Furcsán mozognak az indexek. Várunk valami adatra, vagy hírre.
Nem tudja eldönteni, hogy akkor fel, vagy le.
Nyitottam egy kis shortot, de lehet, hogy rövid életű lesz.
Furcsán mozognak az indexek. Várunk valami adatra, vagy hírre.
Nem tudja eldönteni, hogy akkor fel, vagy le.
Nyitottam egy kis shortot, de lehet, hogy rövid életű lesz.
Naposon is le kellene jönnie a Tenkan vonalra, ami 10.447-en van, de ott még ráér.
Nem tudom. Kellene egy kis korrekció lefelé, de az órás meg menne tovább fel.
10.488-as longokat zártam 10.575-ön. Lehet, hogy várni kellett volna.
és ha azt megnézte akkor hegymenet?
ha onnan elindul akkor megint lehet benne 2-300 pont long irányban...
Órás lehetőségek: Még lehet a 10.485. Lehet, hogy oda legalább lenézhet.
jo reggelt
nem vagyok poziban, igy most nem vagyok matgab faktor :)
Szerintem van még tér lefelé, mär csak azért is, h jobban fájjom a szívem a korán kistopolt és zärt shortok miatt :(
Hagyjuk! Ha elemzel, akkor rájössz, hogy pontosabb a Futures, mint a hiányos adatokat tartalmazó 9:00-17:35-ig tartó kereskedés diagramjai.
Nem ugyanott kezdi, mert hangulatot reprezentál. De mivel a folyamatok tartósságát és értelmehetöségét a forgalom nagyban befolyásolja, és futures-ben a forgalom töredéke a normál kereskedésnek, ezért a kettö soha nem lesz azonos fontosságú. Komoly befektetök nem kereskednek futures-ben részvényekkel szinte soha, ez lätszik épp a forgalmon. Az teljesen más, hogy néhány nagy német cég az amcsi piacon is jegyezve van, ezért az ottani tözsdén real time-ban kereskednek vele, ami valoban megjelenik a futiban, de éppen torzító módon, hisz bizonyos kiemelt komponensekre szükül a teljes dax!
Sziasztok, jó reggelt!
Lehet, hogy 10.500 alatt egy kicsivel fordul, ezért kis longot itt már nyitok.
De, a tegnapi 10.400 alatti lemeneteli lehetőség még nem szűnt meg. 10.380 környéke benne van, de az indik leszaladtak, ezért írtam a 10.500 környékének a lehetőségét.
és ma merre terelgeted a Zindexet? ;-)
10490-ig le aztán egy kis emelkedés..?
Ja és az én kereskedési rendszeremen prompt adatokkal kereskedem, de az elemzési grafikonom a 08:00 és 22:00 közötti adatokat mutatja, tehát ugyan azt mint a Futures.
Szerintem ez tévedés! A Futures nem egy gyártott kereskedési rendszer. Mind a németek, mind az amerikaiak és más országok 17:35 után tovább kerekednek és azok a részvények, amit 22:00 óráig vesznek, vagy eladnak az bizony meghatározza a 17:35-ig tartó prompt kerekedést.
Ha 22.00 óráig esik a részvény 100 pontot, akkor holnap 9:00 órakor nem valószínű, hogy onnan kezdi a gyertyákat, mint az előző nap 17:35-kor befejezte.
szerintem a futik ilyen elemzesek szempontjäbol sosem relevänsak
De ettöl függetlenül egyelöre inkäbb holnapi esesnek nezne ki, de a sok holnapi adat mindent megkavarhat