem? Vannak ilyen pszichikai szintek mit tudom én 100 Ft annak idején , aztán úgy valahogy azt vettem észre egyszer csak 400 Ft. Miközben tankoltam szorgalmasan. Nem érintett meg mélységében a dolog. De rémlik még ilyesmi, hogy 2000 Ft kp val emlentem tankolni és az teljesen normál ügymenet volt. :)
Nem olyan feltűnő mintha utalni kellene az ilyen olyan adót.
holnap ne rajzoljatok f..szt a szavazólapra mert gyurcsóti azt hiszi rá szavaztatok.