Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Single malt

#782086 Sumér harcos Előzmény: #781953

Tegnap kostoltam alap 12 éves Glenfiddich-et.

és a Te kedvenceid vonalábol egy alap 10éves,single malt, Islay, füstös Laphroaig-ot.

nem is olyan félelmetes ez a vonal,nagyon durva illat,iz,hátbavág,mégis tetszik.

azt hiszem nekem rövidesen kell egy a Te általad emlitett kedvencedből,azaz Lagavulin-ból is.

Kezd egy markáns véleményem kialakulni.

alap blend és ir whiskyk közül mondjuk: Jameson

12éves single maltban: Glenfiddich

10-16éves,Single malt,Islay,füstös,erős tőzegesben : Lagavulin vs. Ardbeg?

ez a trio különböző-osztályban,izben,de mégis tökéletes a maga nemében.

Bourbont meghagyom amerikkának,feltörekvő Japán meg a jövő zenéje.

tablettás szájder beszarok

#781953 joepappa Előzmény: #781905

ez kemény tabis szájder, és a végén tegyél bele édesítőszert ha nem elég édes. :) igyon sokat a szerző :)

walker de nem a texaszi

#780976 Sumér harcos Előzmény: #780560

na tegnap résztvettem egy whiskyclub-on:)

elég komoly szervezés előzte meg.

mindenki hozott vmit.

Bourbon nem volt,Blend csak kettő volt,egy skót,egy ir,ők azért tényleg alacsonyabb liga-ez most masszivan kiderült az érzékelés útján.

a többi mind Single Malt,4db.

a lista: Glenfiddich Malt Masters Edition ,Glenlivet Founder's Reserve ,Glenlivet 12 Years ,Glenmorangie Quinta Ruban.

megvan a kedvenc.

cider

#780584 Ibiza Előzmény: #780555

Én a Tullamore B&B-t Ballantinest szeretem a hétköznapokban..jó a chivas 12éves is..

általában 1 jégkockával iszom vagy ha a hűtőből veszem ki akkor anélkül...még néhább meg jégkocka nélkül szobahőmérsékeleten..akkor is más..széles üvegpohárból..semmi csiszolás..

Az az érdekes a Ballantines nagyon eltérő minőség..mintha gyárilag hamisítanák.. néha olyan mint a karamellizált cukorral édesített sima krumpliszesz.. és néha benne van az a varázslat amitől kedvelem.

cider

#780572 KawaBazsy Előzmény: #780542

Vettem ma Strongbow cidert, vmi Gold Apple is rá van írva. Nagyon finom, édes, kint UK-ban nem ilyet adnak a pubokban.. Vmi hasonlót manufaktúráskodj. :-)

walker de nem a texaszi

#780563 Sumér harcos Előzmény: #780560

awhiskysznobok közül legtöbben éppen az alap johnnyra mondják,hogy a legalja.

de ez izlések és pofonok.

ezelőtt 20-25évvel nem tudtam meginni még tisztán a disco whiskyket.

ez a famous grouse ota változott meg,sokan ezt sem tartják sokra,ilyen kritikák,hogy a coca-cola forgalmazza stb.stb.,olcso blend.

nekem bejön.

cider

#780555 joepappa Előzmény: #780546

chivas jó blend, de semmivel sem jobb mint egy johnny, viszont drágább. blendekből kostold az idősebb házasításokat is, mindegyikből van szinte idősebb, nemrég a balentinesnek a 12-évesét kóstolam és nagyon meg voltam elégedve vele. szerintem a blendek nem rosszabbak mint a singel maltok, egyszerűen csak mások. nekem az alap a piros johhny, ha nincs a helyen ahová beültem zülleni egyszerűen tovább megyek. viszont én soha életembe nem kevertem össze kólával, dupla johhny és utána kisérni egy kis kóla, még egy frankó karamellás utóízt is ad hozzá.

Én csak higítva (pl szód…

#780552 KawaBazsy Előzmény: #780548

Én csak higítva (pl szóda) tudom meginni. Alsóörsön, Harley feszten megkínáltak már pár igen jónak mondott whiskyvel, de továbbra sem szeretem..

cider

#780546 Sumér harcos Előzmény: #780542

Glenmorangie 10éves,single malt,is az enyém lehet,ahogyan olvasok róla.

nem futáros megoldásban ezeket a jobb minőségűeket szinte nem is árulják multikban,talán nagy tescoban láttam a multkor Glenfiddichet,meg Glenlivetet 12éveseket,de semmi több.

Lidl whisky kinálata siralmas,spár nemtom.

a te vonalad,füstös-tőzeges-erős,azt mutatja régi versenyző lehetsz már a whisky pályán.:)nekem kemények.

én a whiskyt buliban 20-25évvel ezelőtt mindig colával,jéggel,tisztán soha.

a csúcs akkoriban a disco whiskyk között a Chivas volt számomra.

ezért jim beam,ballantines,johnny walker,szegény Chivas is ide keveredett-csak disco whiskyknek hivom,egyszerűen nem szint számomra.

utáltam is a whiskyt az elmult majd 15évben,elteltem velük a 90es években.

pálinka fun lettem.

viszont adódott 1-2 whiskysznobbarátom, tisztán kostoltam jobb minőséget az elmult 3évben nekik köszönhetően,és kezdek visszakanyarodni az italhoz.